Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви теми обсъждат участниците във форума?
Какви са мненията на участниците във форума за техните деца?
Какви са мненията за козметичните услуги и фризьорските салони?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви теми обсъждат участниците във форума?
-
Какви са мненията на участниците във форума за техните деца?
-
Какви са мненията за козметичните услуги и фризьорските салони?
-
Какви са мненията за фотографията и фотоапаратите?
-
Какви са мненията за книгите и филмите?

Отивам да слагам бебето да спи и да празнуваме с мъжлето

. Трябва някой ден да пусна снимките ни от медения месец, а и от други местенца... аз обичам да снимам природа и пейзажи
... 
?! А ти Тина по леко с кадрите ,все пак има жени на които мъжете им са на работа, кво да си ги правя страстите дето се разпалиха
,това момче поне заслужава...голям симпаряга. А какво ли ще стане със балканката ми е много интересно ,има чувството обаче че Барб ще постави ултиматум -ако има 4та ,та напуска. Та тя няма да може да го вижда изобщо,нали видя как се дърпаха за 1та нощ която Бил искаше за себе си.И кво сега другата година Май месец чак.
,него само за домашни условия. Къде бяхте на меден месец?Охххоооооо гледам някой е навлезнал във 9ти месец ,айде честитка
Добре за финансовото положение но за сметка на други работи. Но сега 3 дена почивка и цялото време само за Плами
За жълтеницата, ами беше си сериозно, но само с кърмене се оправиха нещата. На него не му се отрази жълтеницата на апетита въобще. Глад и жажда 3 месеца имаше един период в който се чудех абе аз спя ли или само кърмя 
Погледнах в Амазон, но попаднах все на стари книги, отпреди 10 години поне. Аз съм ползвала книги, като замествах за бейби тайм, като за начало вършат работа. Мисля, че колежката ги ползваше в началото, колкото да се ориентира, сега има доста рутина, и предимно из Интернет гледа.