Перник-7

• 21 629
  • 304
  •   1
Отговори
# 165
Все време не остава и съм в телеграфен стил.
Преместихме се в София, зад пазар Красно село. Купихме си двустаен апартамент/стар тип с отделна кухня/ и много се радваме. То ясно след 7г по квартири  и 1г в Дядовата ръкавичка. Grinning Имам още тичане по апартамента, децата....... Гошко тръгна на ясла. Ванко е навсякъде с мен, нали има стачка. Станал е голям мърморко от скука, а аз нямам време много да му измислям занимания. Ходи на немски, а от другата седмица и на музиките си ще тръгва. Много се радва, че се връща при старите си госпожи по пиано и китара. Аз съм преуморена и недоспала напоследък. Всичко, което трябва да се прави по апартаметнта гледаме да е вечер и нощем като децата са сънчовци. Иначе не става.

# 166
Още нещо - ако някой има познат с бус нека ми прати координати на лични, моля.

# 167
Поздрав сърдечен в тоз ден и от мен.
Коте Hug честита къща, честит нов живот  bouquetДа си ги ползвате със здраве и да сте много, много щастливи. Ще ни бъде мъчно обаче за вас из кварталните градинки Rolling EyesПоздрави на всичките мъже у вас, а Гошето много целувки. Той как приема промяната? А вашите?
Светле, браво на вас Heart EyesЦелувки на бебока.

# 168
Промяната на нас ни се отрадява добре. Децата го приемат спокойно, харесва им тук.
Довечера ще разбера как се отразява на баба и дядо им.

# 169
Дръж ни в течение за развитието на нещата. А на кой етаж сте? Колко стаи има? Запазен ли е апатрамента? Това с отделната кухня newsm78нещо не го разбрах.

# 170
Две стаи + кухня е.
Мерси за съдействиет с буса.   bouquetВече всичко е уговорено.

# 171
 BlushЗа нищо. Радвам се, че сме били от полза

# 172
Коте, да ви е честит апартамента!!! Party Много, ама много щастливо да живеете в него,     децата да си намерят добри приятелчета и много да ви слушат! Радвам се за вас, макар че ще ни е мъчно! Много целувки на момчетата! Heart Eyes Навестявай ни от време на време да кажеш как сте и до къде стигнахте с ремонтните дейности!

# 173
 SadМомичета, в Клюкарника прочетох ужасна новина - малкият Криско, детенце на мама Лилибон от форума е починал. Cry
Сигурно сте запознати със съдбата му, имаше и много репортажи по телевизията и вестниците.
Милото ангелче....Толкова е ужасно когато се случи нещо подобно...

# 174
  • Перник
Наистина случилото се с Криско е ужасно! Но са се отървали от мъките - и той, и родителите му. Сега малкото ангелче е на по-добро място  Praynig

Коте, ще ни липсваш. Идвай отвреме на време в темичката!

# 175
Здравейте дружина  bouquet
Я да ви питам нещо - да знаете някъде в Перник да правят фотоепилация или лазерна епилация newsm78 Или лекар дерматолог, който извършва такива услуги newsm78

# 176
Привет и от мен. Тъкмо гледах, че сме на втора стрница и се бях приготвила да пиша Grinning, но Миленка ме изпревари. Сори душка ,ама нищо не знам по тоз въпрос. Ходила съм на лазерна епилация в Софето.

# 177
Привет и от мен. Тъкмо гледах, че сме на втора стрница и се бях приготвила да пиша Grinning, но Миленка ме изпревари. Сори душка ,ама нищо не знам по тоз въпрос. Ходила съм на лазерна епилация в Софето.
Я разкажи, къде колко, има ли ефект newsm78 Питах за Перник щото е по-удобно, но може и в СФ Peace

# 178
Здравейте момичета как сте,какво правите,най-сетне приключихме с тоя ремонт,сега пък имам изпити,но ще намирам начини по-често да се вясвам Hug

# 179
  • Перник
Здравейте дружина  bouquet
Я да ви питам нещо - да знаете някъде в Перник да правят фотоепилация или лазерна епилация newsm78 Или лекар дерматолог, който извършва такива услуги newsm78

Има, мисля, че фотоепилация, ама къде беше  newsm78 В офиса на Орифлейм има рекламни листовки. Като ходя тия дни ще взема- има адрес и цени.

Общи условия

Активация на акаунт