Перник-7

• 21 452
  • 304
  •   1
Отговори
# 255
  • Перник
Здравейте Simple Smile
И на мен ми се ходи на ледената пързалка  Flutter За сега обаче само минавам покрай нея и гледам, все бързам за някъде.  Нещо не ми изглежда благоразумно да си зарежа бебето при баба и да ида да се кефя на леда, някак е егоистично  newsm78 А и си нямам компания - мъжо още като видя леда заяви да не очаквам от него да се качи на кънки  Sad

Боби, докога ще те тормозят теб, няма ли почивка?

# 256
Здравейте и от мен,аз мога да пиша само през седмицата и то докато съм на работа затова чак сега отговарям на Боби - Имам от всичко по малко едно дете,един мъж,а между другото твоето детенце ми е много познато,така че със сигурност сме се виждали (на Дивотинското може би).Кафето си го пия средно дълго,със суха сметана и три захарчета.
За пързалката - моя син ходи и беше много доволен, той е на 9г. - трети клас в Иван Рилски.
И не трябва да оставяте темата да изостава по задните страници,че аз едва я намерих.

# 257
 Хайде и аз да драсна някой ред.

Да се похваля миналата седмица майка ми  и баща ми ни бяха на гости.И Мики беше на седмото небе ,че има кой да се знаимава с него.
 Много се ядосвам на времето.Няма къде да се излиза , а в къщи вече се побърквам.Нали и сами си гледаме дребосъка.
 Случайно в КварталО да знаете заведение в , което да не се пуши ??? И най-вече да може да вкараш количка ???
 Аз понеже изобщо не открих такова кафе и се чудя да не би просто да не съм обикаляла както трябва. Rolling Eyes
 Е това е за сега.
 Приятен ден на всички и много усмивки!!!

# 258
  • Перник

Да се похваля миналата седмица майка ми  и баща ми ни бяха на гости.И Мики беше на седмото небе ,че има кой да се знаимава с него.
 Много се ядосвам на времето.Няма къде да се излиза , а в къщи вече се побърквам.Нали и сами си гледаме дребосъка.
 Случайно в КварталО да знаете заведение в , което да не се пуши ??? И най-вече да може да вкараш количка ???
 Аз понеже изобщо не открих такова кафе и се чудя да не би просто да не съм обикаляла както трябва. Rolling Eyes
 Е това е за сега.

И аз не знам такова заведение  Sad

# 259

Е това е за сега.
Дори и в сладкарниците се пуши Tired

# 260
В кварталО на пазара има една сладкарница, съвсем в началото срущу Кракра телевизия, в която продават кроасани и банички. Там не се пуши. Миналата зима ходехме там често точно заради това.

# 261
  • тук-там
Здравейте момичета, аз също съм от Перник. Имам дъщеря, която е на 10 месеца. Искам да ви попитам дали в Перник има детски парти клуб и къде?

# 262
 Има детски парти клуб в Квартала.Той е апартамент направен като детски център.Моята приятелка често си води детето и  е много доволна.Даже рожден ден прави там.
 Намира се на "Юрий Гагарин" блока след  "YES'' кафе.

# 263
Има детски парти клуб в Квартала.Той е апартамент направен като детски център.Моята приятелка често си води детето и  е много доволна.Даже рожден ден прави там.
 Намира се на "Юрий Гагарин" блока след  "YES'' кафе.

Първото ми влизане там ме отказа да ползвам услугите му. Лъхна ме силно концентриран дим от сладкарницата към клуба. Недопустимо за мен.
А в предишна тема и Ани разказа впечатления.

# 264
 Аз лично не съм ходила и затова не мога да кажа.

# 265
Момичета да ви питам нещо,моя син иска да сложи обеца (това не го коментирам, вече беше разнищено в друга тема), къде в Перник мога да му намеря малка, златна обичка с лъвче или нещо от сорта. Като му продупчат ухото слагат ли някаква временна, медицинска или трябва да сме подготвени и да си носим тази с която ще бъде после?

# 266
Момичета да ви питам нещо,моя син иска да сложи обеца (това не го коментирам, вече беше разнищено в друга тема), къде в Перник мога да му намеря малка, златна обичка с лъвче или нещо от сорта. Като му продупчат ухото слагат ли някаква временна, медицинска или трябва да сме подготвени и да си носим тази с която ще бъде после?
на мен навремето като ми пробиха ушите ми сложиха медицински обеци и трябваше да се носят определн период, но не помня колко, защото бях малка. Може да потърсиш обеца в Принцес на Търговска. Също има едно златарско до музикалната къща срещу кафе Фаги Peace

# 267
Мерси,че писа веднага. А освен в Модната палата, знаеш ли къде другаде дупчат уши?

# 268
Мерси,че писа веднага. А освен в Модната палата, знаеш ли къде другаде дупчат уши?
незнам на кое викаш Модна палата Embarassed Иначе дупчат в студио "Лина" на качамака, на Търговска с/у Розовия блок в Битовия комбинат /на мен там са ми ги дупчили/

# 269
Точно за Битовия комбинат ти казвам,там нали има козметици, фризьорки, маникюристки и за това така му викат. Това на качамака е до нас, да не би да имаш предвид Лиза?

Общи условия

Активация на акаунт