Форумски Оплаквания

• 12 467
  • 229
  •   1
Отговори
# 60
  • Варна
Както писах, друга тема ме инспирира за тази.
И защо моята е в оплакванията, а? Цвиленето
от смях заслужава похвали, бейби, похвали!!!

Лисано, пак си недоразбрала. Темата лекинко се отклони и някой питаше защо няма петъчни теми извън петъка. Как'Сийка каза, че петъчните са се преместили в ДиС, а аз просто дадох за пример тази тема. Снощи ми оправи настроението, наистина се смях с глас.
Оплаквам се от Лиска, която разбрала недоразбрала все гледа да ме сръфа.

# 61
оплаквам се от безразборното слагане на ''й''-така и не се научиха ,къде се слага ''и'' и къде ''й''.как си четат думите ,незнам...  ooooh!

# 62
Да, Амарена, аз чета навсякъде.
а докато четох "Бюро форумски справки", изпитах много силна нужда да се оплача от мъжкото присъствие там. Голяма лигоч. Поне един от тях може да бъде баннат, мисля си, по желание на модератора  Mr. Green
Кажи го кое е това мъжко присъствие дето толкова те дразни...

# 63
Аз пък се оплаквам от Анчето, че е пуснала такава тема!  Whistling
Писна ми- където и да отворя в клюкарника- все скандали има!   Crossing Arms

Отивам си в спамо- чата. Само там цари мир и любов!  Grinning

# 64
Аз пък се оплаквам от Анчето, че е пуснала такава тема!  Whistling
Писна ми- където и да отворя в клюкарника- все скандали има!   Crossing Arms

Отивам си в спамо- чата. Само там цари мир и любов!  Grinning
Аз пък съм много доволен - кобърите се кълват една друга а аз гледам сеир... Любимото ми занимание. Simple Smile Най-после това тук заприлича на клюкарник. Иначе беше тихо и кротко като в библиотека...

# 65
  • Кацнала на едно дърво.
Оплаквам се. Анче, къде ти е макаронът? Това беше готино...
Този Александър не ми харесва.
Не само защото и аз съм дърта  Laughing, а защото грозно обижда, по един незрял начин.

# 66
Аз пък нямам оплаквания. Всичко тук ме кефи все повече.  Hug

# 67
Оплаквам се, че все не мога да се засега с Дона и Ламята. И с Василиса - почти.

# 68
Оплаквам се, че все не мога да се засека с Дона и Ламята. И с Василиса - почти.
И ти ли? Ламята много ме дразни. Малката ламя била проходила вече, а аз още не съм я видяла.  Crossing Arms

# 69
  • При хората, които обичам
Хъх, оплаквам се от акселерацията, значи. Да проходи малкото ламче, а тя Ламелита да не пусне тема. Пфу, майки... ooooh!

# 70
Оплаквам се от анче_мамче,че развали темата Форумски Похвали и Оплаквания  Thinking
Ако бях модератор, щях да махна тоя аватар твоя  Crossing Arms
Брутален е за сладък форум за майчета.

# 71
Не само защото и аз съм дърта  Laughing, а защото грозно обижда, по един незрял начин.

Crossing ArmsОплаквам се от дискриминацията и отношението към "дъртите" #Cussing out-не стига че сме малцинство Naughty Mr. Green  bouquet

# 72

Crossing ArmsОплаквам се от дискриминацията и отношението към "дъртите" #Cussing out-не стига че сме малцинство Naughty Mr. Green  bouquet

Макарона го извадих най-накрая. Нали съм на диета и само ме блазнеше  Twisted Evil Joy

# 73
  • Кацнала на едно дърво.
Тъкмо щях да кажа да ми дадеш на мен макарона, ама и аз съм на режим.  Rolling Eyes Правя профилактика - остеопороза, деменции разни, туй-онуй дебне в храсталака.  Mr. Green

# 74
Оплаквам се, че все не мога да се засека с Дона и Ламята. И с Василиса - почти.
И ти ли? Ламята много ме дразни. Малката ламя била проходила вече, а аз още не съм я видяла.  Crossing Arms
оплаквам се от оплакванията срещу мен! пълно неразбиране! Оплаквам се и от това, че бебешката количка няма скорости, не върви сама и не кърми! от това, че вместо тънка снАга, съм цуцанка шикеряна!
Като искате малката ламя - нА ви я! елате да си я вземете с наложен платеж! Laughing
После обаче рИкламации не позволяваме!

Оплаквам се, че нямам време за форОма, Василиса и бабиеросите и други, добре известни ви девойки

Общи условия

Активация на акаунт