Перник-7

• 21 554
  • 304
  •   1
Отговори
# 195
  • Перник
Момичета,здравейте!Отдавна не съм писала,но имам новина,която не търпи отлагане да споделя.Първо да благодаря на Боби за лекарката,за която ми каза,но сигурно още когато сме си писали,вече не ми трябвало помощта й.
След 10 месеца опити и 6 месеца преди това възстановяване от операция на киста,най-после ще си имам бебче.Е,още няма и два месеца,но се радвам,че дойде и този момент.
Надявам се се радвате заедно с мен!   Simple Smile
Но...,прочетете и моята тема,която ще пусна сега в "Дом и семейство"и където описвам това,което помрачава радостта ми от това голямо събитие в живота ми.

# 196
Момичета,здравейте!Отдавна не съм писала,но имам новина,която не търпи отлагане да споделя.Първо да благодаря на Боби за лекарката,за която ми каза,но сигурно още когато сме си писали,вече не ми трябвало помощта й.
След 10 месеца опити и 6 месеца преди това възстановяване от операция на киста,най-после ще си имам бебче.Е,още няма и два месеца,но се радвам,че дойде и този момент.
Надявам се се радвате заедно с мен!   Simple Smile
Но...,прочетете и моята тема,която ще пусна сега в "Дом и семейство"и където описвам това,което помрачава радостта ми от това голямо събитие в живота ми.
Честито за бебчето Hug  bouquet Желая ти много лека бременност и едно прекрасно бебоче на финала Hug Heart Eyes

# 197
Билка, чудесна новина!  Лека бременност пожелавам, а на финала здраво и спокойно бебе! Heart Eyes

# 198
 Привет момичета ,

ще ме приютите ли към пернишката дружина.
 Както се вижда от подписа имам син на 4 месеца и живея в "Изток".От много време ви чета , ама все нещо ме спираше да пиша.Ама днес си казах време е да се включа.
 Хайде приятен ден и много детски усмивки.

Честито на Билка , лека и безпроблемна бременност и после едно сладко здраво бебече.

# 199
Здравейте момичета, имам нужда от помощта ви Praynig Снощи отидох в Бърза помощ, защото според мен ме болеше черния дроб, беше ми ужасно подут корема и като стъпвах все едно ми се забиваха ножове в гръдния кош Tired Обаче наште лекари нали са разбирачи и незнам как решиха, че не ме болял дроба и ме пратиха на гинеколог Shocked Преди това ми направиха пълна кръвна картина и урина и ми казаха, че нямам хепатит #Crazy Като отидох на преглед при някакъв д-р Цеков, ми каза, че имам киста на десния яйчник 5 мм и трябвало да ме оперира, сега #Crazy Shocked Аз отказах, подписах и си тръгнах. Преди месец и нещо като ходих на гинеколог пък кистата уж ми беше от ляво newsm78 и ми изписа хапчета....тоя пък ми разправя, че трябвало задължително да се реже....с лекарства нямало да мине ooooh! Незнам на кога да вярвам, незнам какво да правя...и кистата ме боли и черния дроб ме боли....чакам да стане утре, че да ида при личната, тя е вътрешни болести и е много добра. Обаче за кистата....ако трябва наистина да се оперира незнам къде newsm78 В Перник е изключено просто, при тея некадърници.. Tired Препоръчайте ми някой доктор при когото да отида и без да казвам какво ми е да видим какво той ще рече Praynig И можете ли да ми препоръчате болвица в София където евентуално бих могла да направя такава операция, независимо колко ще струва Praynig.....
Много объркано съм го написала, но съм много притеснена, страх ме е много от такъв вид интервенции.....страх ме е да не ме осъкътят завинаги и да ме лишат от правото да имам деца Cry

# 200
Миленка, мога само да кажа - успокой се! Най-добрите решения се взимат с бистър ум. Болница не мога да препоръчам. Пусни тема във подфорума за Здравословни проблеми. Знаеш форума е сила и със сигурност някой препатил ще те упъти.

petq B, Добре дошла! Hug

# 201
Привет, милички!

mama-eli, не се притеснявай - ще се засичаме. Просто оттук насетне ще ми стане много натоварено  с това пътуване до софия и приготвяне на 2-ма мъже и мен си, но няма начин - не съм първата, не съм и последната. Ще се справя. А събота и неделя ще се виждаме по трасето, а защо не и на новата ледена пързалка  Wink.

Билка, много се радвам за теб! Честита прекрасна новина! Пожелавам ти лека и безпроблемна бременност и по-малко неприятности. Прочетох темата ти в "Дом и семейство". И мен за малко да ме махнат, защото имах неблагоразумието да кажа, че съм бременна няколко дне преди да ми изтече изпитателния 6-месечен срок. За защие една от шефките се е застъпила за мен и това ме спаси. Горе главата и мисли за бебчо - сега той е най-важен. Дано намериш изход!

petq B, добре дошла между нас! Чудесно е, че си се решила да се включиш. Аз също съм от кварталО и с радост бих се запознала с теб, ако вече не се и познаваме  Wink. Къде точно живееш и ако не е тайна - разкажи нещо повечко за себе си и за семейството си, а може и снимчици да пуснеш. С удоволствие бихме ги разгледали.

milenna, много кофти случка си имала. Спокойно, не изпадай в паника. Според мен най-добре могат да ти дадат диагноза специалистите в Шейново, Майчин дом, Св. София и т.н. Стискаме палци да е фалшива тревога и всичко да е наред. Пиши какво е станало после.

Коте, как вървят при вас нещата? Адаптирахте ли се вече към новия живот на истински софиянци  Laughing, ако въобще такова понятие има?

# 202
  • Перник
Благодаря за поздравленията!Наистина чаках го с нетърпение толкова време и вече се бях отчаяла.
Милена,най-добрата болница е Шейново,за Майчин дом една позната няма добри впечатления.А в Перник не рискувай да се оперираш,ще те орежат максимално както стана с мен.И не се плаши от операция - аз постъпих със страшни болки и мислех,че е апандисита и че ще се спука,но се оказа киста.Единственото,което ме интересуваше е да спрат болките и по-скоро да ми направят операцията.

# 203
 Привет на всички ,

аз живея в квартала в къщите над банята ( по точно на "Луганска").По принцип не съм от Перник , но от три години живея тук.И понеже работя извън Перник не познавам много хора в квартала.Ама сега вече наваксвам , откакто съм си в къщи по майчинство.Снимки може да разгледате в подписа ми има линк, а може и да сме се виждали някъде по улиците. #Crazy
 Е това е за сега.Приятен ден на всички и много усмивки.

# 204
Здравйте момичета-кокичета Heart Eyes Открадвам си малко секундички за да ви прочета .
Миленка Sad, какво става с тебе бе душка, как си? Много ме плашиш. Добър гинеколог-диагностик в Перник е д-р Нурянова, макар че е мноооого възрастна. И Галева не е лоша, ама напоследък не съм много доволна от нея. А ако се наложи ( да не дава Господ) операция и аз мисля, че по- добре някъде в София. Пиши как си, ама бързо. Hug
Билка Hug, много се радвам за сполетялата ви радост.Пожелавам ти мноооооого лека бременност и раждане, хубаво и кротко бебче Laughing
Добре дошла на Петя. И ние имаме къща на Луганск.След един месец сестра ми ще се нанесе там с бебето- той е на една година и може да си излизате заедно по разходки.
Момичета трябва да изчезвам, но искам да ви кажа че много ми липсвате

# 205
Здравейте, милички!

Боби, баш ми е драго да те "видя"  Hug! Как си, как я караш?

Милена, наистина нищо не споделяш - какво става около теб?

Петя, разгледах снимките ти - определено не съм те виждала. Но това е нещо, което може да се промени. А иначе откъде си, ако не е тайна?

# 206
Пак успях да открадна 2-3 минутки Mr. Green
Ани, Hug здрасти душка как е работата? Сега там ли си? Кажи на какво работно време си. Деянко какво прави.
Вики най- накрая тръгна на градина от вчера newsm44. Доволен е, а и всички покрай него Grinning. Аз още се мотая в централния ни магазин и съм в трепетно очакване и на стартова позиция за Мултиплекса.
Ели, привет и на теб момиче Hug И сестра ми страда, че в лошото време не може никъде да ходи , а приятелките й са все на работа и те с Деян пощуряват - особено той. А в техният блок няма майки с малки деца да се съберат чат- пат на раздумка.

Аааа, забравих да ви честитя новият кмет на Перник. Айде дано е аирлия Grinning Росица новата кметица. ( Ей, ама съм поет Joy)
Между другото новата кметица на Драгичево също е Росица. hahaha

Последна редакция: вт, 06 ное 2007, 14:32 от bobia

# 207
Здравейте Hug
Ами зе сега няма да има операция. Ходих при д-р Емил Иванов, той каза че ще направи всичко възможно да няма операция.
Днес смазах колата Tired Осакатих се хсихически за цял живот.....повече няма да седна зад волана... Tired Един ме удари с бус...нищо мми няма, само се уплаших, ама на колата предния калник се нави на палачинка.....ужас ooooh!

# 208
Привет!
Миленаааа, кви са тея издънки, бе?! Shocked Я да счупиш каръка! Хич не се коси за колата, случват се такива неща ежедневно. Важното е да шофираш разумно, да ползваш винаги колан и ти да си жива и здрава, пък колата ще я поправите. Тя е само една машина, направена, да ти върши работа и като се амортизира я хвърляш. Е дооооста скъпа машина е, не е острилка на батерии, но важното е ти да си добре. Дишай дълбоко, удари му една псувня по адрес на бусаджията, една лъжица от бурканчето с "Майната му" и това е! За кистите не бързай да се оперираш! Всеки свестен лекар първо би пробвал медикаментозно и ако наистина не става, тогава - оперативно. И моите яйчници бяха кистозни, стигала съм до 6 Прогистерона. Пих полски хвощ и глухарчета и нещата отшумяха, да чукна на дърво.
Билка, леко и щастливо бременеене и едно здраво и спокойно бебче на финала!
Петя, добре дошла! И аз не съм те виждала из кварталО, но както казва Аница, това може да се поправи. И аз не съм от Перник и много ми личи. В неделя си купуваме зеле за великия български ритуал на налагането на киселото зелце и продавача пазарджиклия ни казва "Вие не сте от тука newsm78, пък колата ви е софийска" #Crazy Викам "ми не сме, ама ти откъде разбра", а той "ми по говора" #Crazy

# 209
 ooooh!Леле Мимкооооо, ама какво става покрай тебе? Да не те урочасал някой завистник? Всякакви луди има. Я отиди на черква и запали една свещичка за здраве.И аз ще направя същото за теб.Не се заричай да не караш NaughtyУспокой се, нека мине малко време и давай смело.
Ели, хубаво ли беше зелето, дето го купихте? Че напоследък има само едно такова твърдо, пластмасово ooooh! не ти е работа.
Момичета, айде да се видиме. Да спретнеме една неделна среща, да се наприказваме, а?

Общи условия

Активация на акаунт