Перник-7

• 21 493
  • 304
  •   1
Отговори
# 225
  • Перник
Поздрави и от мен на Боби!
Ани,няма нищо ново покрай мен,освен това ,което споделих в темата си - както виждате в повечето случаи никой не ти влиза в положението!Както и да е,намирам един вариант,стискам палци да стане и ще кажа как реших проблема.
Айде,до скоро!    Peace

# 226
Еееей момичета страхотни сте Heart Eyes Благодаря за чудесните пожелания. Особено едно дано се сбъдне и да си турна и аз лентичка в подписа. Praynig Ели, да поздравиш радителите си от нас с Пламен Grinning Сутринта пътувах с една позната и я почерпих послучай случката и тя ме пита от колко време сме женени, аз казвам, че от 8, а преди това сме ходили още 5 та станаха 13(още не са де, ама наближава). Тя  Shockedей така и пита: Толкова години с един и същ човек?!? Как се издържа?    Ми ей го нА- издържа се, че и повече даже щом човека до теб е свестен.

# 227

Имам си именник! Почерпете се!

# 228
Благодаря  bouquet Да ти е жив и здрав и много да те слуша Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 229
Честито и от мен  bouquetМного,много здраве.

# 230
Здравейте, банда!

Ели, да ти е жив и здрав именякО! Предполагам за мъжО иде реч - как се казва Ангел или Михаил? И много да те слуша и да ти помага  Wink!

Аз сега се прибирам от обучение и реших докато не съм взела Деянката от ясла да драсна някой ред. Какво става със срещата - Боби, айде раздвижвай пластовете  Laughing.

# 231
Добро утро!
МъжО е Ангел. Не ме слуша много, ама да е жив и здрав!
Вчера мойта щерка ходи на пързалката със съседско дете и баща му и е мнооого доволна. Кара ролери от няколко години и това и помогнало. Саааамо два пъти е паднала. В почивните дни ще ходим семейно. Айде Боби, казвай кога и къде ще е срещата, да си направим програмата, че то днес е петък newsm78

# 232
Добър ден дружина Hug
Нещо за среща чувам тука се говори, но не се споменава час, дата и място newsm78 Whistling
Айде казвайте нещо по-конкретно и може да дойда и аз Whistling
И на мен ми се ходи да се пребия на тая пързалка ама ме е малко срам, то сигурно само деца ще има там Thinking  Embarassed

# 233
Е, пак не се организирахме за среща #Cussing out Що така? Бобииииии!

# 234
Ох пичове, тук съм бе, ама не мога да припаря до пецето. Айде в Неделя - 11.11.2007 в 11:00 часа в кварталО ....само че къде newsm78 Пред розовото Стелви примерно става ли? Ако искате дайте и други предложения. Утре съм на работа до обед и ще проверя какво сте измислили.
Ели, инструктирах мъжО и той купи от хубавото зеле. СпИциална почерпка имаш за инфото, дето го пусна Laughing

Последна редакция: пт, 09 ное 2007, 18:08 от bobia

# 235
Браво бе, страшна сме организация Crossing Arms Уж зор, зор за среща, а никой не се включва в обсъждането.Ааааа ма ха. Ще се наказваме:D
А, здравейте сега. Как е хавата? Снегът пак ни изненада. Аз в събота тръгнах за работа, ама изобще не стигнах. Само успях да се добера да караулката на Владая( почти) и от там - кръъъъгом. И това в рамките на около три часа.Купон!!! Народа беше откачил- Омряхме от студ и чакане. Пътят не беше грам разчистен, ако че някакъв чичко вечерта по телевизията разправяше, че били почнали да разчистват още от 7 сутринта. Дръжки Naughty Как не се научиха на организация тия хора бе ooooh! newsm78 За толкова години ooooh! все ги изненадва тоя сняг- много е хитър 'ша знайш.

# 236
Боби, видях че си ме търсила по телефона чак на другия ден Embarassed Като се прибрах в събота вечерта от работа му изключих звука и си легнах, "сутринта" станах по първи петли към 13.00 Embarassed, тогава ти звъннах, но беше заето Sunglasses Предполагам за срещата си ми звъняла....ама аз така или иначе я проспах, а пък и то май е нямало Tired
В събота се беше обърнал ТИР на Владая и затова е имало задръстване, сняг нямаше толкова. Аз предвидливо с влака отидох до столицата Peace Поне ти се размина работата, а Whistling
Дайте да си организираме една истинска среща като на софийските мами. Те гледам си запазват места в някоя пицария или кръчмичка и се срещат като хората Peace Хубаво е и ние да последваме примера им, но за тази цел трябва да сме много сериозни Peace
Аз ще се побъркам направо, преди 2 седмици си поръчах 2 парфюма от Ягодката /за пръв път поръчвам/ и още ги няма Sick Едно такова ми е неспокойно....а съм си харесала още един и не смея да го поръчвам докато не дойдат тези...а далаверата е голяма Whistling

# 237

Аз ще се побъркам направо, преди 2 седмици си поръчах 2 парфюма от Ягодката /за пръв път поръчвам/ и още ги няма Sick Едно такова ми е неспокойно....а съм си харесала още един и не смея да го поръчвам докато не дойдат тези...а далаверата е голяма Whistling
Ъъъъ, кви са тея парфюми? Embarassed Я да ме светнеш, че много си падам по ароматните води!  Praynig

# 238

Ъъъъ, кви са тея парфюми? Embarassed Я да ме светнеш, че много си падам по ароматните води!  Praynig
Оригинални парфюми, в момента има 500 парфюма намалени на 50% /те повечето свършиха де/
http://us.strawberrynet.com/staticIndex/wfragIndex_1.html ето това е Peace Прочела съм ги всичките вече Crazy Нещо се вманиачих #Crazy Излизат по-евтино от българските магазини и са 100% оригинали. Доставката до БГ е 10% от стойността на поръчката, но не повече от 15$. Гледай цените в долари и си ги смятай в лева по курса на деня, защото там не са верни цените дадени в български пари.

# 239
Привет девойки. Аз съвсем се сдухах. Сега работя на две места- една от колежките го закъса здравословно и я приеха в болница, та се наложи да поема и част от нейната работа.Склададжийка съм bowuu

Общи условия

Активация на акаунт