24 Desperate Housewives Lost in AMERICAN Translation #24

• 14 632
  • 313
  •   1
Отговори
# 285
Бистра, много кофти за Марти, дано се оправи детенце скоро Praynig

Джена, няма и да ти останат тез подплънки. И аз в началото тръгнах на еднократки, ама те заминаваха кат семки и преминах на перящи. Единствено не им харесвах на тях че си личаха под сутиена за кърмачки, те нали за меки и тънки, но иначе други проблеми с тях не съм имала.

Пумпал, тези дето ги показваш някакви силиконови ли са? Аз знам че не трябва да има найлон, защото спарва, а това не е хубаво. Трябва да е нещо 100% памук.

Бенсън, много кофти история.

А и за пъпа да кажа. Нашата щипка я махнаха още в болницата. Не съм ползвала от изрязаните памперси, нашите покриваха пъпа, но нямаше проблеми с това.

# 286
Jenna, сестрата на мъжа ми+семейство са ограбените

# 287
benson10, съжалявам за роднините ти, това е отвратително просто. За съжаление, никой от нас не е застрахован от подобни събития, където и да е.

# 288
benson, кофти работа...

# 289

Благодаря за коментарите за Марти, той обаче още не се е оправил.  Sad Посявките са негативни, което значи че може и да е алергия. Казаха ми да започна по една храна на ден да давам да видим как ще се отрази. Много се надявам да не е от мляко..., но каквото, таквото. Така че днес почнахме с кисело мляко, по принцип при лактозна непоносимост, киселото мляко и сиренето не пречат, така че няма да е толкова страшно. А във вторник сме при неговия педиатър и ще видим той какво ще каже.
Успех, Бистре! Води си списък на това какво даваш, а според мене ако е ял нещо в детската градина, поискай менютата със задна дата, трябва да имат копия. Чувала съм, че с цел диагностициране на алергия трябва да съдействат, за да се види коя съставка пречи.

# 290
И понеже съм 'шеф' на темата ,мога да сложа анкета Mr. Green  - дайте да видим коя възрастова група преобладава в нашата групичка. Wink

------------------------
бистре ...ама много сте готини пу-пу

Днес Елла какъв комплимент ми спретна.....чух я че казва "мами" и гледам сочи с пръст столчето си  ,и аз понеже готвех в кухнята и оттам се обаждам и казвам "Елла тука е мами", а тя пак същото ...приближавам се аз щото ми стана интересно и гледам тя сочи картинка на куклата барби нарисувана на столчето....представяте ли си на нея и приличам на куклата барби  Joy

# 291
Айде на тортитееееее Simple Smile

Като кликнете на снимките ще се отвори сайта Simple Smile
Беше голямо шоу! Аз толкова изненадан човек не съм виждала през живота си Simple Smile Само дето не припадна на вратата като ни видя всички вътре, крещейки "Изненадааа" Wink Laughing

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 07:02 от Tandoori

# 292
Тандоори, вече има комплекси покрай твоите кулинарни постижения

# 293
Тандоори, вече има комплекси покрай твоите кулинарни постижения

Деси, аз не ги пускам с тази цел, няколко момичета споделиха , че искат да правят торти и аз с удоволствие споделям каквото знам.  Peace

# 294
и аз искам, но.... няма време. Искаш ли да ми дойдеш на гости в Колорадо? Поемам ски-обучение на цялата ви фамилия+престой в къщи (транспорта до пистите все някак ще го организираме)

# 295
Тандоори, тебе домашните вкуситии, от мене обучение по ски, сноуборд....

# 296
Тандоори, тебе домашните вкуситии, от мене обучение по ски, сноуборд....

Деси, малко сте ми далечко ( на ден и 5 часа път Wink ), но ако приемаш онлайн съвети за тортите Simple Smile
Ако ли пък не, може някой ден да се видим наистина Wink

# 297
ееее...темата на 2-ра страница...
 запис  Mr. Green

Джена,идвай бързоооо...ще скубем Тандури!!!Не се издържа вече на тия снимки.Не!!!

# 298
15 страница в дъното, ама някой може ли да ми каже как е сметана на английски- искам да правя крем брюле?

# 299
15 страница в дъното, ама някой може ли да ми каже как е сметана на английски- искам да правя крем брюле?
Whipping cream Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт