Режим на Пиер Дюкан - 22 част

• 23 543
  • 607
  •   1
Отговори
# 450
Момичета, моля ви дайте ми съвет- да си купувам ли нов кантар, с идеята да показва по-точно, или да не си купувам, аз мога да си следя с метърчето, ама пък така няма да имам никаква представа на килограми смъквам ли newsm78
Много се чудя newsm78

купи си.

# 451
Ралче, права е Ванчето, купи си електронен кантар. Грамчетата, макар и малко стимулират. Hug
Били, нищо не правиш, като киснеш шунката във вода, няма да я обезсолиш. Яж си я, нали е пуешка, значи може. Изварата / аз не съм яла,/, но момичетата ще ти кажат, че има обезмаслена.  Hug
Промяна, добре дошла. Добър резултат за 4 дни. Hug
Отивам да гладя. ooooh!

# 452
... Грамчетата, макар и малко стимулират. Hug

това имах предвид.просто нямах сили да го напиша. Tired

днес си отбелязах 200-те грама ей тъй,за стимул...писна ми от това 75. Crossing Arms

И добре дошли на новичките.  Hug

# 453
  • Варна
Здравейте, милички!
Днес денят ми е адски напрегнат, затова казвам само "дзак" и изчезвам. Половинка килце ми е отхвръкнало, но за по-сигурно утре сутрин ще се изтегля официално за след петте П дни. В събота и неделя, живот и здраве, ще съм малко нещо извън града, дано нямам прегрешения (че ще съм само по маси...)! Смятам, че стриктно спазвам храненето дотук - водката ми е греха, ама резултатите ми са си добри.  Party

Прегръщам ви, бъдете режимни за да сте спокойни за себе си!  Hug

P.S. Аз лично много мразя да ме гризе съвестта и да си губя самоуважението!  Peace

# 454
  • Варна
А току що надникнах и в Дира, от там цитирам няколко думи на потребителя Firrst

Режимът е 24часа в денонощието,7 дни в седмицата,365 дни в годината.Всичко останало е компромис

# 455
  • София
чудя се дали да не сменя режима за няколко седмици, за да не се въртя само в кръг newsm78
опитай се да направиш 5 протеинови без прегрешения, пък да видим дали няма да смъкнеш
Хайде  Hug, стегни се, не изпадай в депресии, до годишнината то сватбата имаш тъкмо време да ги смъкнеш тия 5 кила!

Режимът е 24часа в денонощието,7 дни в седмицата,365 дни в годината.Всичко останало е компромис
newsm10 smile3501

Сега ще слагам малкия да спи, после пак идвам Laughing

# 456
Влизам в почивката между гладенето на 5 перални  #Cussing out
Ванче, 200 грама , са си 200 грама. Все пак е напредък-честито!
Дорче, Hugсамо така.

# 457
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Здравейте, хубавици Hug!
Първо ще пиша и после ще чета, че малкият всеки момент ще гракне ooooh!.

Та какво ми се случи вчера - отивам в ХИТ и се меря на онова умното кантарче, 'дето всичко мери, та и разпечатка вади и какво да видя - 91.200гр. #Crazy #Crazy #Crazy. Почнах режима на 90, а 2 дни по-късно бях 88,5 - оттогава не съм се мерила, ама определено не вярвам да съм качила. Та или кантарчето на мама не е вярно или онова умното в ХИТ - дано да е второто, 'щото иначе съм почнала от деведесет и много кила... Пише ми, че нормалните кила за мен били от 59 до 79 - ми това са 20 кила бре...

Вчера по повод ИД на детето изпих няколко нережимни бири, ама не ме тормози много съвестта Crazy. От днес съм пак протеинова Peace. Нямам търпение да се мерна на онова първото кантарче, че да видя има ли изобщо ефект това дюканстване върху мен Thinking.

# 458
  • Варна
Муцка, мери се винаги на един и същ кантар, за да си следиш правилно движението!

Фоли, не ти завиждам. Аз вече пък почти нищо не гладя Naughty

Айси, чета те и не мога да повярвам на очите си - ква стана тя, един ден?!? Други режими?!?  Crazy Кри е права май.

# 459
  • София
Дори, честито непфициално намаление Laughing
Муци- дори ти е казала правилно Peace
Оф, аз да се оплача, днес се чувствам дебела Cry Режимна съм, не съм прегрешила с нищо, водата си я пия, дрехите продължават да са ми широки, ама се чувствам дебела и тромава Cry Ако не бях тук сред вас, досега да съм зарязала всичко, добче че ви има Hug Hug Hug Hug Hug

# 460
Муцунка, Дори ти е казала, и аз така мисля. Важни са свалените , а не началните килограми. Hug
Ралче, това е нормално, май всички сме така, пусто око ненаситно. #Crazy
Дорче, и аз не обичам да гладя, ама ........три жени в къщи, нали се сещащ колко парцалки са това.   bouquet
На финала съм, отивам да доглаждам. Hug

# 461
Айси, чета те и не мога да повярвам на очите си - ква стана тя, един ден?!? Други режими?!?  Crazy Кри е права май.
Ох, не е 1 ден-4 са, ама то все там, просто имам нужда да почина психически, последните 3 седмици нямах никаква почивка и явно ми се отразява на духа, ще се оправят нещата. Този уикенд хубаво ще се наспя, ще си сготвя за другата седмица и всичко ще е ок.
а за другите режими - чудя се за по лек вариант на НВД за седмица две , колкото да не кача, ако реша да не съм режимна за малко, че и това ме натоварва-не е хубаво да си виновен пред себе си.

Промяна, добре дошла, Hug ти за колко време ги свали тези кг с ВМ-НВД?

# 462
  • в бяла къща с голямо дворче... след софийското околомръсно
Изчетох ви най- после Peace!
Честито на свалилите Hug!
Айс, я се стягай #2gunfire. Щом аз мога, значи всички могат Peace

Аз да ви попитам какви кантарчета ползвате? Може ли да ми препоръчате някое, защото много искам да си купя точно, електронно и  здраво кантарче. Мисля, че ще ми помогне и още повече ще ме стимулира, ако виждам през ден - два как изчезват по няколкостотин грама Peace

# 463
Айс, я се стягай #2gunfire. Щом аз мога, значи всички могат Peace

аз вече няма да пиша преди да си почина, че ще ме изселите от темата Grinning
така че -до понеделник
ще ми липсвате събота и неделя
хайде приятна почивка(на който ще почива) и да се похвалите с мнооого минуси в понеделник bouquet  bouquet  bouquet

# 464
Извинете за нахълтването...
Фоли и Сладоледчето  не идват при нас да си кажат как са, та да ги поздравя   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт