24 Desperate Housewives Lost in AMERICAN Translation #24

• 14 686
  • 313
  •   1
Отговори
# 165
Нашето човече само си създаде режим. Един ден никак не правеше напс, но вечерта беше толкова изморен, че сам спа до сутринта. Тогава беше на около 2 месеца. По принцип заспиваше в 11PM и ставаше в 9AM, но като се преместихме в Аризона, заради часовата разлика сега спи от 8PM-7AM(или малко преди това). Сам ми дава сигнал, когато е изморен, на всеки 2-3 часа. Не го натискам насила, ако не иска дрямка. По-добре да не спи много през деня, отколкото през нощта. Дано успеем да задържим този режим, сега като започнат зъбите. Иначе и аз съм от консервите и строгите, докато не ми се ухили с беззъба си усмивка...

# 166
Пумпал,кой тест казва кога ще родиш?конгратс че е ( -); стискай че не остана служба:)
от ден 1 се опитвах да има ред,първите 3м не е много възможно(аз не кърмих повече,а това има голямо значение доколкото знам)..от 6м насетне мога със сигурност да кажа че имаше рутина-вечеря,глезотиики,баня(през ден-два) и по леглата..Ния беше зад решетки до 3г и 2 м.,много удобно беше..сега има повече свобода,но засега я ползва добре и нямаме проблеми..дори да не заспиват веднага си играят,отпускат на тихо,научават се да се само-успокояват,не съм приспивала никога никого и не съжалявам ни за миг(поне 2 вечери на седмица ме няма,не бих ги обрекла да ме чакат..)
убедена съм че децата са кричърс оф хебит,какъвто им се създаде такъв,умирГам като чуя как 10м бебе НЕ ИСКАЛО нам-си-кво-си..
*
излизаме и викаме ситери,не водя деца никъде след 8пм; има редица начини,за мен режимът е условие номер едно за спокойни и здрави деца и съм намерила начини да го спазвам,без ние да се лишаваме от к-та,купони и пр..

# 167
Анет, евала. Само мога да се надявам да успея да въведа подобни правила като му дойде времето.

# 168
Зора,въпрос на разбирания в сем.е; за мен липсата на режимът е като да ям супа с пръсти-не ми хрумва,не ме устройва,а и няма файда..на зет ми  децата седят по купони до късно,ядат когато и каквото им хрумне, спят където свярят-това не ги прави по-лоши от нас,просто други и за тях тази динамика работи..за нас не-ние с таткото обичаме да спим следобед,да се видим след 8пм и пр което без установен режим на децата не става..
*
има доста книга по темата за последователността при гледане на децата,аз съм фен като цяло и режимът е една от брънките..
*
м-у другото и аз живея доста под час и за мен самата работи добре...не мога са си позволя да не спя или да приспивам някого до полунощ,на работа съм на другия ден..та дупе знае 2 и 200та де,няма универсално правило..

# 169
Само мога да се съглася с теб, аз съм голям привърженик на режима. Сестра ми гледа малките с режим, и е факт, че нещата вървят. Имам и обратния пример пред себе си, детето на приятели наши. Яде всичко и по всяко време, сладко, сокове, салами, пици. Понятието режим не съществува, ляга си когато си иска, върти ги на малкия си пръст и е страшно глезено. Виждаш с очите си как когато няма правила на играта, нещата рефлектират там.

# 170
и аз  съм като анет - още от бебе почнахме всичко подчасово ,към 6 месеца почнахме да установяваме стабилна рутина,пък Елла сама си показа какво и как -не съм я насилвала просто се водих от сигналите и .
Моята приятелка която има дъщеря с година по голяма от Елла все ми казваше че и нейната дъщеря била под режим като малка и после изведнъж не искала да спи рано и т..н... и ми се заканваше "ще видиш ти като Елла ти стане 18 м,ще се промени"..... ами не се е променила никак даже ,после разбрах от моята приятелка че е спомогнала за промяна на навиците,оставяла я да си играе до късно навън лятото заради децата и незнам си кво ....еми аджеба кой е виновен тогава в случая !
при мене няма шест пет ,каквото и да се случва задължително се запътваме към банята в 7:45пм и после в кревата в 8 - 8:15 ,само в редки изключения когато сме всички на ресторант или събитие тя стои до 10-10:30пм.
Децата обичат да имат режим,обичат рутините  ...това им дава спокойствие.

Много майки се оплакват когато са оплескали нещата здравата и после е супер трудно да се постигне режим и пак се отказват и я карат така докато побелеят.Визирам приятелката ми -да не ви разправям какво ги прави почти 3 годишно момиченце.Давам им съвети но никой не ще да слуша!
-----
И аз Елла никога не съм я приспивала,слагам я в кревата и излизам,тя сама си се успива-понякога се гушкаме на дивана посреднощ ако е имала някакъв кошмар и не може да се успокои ...5-10 мин и хоп обратно в кревата.Храненето ни е също под режим!

# 171
Честито за резултатите, стой и пази леглото. И аз май не съм чувала за такива тестове...

Момичета, от кога почнахте да ги слагате в 8ч да спят? От бебета нали? Много ми харесва на Елла, Стефан и Ния режима. Браво, че сте го постигнали.

От бебе, имаше проблеми около 2 седмици с реване и го оставих да реве 3 дена и престана. А сега имаме рутина къпане, четене по малко и лягане. Понякога е без четене, общо взето до 8:30 най-късно е в леглото, през уикенда ако имаме гости или сме на гости към 9-9:30.

ooooh! Ама какъв ден само беше, до преди половин час съм събирала изпражнения в кутийки за да го проверят за бактерии и джиардиа и не знам още какво си. Днес беше с баща си, защото ние се редуваме да стоим в къщи с Марти и ми звъниха 100 пъти по телефона на работа. Не знам вашите съпрузи и те ли са така, ама моят, колкото много го обичам, толкова ме изнервя, като остане сам с детето  Close. Сякаш не знае кога и какво ядем, кога спи, кога се играе Crazy. той пък и Марти днес реши да си прояви рогата, или вече не ни подминават the terrible twos или е от това че е болен. Не спи, яде само бисквити, само бели прави, докато се обърнеш и нещо е направил и на всичкото отгоре днес 7 пъти е какал. Кошмар направо. Надявам се да излезе че има нещо в стомаха, защото иначе другите варианти са по-сложни - алергии и пр.
 ooooh! защо всичко на веднъж се случва не знам - катастрофата и в последствие без кола 2 седмици и с рентал, после пък рентала се развали, после болестта, после от работа задължения, после почивна седмица в дей кеър-а, после работни интервюта, край няма. И след един месец заминаваме, направо е кошмар, не знам как ще се оправям. Добре, че баща ми ще идва да ни помогне с пренасянето.

# 172
Бистра,шитовизмите винаги идват по 3,ако детето е Ок не бери дерт за другото..скучно му е било на татко ви,не го кори,и те душа носят и се тревожат,въпрели мачо фасади..

айде малко смях вам,аз по режим си лягам че имам нова книга Laughing

The World's Shortest Fairy Tale

Once upon a time, a guy asked a girl "Will you marry me?" The girl said,"NO!"

And the girl lived happily ever-after and went shopping, dancing, camping, drank martinis, always had a clean house, never had to cook, did whatever the hell she wanted, never argued, didn't get fat, traveled more, had many lovers, didn't save money, and had all the hot water to herself. She went to the theater, never watched sports, never wore friggin' lacy lingerie that went up her ass, had high self esteem, never cried or yelled, felt and looked fabulous in sweat pants and was pleasant all the time.

THE END

# 173
Анет -  Joy Joy Joy

# 174
Хахаха...ди енд ! хихихи

За режима...от ден първи сам в стаята...навършването на 2 мес.си ги отпразнува със спане цяла нощ...така е и до сега(пу-пу),и това си го пиша към точките за приспиване на съвеста,че не можах да кърмя...но е ранобуден като майка си (чак мааалко прекалява).
Е,има и изключения...сега на път за вкъщи ми заспа в колата(7.45) и  си продължава в леглото...няма да го събудя зарад банятя,я Simple Smile а форумче кога  Mr. Green

# 175
Здравейте. виждам че пишете за режима на бебчовците, нашия все още не е подреден  Embarassed за храненето сме горе- долу под час но за спането си е доста голям проблем. Истината е че моя син ме чака да се прибера от работа в 22.00 Thinking да го гушна , той да ми се угили да се погушкаме за 2- 3 минутки, после отива в креватчето, аз си лягам на моято легло/ което е като залепено за неговото/, подавам му ръка през огрдката и той стискайки ми пръста за 2 минути заспива Много ми е кофти, в много от вечеритеслед като заспи  Cry. Пробвала съм да спи при мен не иска стряска се, това е и добре поне си знае леглото. това което съм си обещала е че като се прибера от БГ ще си потърся друга работа и да работя само сутрин. лошо е че ще стане доста трудно, защото аз имам хобави бенефити / и тримата имаме безплатен иншуранс, всяка година ми се отпускат около $ 2000 за медицински разходи/ а и заплата си заслужава / в момента само аз работя но успяваме да се оправим/
Искрено се надявам Плами да се научи да заспива и с татко си, просто ще се получи супер.
Viktoria за Wal Mart има и хубави и лоши неща, наистина много е кофти за детските стоки, но има и не толкова лоши. например когато търсихме кошче на Плами го взехме от там имаше същото и в Target  ама с около $50 повече, че на всичкото отгоре когато не ни трябваше след около 4 месеца и го върнахме Embarassed като те ни дадоха гифт карта за кошчето. но иначе като цяло и ние не пазаруваме кои знае колко много от там.
а в интерес на истината всеки магазин си има свой тайни, които е по добре клиентите да не знаят Wink. Мерси много за инфото, аз все пак от сега нататък ще си имам едно на ум
Benson успях намерих го шампоана, дори и балсам взехме от утре ще пробваме . Мерси много  bouquet
Джи снощи съпругът ми гледа снимката на А.К. и вика " а на Плами снимката " и аз  ooooh! Shocked после се оправи и вика ама те малко си приличат Joy да по цяват на косата, ако А.К. е с кафяви очи и по цват на очите и по това че са момченца на около една и съща възраст. ама още го бъзикам  hahaha

Последна редакция: пт, 31 авг 2007, 06:29 от mariya_75

# 176
Анет, hahaha

Момичета, а да попитам от кога е О.К. да оставям фъстъчето да плаче за по-дълго? Днес следобед голямо тръшкане беше, не можа да заспи, а беше много изморен. Не искаше да го гушкам, не искаше да яде, абе нищо.Shocked Аз го оставих в леглото му да реве, но той се захласна и го взех. След 45min (целия този цирк) го оставих да хленчи, най-накрая заспа изтощен, а аз се почувствах най-ужасната майка по света Rolling Eyes. Малък ли е още да го оставям да реве за повече от няколко минути? Страх ме е някой да не извика социалните, че прозореца на стаята му е към стъблището и сигурно някой е чул днешната истерия Tired.

Мария,  надявам се да подейства и на вас Peace

# 177
  • У дома
mariya_75, благодаря! Ние сме в периода на остроумията - играхме с балони, тя ме караше да ги пукам и като и казах, че правим голям мес и бати се сърди, тя ми отговори "yes, you do, mommy". Пак аз излязох виновна.
За режима - и ние го имаме и съм доволна, че малката сама си казва като е изморена, но тази вечер се примоли да спи при батко си и се чудя дали не сбърках като и разреших. Не искам да и става навик.

# 178
Аз като неродила мога само да си философствам по днешната тема (виж ми заглавието), но цялостното ми мнение е, че не трябва едно дете да обръща на 180 градуса (или 360  newsm78 Joy Joy) живота на родителите. Не съм умряла да водя пискащо бебе на бар в 11 пм, ама ако нямам възможност за ситтър, ще си го взема и пак ще изляза.

Лично аз не смятам, че като няма режим, има голям проблем (за детето). Проблема си остава само удобството на родителите... че детето мрънкало и тн... С режим, без режим... децата ще станат това, което им е писано, и в зависимост от социалната среда, в която ще влязат - примери безбройни за това, ама да не се задълбавам.
-----------------------

Днес си пуснах отпуската до 30ти април  newsm44, прие се чудесно, даже най-любезно ми се обясни, че съм можела да си я удължа чааак до Февруари 2009та!!! с job security guaranteed!!!  newsm68

Утре пък си идва съпружието  newsm44 newsm44

имам още 4 работни дни  newsm44 newsm44

Животът е много хубав, нищо че се прибрах от работа в полунощ  Grinning

# 179
Можете ли да ми препоръчате книжки за възпитание, режим и каквото е необходимо, плиииЗ   bouquet. Как сте ги научули всички тези неща?

Най-интересното и хубавото за сега ми се струва как се слага бебето да спи и то си заспива само. На мен ми се струват кошмарни приспиванията с мама... Дано и аз успея да създавм такъв навик. Което учи и на самостоятелност все пак.

За излизанията с деца - според мен първо е за здравето на детето - т.е. то получава необходимия сън, не си разстройва режима. И второ-за удобство на родителите и всички останали. Ако искам да излизам, ще си плащам и това е. Няма кой да ни гледа.

Теста, който ми правиха се казва Fetal Fibronectin Test - a protein produced by the fetal membranes. This protein serves as the "glue" that attaches the fetal sac to the uterine lining. It's normally found in increased amounts in your vagina during the first half of pregnancy and again late in pregnancy as you near labor. But if fFN leaks from the uterus and more than a small amount shows up in the vagina too early (between 22 and 34 weeks), it may mean that the glue is disintegrating ahead of schedule because of contractions or an injury to the membranes.

Ана, не се бях сетила, че и за личното ни четене трябва режим  Laughing но е много вярно...иначе пропускаш и изпускаш.

Общи условия

Активация на акаунт