Стискай кълки Октомврийска мамо,че бебето още не е голямо!

• 21 071
  • 282
  •   2
Отговори
# 90
Добро утро и от мен Joy
Снощи четох, четох, но нещо не ми стигнаха силиците да пиша, че така реших сутринта. И аз съм се наместила с кафето пред компа - няма начин да не пия, много ми е ниско кръвното, но по една чаша и с мляко.
И аз имам такава кошарка, обаче като викнаха всички - "Няма да взимаш розова!", и т.н. И аз взех зеленикава с кремаво и оранжево - трябва да я снимам иначе нищо неможте да си представите. Иначе преди като говорихме, също съм на мнение, че са по безопасни от дървените. Но каката и баткото са спали в дървени - имаше разбира се инциденти (добре, че се разминахме да не са сериозни). Сгъваемата ползвахме за път и за спане през деня в хола при мама, тогава бяха само с едно ниво и не е удобво за новородено. Сега мисля, че ще бъде много по-добре, взех си и матраче допълнително.
Исках да кажа, че и на мен тази количка на Канагаруу ми е любима, и ако немога да си взема нея ще пробвам с другия модел Инфинити. Проблемът, е че в Бургас май ги има само в синьо. Ако не намеря мисля да си поръчам по нета от Пакостник или Кикиморско царство, но само, че в червено. Нямама практика с онлайн търговията, затова доста се двоумя  Thinking
Ееее, аз исписах цял ферман после пак hahaha
P.S. Мирама, Калина наистина е много сладка (повтарям другите, но наистина немога да си изкривя душата и да кажа друго), личи си, че расте и ще видиш, че с всеки изминал ден ще става по-хубава  bouquet
Много удсмивки на всички newsm03

# 91
Добро утро!  Heart Eyes

Аз имам нет само сутрин Cry #2gunfire #Cussing out и бързам да се разпиша Simple Smile

Да докладвам, шкИмбака вече го има в албума. 2 дни не можех да го кача, а снимката е от телефон и е 65 КБ!!!!! #2gunfire #Cussing out #Cussing out

Рали прекрасни неща има новия мъж  Hug купили сме еднакви залъгалки с теб Grinning и цветовете са им еднакви и нашата е зелена с жираф Simple Smile, има и същата кутия за залъгалката днес мисля да си я закупя. А тази пелена с 2-те лица......ауууууууууууу много е красива, искам и аз  Cry от къде е? искам я  Simple Smile

Альонушка ама на теб наистина ти е много голям тимбака, представям си на твоя ръст как го носиш Heart Eyes

Кошарите/леглата и аз съм за дървено, преносимите........ще цитирам Джена са ми "твърде "еднократни", все едно ние да спим на походно или надуваемо легло изобщо не съм убедена, че са удобни на бебетата и са ортопедични. Прекрасни са за път, за игра, но непрекъснато да спят в тях  newsm78

Гале, ай честит Осмак. Да си кротува вътре Патканиш - Дебеланиш

А с тия сънища, ко стана и аз снощи Надето сънувах Simple Smile и Меги и още някой имаше от форума, ама не помня кой Simple Smile

Ивон, розовите буйка на Фокс Бебе са мммммм, много хубави Simple Smile

Последна редакция: пт, 31 авг 2007, 09:11 от маграт чеснова

# 92
  • София
Добро утро!  Hug

Много сте писали..браво!  Peace

Jenna - браво за хубавите новини от прегледа. Simple Smile))) Това с твойта плацента е много интересно...хехе...как "подмладява". Дали и мойта днес няма да ми спретне такъв номер?  Crazy

Покупките разбира се са мнооого сладки..... Heart Eyes Да си бебе в наше време....и то при мама Jenna  Joy

polly1234 - и вие ли с тези кърлежи? Ама как не ги е срам точно сладките кученца на октомврийските мами да нападат.... #2gunfire Хайде дано се справите по-бързо с тях....

Меги, Галче - интересен план се заформили..... Joy Аз все си мисля, че доста ще смъкнем в болницата и плюс това с малките бебоци няма толкова да ни пука първите няколко седмици....нали ще сме шашнати в къщи сигурно....та предлагам през това време без да се усетим да ги свалим и другите килограми. Laughing Лошото е, че тоя моят план пък 100% няма да стане.... Joy

rally - хайде бързо и ти го преборвай гадния вирус... #2gunfire

mimeto_iv - за ваксините по принцип трябва да се осигурят, но де факто има периоди, в които ги няма.  Crazy Спират производството на българските, няма вносни и е ужас. Аз нали покрай амниото се бях побъркала.  ooooh! Но тогава 2 си намерих, така че една ми е останала за след раждане, ако се наложи. Съветвам те да проучиш как стоят нещата, дали има в болницата и по аптеките, за да знаеш какво да правиш.  Peace

ushco - колко много розово.... Joy Много са сладки нещата да си ги използвате със здраве!  Heart Eyes

tam tam -ааа...няма и ти да се даваш на този летен вирус..... Naughty Хайде да се оправяш по-бързо!

Mirama - Малката маймунка вече прави номера... Joy Все така добре да расте и да я изписват скоро.  Heart Eyes

mamma mia - Приятно прекарване ... Party Ще чакаме да се върнеш отпочинала и на ремонтирано. Пък дано мъжът ти е решил да те изненада и почисти сам... Mr. Green

misholina - Честита ви нова къща и на вас! Дано местенето е преминало леко!

galentinass - Хайде, честит ти 8 месец! Съвсем го наближихме края... Laughing

коки - чакаме новини от прегледа...Simple Smile

За кошарките - ние освен дървеното легълце ще си вземем и преносима кошарка, защото ще е необходима, когато ходим на гости и почивка. Честно казано на мен ми изглеждат много нестабилни обаче... newsm78 Плюс това четох, че матрачетата хич не били хубави и не трябвало бебето да спи дълго на тях и  се чудя дали и допълнително матраче да не взмем, но пък как ще ги мъкнем... ooooh! Иначе дървеното ми легълце също има колелца, може да се мести много леко, може да се застопоряват, лесно се махат и става люлка...така че за в къщи е достатъчно мобилно. Гледам и решетка....невъзможно е просто бебе да си провре крачето....

Аз всичко си изпрах за бебка, вчера вечерта и изгладих. Сега дрешките са сгънати и подредени в скринчето. Много съм доволна от Сано-то и омекотителя на Чико. Слага се много по-малко от обикновените течни препарати, а дрешките са много мекички, имат лек аромат на бебе и цялата къща мерише на бебе. Чудя се дали и нашите дрехи не започна да ги пера така.... Joy

Аз чакам да мине малко време и от 11.30 съм на преглед. И да видим....очаквам интересни неща. Разкритие, размери , плаценти, резултати....Но ще видим.

Хайде, че пак изписах света...до по-късно!  Hug

# 93
Добро утро и от мен  момичета! Hug
Ивонче чакаме веднага да докладваш как сте с бебка!
Магратче станала съм обект на твойте сънища? Я разказвай по-подробно!
Jenna както винаги оваций за покупките на дребо! Много сладурски нещица!
коки идваш да докладваш и ти след Балев - ще чакаме!А за изпитите с Галчето съм сигурна че ще се справите безпогрешно! нали знаеш че палците във тоя форум са изиграли основна роля за успех при всички до сега!
dobra пишеме отсъствие за вчерашната лекция да знаеш!
nadezhda добре дошла и е хубаво че споделяш опит все пак откъм вече обигран във тая сфера непозната за болшинството от октомврийките! И все пак си с по-пресен и съвременен опит!
Mirama за кошчето има логика защото бебка е мъничка и има нужда от много топлина а в него ще и е закътанко като в коремчето на мама   Hug
viodidi може пък и така да е по-интересно като бебо не се показва!Ще има изненада!Но цветът на кошарката пък може и да е показателен - знае ли човек?
Аз днеска смятам да доизпера разни останали дребни нещица! За сега приятен и усмихнат ден!  bouquet Hug   bouquetHug  bouquet Hug  bouquet Hug

# 94
  • София
Хайде да се включа пак с съвет Embarassed за матрачето на сгъваемото легло. Преди 2,5 години случайно попаднах на сгъваем матрак. представлява 3 равни парчета дунапрен които са в един общ калъф с 2 ципа...не мога добре да го обясня така че Ева като стане ще го снимам и ще поста снимките да го видите. Идеята е че и матрака се сгъва и става голям колкото нормално голяма възглавница и е много лесен за пренасяне. Откакто го купихме не съм виждала никъде повече такива, но не мисля че е трудно да се ушие такова нещо, даже е много удобно ако детето го намокри с нещо, да се свали калъфа да се изпере и междувременно дунапрена да изсъхне. Ева е спала само на този матрак и продължава да спи на него. За толкова време не се е деформирал изобщо.

# 95
  • София
Впрочем може да не съм толкова емоционална относно покупките за бебо, защото за Ева купихме количка когато още не ми трябваше (тя трябва най-рано 10-15 дни след раждането) и след 3 дена цената и падна на половина Crossing Arms Беше 260лв а на трятия ден във всички магазини смъкнаха цената на 130 и бях побесняла. Та този път само 2-3 нови парцалки като за начало и всичко останало на момента като ми потрябва, пък и не искам и от това бебе да ми остават неща които само да ми пълнят малкото гардероби и никога да не използвам - преди нали не разбирах и купихме всичко което пише по списъците та познайте сега колко глупости имам вкъщи...

# 96
  • София
Ставам нагла но още нещо се присетих за майките който имат или ще имат момиченца (за момченцата още не знам как става номера но скоро ще разбера) Нали на момиченцата им се почистват гениталиите с памуче и преварена вода иначе там се събира един секрет. С мъжо открихме че от памука остават влакънце и е много по-лесно да се ползват тампони за грим (е и те трябва да се гледат да са гладички отвън, защото има такива които оставят влакънца) Та можете за проба да вземете по 1 пакетче. Поне това е супер ефтино и винаги влиза в употреба за нещо - почистване на пъпче, генеталии, някой порязан пръст на мама при готвене Grinning

# 97
nadezhda, добре дошла   bouquet

Права си за почистването, но още по - лесно става с клечките за уши Simple Smile

# 98
  • София
nadezhda, добре дошла   bouquet

Права си за почистването, но още по - лесно става с клечките за уши Simple Smile

Еееее за това хич не съм се сетила сигурно и това ще пробвам

# 99
Neve, майка ми, която всъщност ни купи кошарата също беше хареса тази кремаво и зелено, която имаш ти и то защото на лекарите не можело да се вярва и по нейно време познаване на пола е било фантастика... Тя до ден днешен много скептично гледа всичките ми ехографски снимки и ту нищо не вижда, ту било някаква измислица това и е вредно за детето  newsm62 Миличката, тя е доста възрастна, въпреки, че не й личи и съвременните технологии много я плашат....  smile3521

За мамите, които тренират с количките трябва да кажа, че всъщност триколките са направени точно с тази идея - това са "пистови" колички  Joy , с които майките да могат да правят джогинг!!! Не си го представям това в България, но в страните, където има специални пътеки за колоездачи и бегачи се забелязвали и майки с триколки!  newsm10

mamma mia, аз съм  Embarassed  Flushed

# 100
Дам, затова пък си взех много свежи чаршафчета с Мечо Пух. Joy А пък стаята ни е в жълто и тази май по ще върви Hug
Маграт, съгласна съм с теб и аз точно това щях да кажа, че клечките за уши вършат чудесна работа, на нас даже докторът ни беше казал да ги използваме.  bouquet

# 101
Здравейте Simple Smile
И аз да се разпиша, извинявам се предварително ако забравя някой, ама сте изписали светаааа Simple Smile))
Първо за легълцата-ние ще вземаме дървенко-нашия малчуган няма да го издържи преносима, личи си от сега  Joy Пък и много повече ни харесват. Като се налага да стои при мен в другата стая, ще измислим нещо-може столче да му вземем някакво, ще видим Simple Smile

Neve, не че те вербувам, но ние взехме Cangaroo Victoria и само хубави отзиви чуваме за нея, точно червена взехме (нищо, че ще си имаме беболин), но то и сини почти не се намират.

Jenna, дрешките са много сладки! Още един МЕЧО-фен  Laughing, Ferre Junior много ми хареса Simple Smile И...като гледам броя на дрешките, сигурна ли си, че не не се спотайваш и не чакаш всъщност поне близнаци    Whistling Mr. Green А онази висящата играчка е невероятна!!!  Grinning

galentinass, честит осмак Simple Smile

И да дам отчет от вчерашния преглед. Док каза, че вървим напред, че сме за 2ри октомври и сме 2440. Специално я попитах за плацентата в каква степен е, а тя ми каза, че няма в коя друга степен да е освен 2ра, отиваща към 3та. Иначе пак нищо не успяхме да снимаме от бебока Crossing Arms Нищо не ни показа, ама НИЩО! Явно ще си събираме само ушички и крачета от ефографа  Joy Joy Joy

Днес разбрах, че другата ми колежка и тя е родила....2 паднаха, само аз оставам и ме хваща паниката, а още багаж за родилното нямам  Confused

# 102
Добро утро! Аз хапнах няколко сандвича  eat, направих си една ИНКА   food010 и ето ме  bowuu
Много рано ставате беее Аз пак все не мога да се наспя. Ето, станах в 9 и сега пак ми се спи.  smile3507 Много отпаднала си чувствам последно време, все съм изморена пак нищо не правя.
Ох, Маграт остави!  ooooh! Чувствам си като камион! Вече нямам никакви сили, много ми е тежко.Вече не мога да вървя.Сякаш провисва ми корема , тежи и боли долу. Предавам се!  cry А всички ме питат дали сме сигурни че не чакаме близнаци  hahaha
nadezhda не можах да схвана за какво е сешоара  newsm78
 Коки, galentinass бъдете силни!  Naughty Вие сте наша гордост!
Коки айде чакаме отчет след преглед.
Галя честит Осми месец!
Аз си избрах дървена кошарка ( е, още не я купихме), но карате ми сега да се замислям за сгъваема  newsm78
А сега да се похваля! Получихме куфар от свекърва от Англия с бебешки работи  Mr. Green
Снимах някой работи. Най много се радвам на бебефон  Laughing  Който иска  тук са : http://www.snimka.bg/album.php?album_id=145102&view=1&photo=1  последни три страници.
Багаж за родилно ми е готов още от преди три седмици  Stuck Out Tongue Winking Eye  Whistling

# 103
  • София
Привет, момичета!

Днес се поуспокоих. Мислех, че сме единствените, които правят ремонт в последния момент, гледам има и други като нас. В къщи е кошмар, днес си тръгват майсторите и после.............. Уж майка ми и сестра ми щяха да идват да чистят, ама май сами ще се оправяме - с майка ми нещо май не сме се разбрали и ще ходи утре на екскурзия за един ден, а после е на работа, а сестра ми я е хванал вируса с повръщането. Та мъжът ми да му мисли, аз като почна да чистя и ми се схваща корема, а така ми се чистиии, че съм малко маниачка на тази тема.

За кошарките - аз предпочитам дървените (Сани е с такава, нямали сме инциденти), ама няма място за още две, а и преносимите ще мога да ги местя из апартамента, ако бебоците много реват . Иначе задължително ще купя и хубави матраци и протектори.

Рали, аз ако удържа до октомври ще съм герой. Надявам се да устискат до 20 септември поне, когато влизам в деветия месец. А и лекарката това ми каза - края на септември, евентуално началото на октомври

# 104
Alyona, сешоара затопля коремчето и болката от коликите намалява
Купила си страхотни неща  newsm10 аз нямам нито едно шише  Embarassed

Мимочета пише, че 34-та седмица бебето трябва да се смъкне надолу - да чакам ли или това е само ориентировъчно?! На някой бебето да се е смъкнало?  newsm12

Общи условия

Активация на акаунт