Перник-7

• 21 489
  • 304
  •   1
Отговори
# 240
Привет девойки. Аз съвсем се сдухах. Сега работя на две места- една от колежките го закъса здравословно и я приеха в болница, та се наложи да поема и част от нейната работа.Склададжийка съм bowuu
Ще се справиш Peace Ти си оправна девойка Peace Hug

# 241
Ще се побъркам. Със сигурност. А за оправяне не знам. Днес откачих от работа. Зави ми се свят. Едва успях да вкарам два залъка в устата. Колежката, дето ви споменах, че е в болница ще се върне сигурно чак другата седмица. Май е имала извънматочна бременност и са й правили кюртаж Sad А тя милата,от години  си мечтае за още едно детенце и прави какво ли не, за да забременее Sad Много гадно.

# 242
Ееехооо! Къде стеее? Покажете се, де! Някой да знае защо в кварталО нямаме топла вода и парно?  newsm78 Никой не вдига телефоните #2gunfire, снощи къпахме бебо с поливане, гадно е!

# 243
Някой ходил ли е при д-р. Любка Кокалова - хомеопат?

# 244
Ехоооооооо....Извънредно включване от космоса!Слушайте-срамота е!От толкова време и нито една запомняща се среща!Нито една обърната бутилка #2gunfireстрелям ви!Тея деца баби имат ли??Последно-7.12(петък)-ресторант "Никрас" Собствениците са ми дружки така,че не се притеснявайте за куверти и други такива!Говоря сериозно-надявам се да сте сериозни и вие!Датата подлежи на коментар-ако щете дори и мястото!Само да се съберем веднъж...

# 245
# 246
Здравейте, аз също съм от Перник и ще ми е интересно да пиша тук.
Да отговоря на Неси - водила съм моя син при д-р Кокалова и съм доволна,ако имаш интерес пиши ми на лични,ще ти дам телефона й.

# 247
Здравейте, аз също съм от Перник и ще ми е интересно да пиша тук.
Да отговоря на Неси - водила съм моя син при д-р Кокалова и съм доволна,ако имаш интерес пиши ми на лични,ще ти дам телефона й.
Добре дошла Hug

# 248
Благодаря,ако има тук някакви неписани правила,моля кажете. Peace

# 249
Благодаря,ако има тук някакви неписани правила,моля кажете. Peace
newsm78 Поне аз незнам да има такива Whistling
От коя част на Перник си?

# 250
От центъра (качамака). Живея на най-шумната и най-прашната улица. А ти?

# 251
От центъра (качамака). Живея на най-шумната и най-прашната улица. А ти?
аз в Драгановец /над стадиона/

# 252
Привет дружинка Hug Hug Hug Hug Hug
Най-накрая и аз да се включа.
Здрасти и добре дошла на Лу Детина  bouquetДано ти хареса при нас.Кажи повече за себе си. Деца, мъже, с колко захар си пиеш кафето Grinning
К'во правима сега за срещата? Последно за 7-ми декември ли остава?
Коткааааааа, къде си? Нали обеща да дойдеш Rolling Eyes
Момичета откачих вече от работа. Както ви споменах сега съм в склада и нямам грам време.Понякога ми иде да вия от умора. В магазина поне успявах чат-пат да поседна и да не правя нищо, а тука ooooh!....лудница е братя.Всеки нещо иска, хиляди поръчки...абе да не ви занимавам.
Кажете вие как сте. Как са дечурлигата? Слушат ли мъжете?
Животът е красив и изобилен.
Айде, че....пак се почнА.Когато мога ще се включа пак.Целувки на всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 253
Ехооо на шир и длъж. Днес е споко и няма работа, ама и темата нещо я няма Tired
Я кажете някой ходи ли на ледената пързалка? Ще ми се да отведа Вики, ама как ще се оправиме не знам - аз не мога да се пързалям със зимни кънки.

# 254
Ехооо на шир и длъж. Днес е споко и няма работа, ама и темата нещо я няма Tired
Я кажете някой ходи ли на ледената пързалка? Ще ми се да отведа Вики, ама как ще се оправиме не знам - аз не мога да се пързалям със зимни кънки.
Аз минавах покрай пързалката, то само тинейджъри има на нея Tired Ако го водиш нека е на обед, че е по-свободно Peace
А темата съвсем умря Naughty Никой не пише Naughty

Общи условия

Активация на акаунт