Форумски Оплаквания

• 12 442
  • 229
  •   1
Отговори
# 15
  • София
Оплаквам се от самия форум. Всеки ден почти, по едно и също време - около 3 следобед, баш кат' ме хване канапа и ми писне да бачкам, и искам ей така безметежно да си почета половин час смешки, и той умре Tired В такива случаи се налага да продължа да бачкам, което не е честно все пак #Cussing out

# 16
Оплаквам се от анче_мамче,че развали темата Форумски Похвали и Оплаквания  Thinking

Котане, не съм аз, Кака ти Сийка пожела, нарече ме малка, и аз за да не се надуя...!

Да направя ли тема "Форумски Извинения" да ми се извиниш, ся, пък!

Crossing Arms

Joy

# 17
Оплаквам се от самия форум. Всеки ден почти, по едно и също време - около 3 следобед, баш кат' ме хване канапа и ми писне да бачкам, и искам ей така безметежно да си почета половин час смешки, и той умре Tired В такива случаи се налага да продължа да бачкам, което не е честно все пак #Cussing out
Aaaaaaaa, в 15.00 има чивот. От 16.30 до 18.00 всичко умира  Crossing Arms

# 18
Не се оплаквай, а влез в положение. Знаеш ли какво е да те хапят кобри, а Crossing Arms?

Както е казала Пипи: "Ами, хапи ги и ти!" /тя имаше предвид мравки, но мисля, че и за кобри става/

# 19
Моля, справките, интригите и оплакванията да се заковат Mr. Green
 Оплаквам се, че Цомба ми е на една ръка разстояние,а не успях заради работата да я докопам Crossing Arms

Спокойно, аз ще я видя след три, четири дена, нещо да й предам Whistling Whistling Whistling

Ами, аз не се оплаквам от нищо във форума, само дето..., ами такова...много са малко петъчно/образователните теми    пък и само в петък...един ден в седмицата

Последна редакция: ср, 29 авг 2007, 15:15 от Гигова

# 20
Оплаквам се,че напоследък в по4ти всички теми,касаещи нещо свързано с децата,много дейно и злобно участие взимат форумки ,които нямат деца/все още/ Thinking Thinking Все много знаят,все едни теории вадят,пък чак и се карат на хората,родили по 1-2 3 -4 -5 деца и все нещо поназнайват за това що е то малко и необуздано,ходещо,мрънкащо,цапащо и хилищо се  доволно и щастливо Бг Детенце.......Ма моля ви се,форумът се казва БГ МАМА,не Българка с мнение... Crazy Crazy Crazy

Всяка форумка е нечие дете и има право да се изказва като такава. 

# 21
присъединявам се относно злобните отговори на някои ,
с цел да станат интересни се заяждат и оплюват новаците.
не зачитат мнението им ......
абе какво друго ми тва е....
но има много  мацки иначе които са супер  Peace Peace Peace

# 22
Оплаквам се,че напоследък в по4ти всички теми,касаещи нещо свързано с децата,много дейно и злобно участие взимат форумки ,които нямат деца/все още/ Thinking Thinking Все много знаят,все едни теории вадят,пък чак и се карат на хората,родили по 1-2 3 -4 -5 деца и все нещо поназнайват за това що е то малко и необуздано,ходещо,мрънкащо,цапащо и хилищо се  доволно и щастливо Бг Детенце.......Ма моля ви се,форумът се казва БГ МАМА,не Българка с мнение... Crazy Crazy Crazy

Всяка форумка е нечие дете и има право да се изказва като такава. 

САЙТА Е БГ-МАММА, а не БГ-ДЕТЕ  Whistling

# 23
Моля да се оплача!
Оплаквам се от това, че всеки има от какво да се оплаче, а на мен нещо не ми се намира такава опция.... Къде да си потърся от какво да се оплача? Thinking Embarassed

# 24
  • София
Не се оплаквам. Забавлявам се с празноглавието на някои потребителки.
Лисано, няма да ти ги кажа поименно - не ме питай!

# 25
Оплаквам се от постоянният "запис" в някой теми. Преди време имаше цяла такава тема, но явно не всички са си взели забележка.

Други оплаквания нямам.

# 26
Оплаквам се от заглавието на форум "Дом и семейство". Изобщо не му подхожда. "Лична драма" следва да е. 

Оплаквам се от Лиска. Само фитили пуска, а ние й се връзваме.

Оплаквам се от Каси. Защо намаля форумската й активност?! Доскоро три от десет теми бяха нейни. Липсва просто.

Оплаквам се и от мъжа ми, но за това отивам в ДиС - да почета и да се успокоя, че не е единствения за претрепване... Чао  Mr. Green

# 27
Оплаквам се от 4-ката вместо Ч.
Оплаквам се от хора, дето все някой им е виновен.
Оплаквам се от запис  Crazy
Оплаквам се от непрекъснатото цитат в цитата, така че накрая не е ясно кой какво казал.

# 28
Понеже "запис" ви дразни, да кажа имам волско търпение и все още никой не ме дразни.

# 29
Била съм "дърта", защото съм над 30. #2gunfire

Кой казА?  wait

Александър, хомеопата.

Манеее, начи майка ми е дърта, дъртофела, а е на 42, аз няма да казвам, каква снимка ми пратИ на ЛС, не предупредих и ослепях. Crazy

А, да се оплача от тия дето упорито не ползват търсачката и пускат ли пускат еднакви теми всяка седмица по 3-4 за едно и съшо нещо!Аман!
 Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт