Перник-7

• 21 538
  • 304
  •   1
Отговори
# 210
Абе, Милена, какви неща ти се случват!? Важното е, че на теб нищо ти няма... Е, поизхабила си малко нервички, ама си цяла целеничка. Другото ще се оправи.

Мама Ели, един пазарджиклия не може да не познае говора - все пак сте от един край. А и не говорите на "пиуе със зеУе"  Laughing.

Боби, с удоволствие бих дошла на раздумка. Ама мъжО иска да ходи на риба събота и неделя, та не знам. Е, ако измислите нещо може и да намеря вариант. А иначе аз почвам в понеделник работа, а в четвъртък и петък съм на обучение. Утре спешно трябва да отида на очен, че зрението си ми отслабва прогресивно. А почна ли работа няма да имам никакво време.
 Айде мислете по предложението на Боби  Hug!

# 211
 Здравейте от нас,

ама честно да ви кажа и аз не знам от къде съм. Laughing Laughing Laughing.По принцип от Враца (ама никой от родителите ми не е от там) след това учих в Благоевград и естествено се запознах с перничанин и сега съм "пернишка снаха".   Bobia , горе долу в коя част на Луганск ви е къщата ? Ние сме точно над бензиностанция "Шел".
 А нормално е да не сте ме виждали , щото последните две години и половина работех в Радомир и излизах по тъмно и се прибирах по тъмно.
 Хайде малки нещо ми се сърди и отивам да го видя.
 Приятна вечер.

# 212
Цял ден прекарах в рев, а моя само ме успокоява, че нищо не било станало, само един калник Sick Ама като гледам колицата разпарчосана в гаража ми става зле...Още ми е в ушите звука от стъргането на ламарината #Crazy Sick Не може да се намери пък сега калник, днес даже до София е стигнал моя ама нямало, всички коли били с челен удар Tired От такива некадърници като мене....добре, че поне без акт се разминах. Разбрахме се с бусаджията по нашенски.
За кистите, разбира се че няма лесно да се дам Peace Как ме реже от време на време корема не е за думане, особено като съм навън на студено Tired В четвъртък ще ходя в б-ца Доверие в София, където доктора работел и там имал много хубав апарат и с него ще ме гледа да види точно колко е голяма.
Хайде наистина да си спретнем едно виждане ако искате Peace Обещавам да дойда пеша hahaha

# 213
  • Перник
Миленкааа, само спокойно. Всичко ще се оправи  Peace За колата не се тревожи - ще намерите калник и ще я оправите, важното е, че на теб нищо ти няма. За кистата - за щастие нямам опит и не мога да ти дам съвет. Може би само да ти препоръчам болница - "Св. София" - там специалистите са добри. Горе главата, всичко ще е наред!
Ани, малко ти завиждам, че почваш работа, щото аз прогресивно затъпявам  Rolling Eyes
Боби, ама теб те измъчиха, хайде да си се връщаш на твоето си работно място!
Билка, едно голяааамо ЧЕСТИТО от мен! Желая ти лека и спокойна бременност и здраво бебче на финала!   bouquet
Петя, добре дошла! Много се радвам, че се появи в нашата тема бебче почти на възрастта на моя син - Калоян утре става на 5 месеца. Нямам познати, с които да излизаме на разходки, така че ще се радвам да се запознаем  Heart Eyes
За среща съм, когато кажете, само дано е хубаво времето. Пък може да покараме кънки заедно - пързалката работи, днес минах оттам.

# 214
Навита съм за среща и раздумка. Боби, казвай кога и къде! Нарочвам те за организатор  Embarassed Mr. Green Зелето е супер и пазарджиклията още е на пазара у кварталО. Зелките наистина са расли нейде покрай Пазарджик, защото са много крехки и сладки с леко лилави горни листа. Миналата година направих грешката да изпратя мъжО сам да пазарува иии  Sick Беше купил едно унгорско, твърдо, дебело, лютиво, отврат. Нищо не стана от него и един път не свих сърми за цяла зима и готвено не се ядеше. Тая година сама си го избрах, да е жив и здрав пазарджиклията. Не че му правя реклама, ама ако още не сте си купили - той е човека! Peace
Светле не надничай, ами пиши нещо! Как е Калоян - малкия? Калоян - големия е страшна панта, расте с дни и нахитрява толкова, че всеки ден ни изненадва с някоя щуротийка. Ама иначе ще ни е скучно, нали?

Спокойна нощ на всички!
Р.Р. Е, Светлето ме изпревари Grinning

# 215
  • Перник
Ели, такава реклама направи на зелето, че направо ще пращам мъжо да купува  Mr. Green Ние слагаме съвсем малко, ама поне да е качествено.
Калоян е супер - смее се на глас, върти се като пумпал, спи по време на разходка.

# 216
 Честита месечинка на Калоян , baby_neutral
 да е жив и здрав и много да го слуша мама.Е и той нея де. Joy Joy Joy

# 217
Привет дружинка Hug Много се радвам, че идеята за среща добива популярност. Ако сте навити за тая Неделя около обяд някъде из кварталО- да промениме малко.Миленка и Роси( и който още желае от градО Joy) ще дойдат с рейсче.Става ли?
Ели, мерси за инфото за зелето HugТочно е такова искам и аз.
Петя, ние сме точно над ресторант Романтика.
И сега, понеже знаете, че не съм много на ти с компютрите и не знам как точно да качвам разни неща ще ви почерпя с наличните. Заповядайте  party023, защото станаха 8 годинки откакто married   Joy Joy JoyА да ни е честито hahaha

# 218
 Честито ,

още поне десет по 8 ,че и повече. Heart Eyesbouquet

Последна редакция: ср, 07 ное 2007, 11:02 от petq B

# 219
Благодаря Blush
Петя, разгледах снимките ти - много е сладък бомбонко. Прилича ми на моя син като беше бебе, ама същата муцунка Grinning

# 220
О, Боби! ЧЕстита годишнина! Да се обичате многооооооо! Heart Eyes

# 221
Ех, Боби, честита ви годишнина! Да се обичате, радвате един на друг, да бъдете най-добрите приятели и скоро да ни зарадваш с новината за още едно детенце  Wink!

Ели, айде като втаса зелцето, ще дойдем на по ракия - от нас напитката, от вас зелЬето  Heart Eyes. Ние от 2 години така караме на помощи - майка ми ни дава, свеки дава, леля ми дава и поминаваме  Mr. Green.

Светле, рано ти е да затъпяваш. Около 1.6 месеца най-не се трае положението и започваш да се мразиш. Поне така беше при мен.

Билка, как вървят нещата при теб?

Коте, ти наминаваш накъмто Пернишко?

# 222
Благодаря ви момичета, много сте мили. Hug

# 223
Здравейте, дружина!
Боби, честита ти годишнина! Много да се обичате и да сте щастливи още дълги години!
И моите родители днес правят 36 годинки от великия ден! Мама каза, че и се струва, че било вчера Shocked newsm78 Да се поздравим и с деня на Великата октомврийска революция  Mr. Green hahaha По - дъртичките като мен знаят за кво иде реч, другите да се поинтересуват  Wink
Ани, втаса ли зелцето и аз ще спонсорирам с материал за сърмички, няма проблеми! Ние с мъжО не сме много по пиЙенЙето, ама пък сме (ох, бяхме) големи купонджии и на приказка сме екстра. Абе лесно ни хваща, тъй че с малко минаваме. Пък и да не е втасало, пак ще се намери някое мезенце според напитката! Peace

# 224
Боби, Честита годишнина  bouquet
Пожелавам ти още 100 по толкова да изкарате заедно и както е казала Ани, да ни зарадваш  с новина за братче на Вики Wink

Общи условия

Активация на акаунт