24 Desperate Housewives Lost in AMERICAN Translation #24

• 14 743
  • 313
  •   1
Отговори
# 75
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=125976&photo=6
ето няколко пеизажни снимки и снимки на семейството.
Абе момичета я ми кажете какъв цвят очи има мойта щерка че не мога и не мога да го установя.
Вие говорите за увиснал бюст и кърмене,аз все още кърмя а е на година и три месеца,хич незнам как ще я отказвам,но се захващам че направо две мръвки висят вече.а за стриите,ако организма е предразположен ще ги получиш.ами това е от нас.

# 76
  Hug,Тина също ме светна на лични!
Аз пиша на всеослушание да си увелича звездичките под ника Wink още малко ми остана до заветните 2
Оххх сладур,то за това била  борбата  Heart Eyes .Аз пък даже не съм забелязала че явно наскоро съм получила още една ,брей повишиха ме  и мене bowuu
---------------

муцунка....ама сте хубави ама сте сладки ,а там на тоалетната ще я изям -сега гледай какво става с младоженците тука бъди готова за атаки. Laughing Незнам какви са и очите (виждат ми се сини) но са красота ,абе въобще красиво дете!Пу-пу

# 77
Ааааа.моля ,моля(бЕх си казала ,че няма да пиша повече за днес,но...)....на муцунка щерката е харизана...хайде....марш на опашката(ако въобще се доредите Mr. Green)............

# 78
Нагледах се на красоти, мога спокойно да заспя  Laughing Тъкмо сега гледахме ПАК " Трафик", аз даже щях да пиша в другата тема в клюкарника, ама и на вас да споделя гледайте De Nadie !!! Документален е филмът.

MrsG, имах предвид дали трябва да има параграфи на блога т.е текста да е разделен на параграфи или го пишеш просто от-до, защото повечето като гледам са така? newsm78 Или си зависи от любовта към граматиката Simple Smile

# 79
Здравейте.
Муцунке дъщеричката ти е страхотна. Как кави очи има? Хубави Laughing/ светли са ама точно какъв цвят newsm78/
Малей какви са тези снимки, какво е това нещо страхотни са много професионални фотографи не могат да ви се опрат на малкия пръст Peace  bouquet
Мойте снимки са си по обикновени ама какво да се прави ще се уча  ruporuu
Виждам че говорите за детски стаи. до скоро стаята на Плами беше бяла ама сега се работи по нея. Има си тематика Мечо Пух и неговите приятели на тавана слагаме сега едни планети, едни зввезди. Решихме че така ще е по- добре, то с тез бели стени като болница, че поне картинки налепихме

# 80
[ Ако искаш прати ми снимки на стаята и размери. И горе долу какъв ти е стила или ако имаш например легло избрано вече.

Пратих ти снимки на мейла, мисли сега, не се разсейвай!! Laughing

# 81

Абе момичета я ми кажете какъв цвят очи има мойта щерка че не мога и не мога да го установя.

Пу-пу, че хубава девойка! Сини или сиво-сини Peace

Аз пък не моа се спра днес - с новия си компютър съм и много му се радвам. Досега му нагласях настройките и инсталирах програми. Моля ви се, Windows Vista  не искаше отначало да инсталира Firefox?! Ще им се не види на Microsoft! Е нагласих го накрая.
Тандури, какво казва съпруга ти за Vista, аз не исках, ама тоя компютър само с Vista го продаваха и нямаше как.

# 82
Виждам че говорите за детски стаи. до скоро стаята на Плами беше бяла ама сега се работи по нея. Има си тематика Мечо Пух и неговите приятели на тавана слагаме сега едни планети, едни зввезди. Решихме че така ще е по- добре, то с тез бели стени като болница, че поне картинки налепихме

Мария, има страхотни неща на Мечо Пух, от завивки, до тапети и всякакви аксесоари. Много е хубаво, наистина. Мисля, че много променя детските спомени такава атмосфера, поне при мен беше така.

# 83
Тандури, какво казва съпруга ти за Vista, аз не исках, ама тоя компютър само с Vista го продаваха и нямаше как.

Каза, че е грешният човек да питам за Виста, защото е предубеден  Laughing След като му прочетох твоя постинг каза- потвърждавам, де да имаше повече такива мнения  Joy Накратко- не е фен, ама хич Simple Smile Peace

# 84

Каза, че е грешният човек да питам за Виста, защото е предубеден  Laughing След като му прочетох твоя постинг каза- потвърждавам, де да имаше повече такива мнения  Joy Накратко- не е фен, ама хич Simple Smile Peace
Ще трябва да се мъчим значи-и-и... Thinking

Ама хайде вече лягай си Simple Smile

# 85
Мерси за комплиментите за моята дъщеричка!Ами явно кърменето си оказва влияние за цвета колкото по-дълго кърмиш толкова по се забавя да се установи цвета,както и да е,ще ги видим,само да ми е жива и здравичка.
иначе за Виста много хора се оплакват,аз не съм позлвала и незнам,на XP съм.тук е късно,мам аз си чакам мъжа че той с тези 12 часови смени,хич не се виждаме.Лека ви нощ на вас.

# 86
Зора и Пумпал, давайте снимки на стaите тук, плийз. Аз още се  чудя, та всяка идейка е добре дошла. Hug

Мucunka, дъщеричката ти е наевероятно красива!

Аз пейзажи нямам, нo ако искате да гледате ето няколко снимки от Германия и Залцбург от март:

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=167532

password: benson10

Отивам да положа бедро, че на А.J. му растат зъби Shocked и кой знае колко ще се спи тази нощ....

# 87
Бенсън, хубавата камера си е хубава камера, голямо удоволствие ми доставиха снимките ти   bouquet

Джи, ти си била талант под прикритие, ахааа. Ама ще ме прощаваш, тези снимки с пойнт анд шуут не стават  Naughty

Вики, Тандури, Зора и другите, мерси за комплиментите, ама аз си казах, че око имам, ще видите като се въоръжа и с техника, ще ви отегча със снимки  Laughing ... шИгувам се  smile3534 

Муцунка, дете картинка имаш ти, дано ти е и послушничка.  Hug

Аз пиша на всеослушание да си увелича звездичките под ника Wink още малко ми остана до заветните 2

Бистре, а аз само ги гледам с ужас как се увеличават главоломно (мненията, слава богу, не звездичките), a пиша тук от 7-8 месеца (нямаше ли някоя иконка тука за loser  Confused)

като стана въпрос пак за кино, ще ме прощавате мислителките на заглавие, ама трябваше да наименоваме темата нещо във връзка с "24 кадъра в секунда" - тъй и тъй посвещаваме поне 1/4 от темата на филми, пък иначе спокойно можехме да бъдем и 25, и 26, и 27 и тн desparate housewives. No offence...  Peace

MrsG, пустинята е в Дубай, много нов experience беше за мене, горещо препоръчвам на желаещите приключения. Без деца обаче, за съжаление...

снимката с елхата - е от Тирол, в непосредствена близост до Swarovski, едно малко занаятчийско селце за кристали беше, оттам си купихме и сватбените чаши  Heart Eyes
Всъщност вали сняг на парцали, но е снимано без светкавица и не са хванати. Още един недостатък на обикновената камера.  Confused

# 88

като стана въпрос пак за кино, ще ме прощавате мислителките на заглавие, ама трябваше да наименоваме темата нещо във връзка с "24 кадъра в секунда" - тъй и тъй посвещаваме поне 1/4 от темата на филми, пък иначе спокойно можехме да бъдем и 25, и 26, и 27 и тн desparate housewives. No offence...  Peace

абе офенс няма ама ти мисис Дженна що чака да стигнем до нам си коя страница пък тогава да Фъргаш идеи    baduu
да ама аз мисля че така заглавието е по добро щото навързахме всички шоута заедно  "24"  е заглавието на шоуто,зат'ва.

добре де а плажовете не ги каза къде са?

---------
бенсон....готини пейзажи  Peace

Да ви кажа обаче фотографките ,тя и Мрс Г ще каже ,че е по голям чалендж да снимате мъниците,там да чакате да уловите момента с големите апарати.  smile3521

# 89
Ама хайде вече лягай си Simple Smile

Ама как да си лягам?! Зора каза, че няма да ми влиза в блога, а ти да спя спокойно! Не може така Naughty Аз тамън разцъках половинката там, че ми набра до 100 и обратно преди половин час  Laughing
 Joy

Джена, аз съм съгласна за темата за 24-те кадъра, стига да успееш да цъкаш и апарата с тази скорост, направо риъл тайм бейби!  smile3534 smile3521

Общи условия

Активация на акаунт