Форумски Оплаквания

• 12 487
  • 229
  •   1
Отговори
# 75
Crossing ArmsОплаквам се от дискриминацията и отношението към "дъртите" #Cussing out-не стига че сме малцинство Naughty Mr. Green  bouquet

колко дърти  newsm78

о, Ламьо, мила и прекрасна, сменям кротко до скоро момченце за малка ламя - яде, нали?  Heart Eyes

# 76
Хъх, оплаквам се от акселерацията, значи. Да проходи малкото ламче, а тя Ламелита да не пусне тема. Пфу, майки... ooooh!
Ей, тва априлките сме опасни, значи... малката Ламя на 5 месеца проходила, мойто пък на 2 и 4 вече чете  Mr. Green

# 77
оп, и теб те засякох, Дона, Hug вече не се оплаквам Grinning

# 78
Хъх, оплаквам се от акселерацията, значи. Да проходи малкото ламче, а тя Ламелита да не пусне тема. Пфу, майки... ooooh!
Ей, тва априлките сме опасни, значи... малката Ламя на 5 месеца проходила, мойто пък на 2 и 4 вече чете  Mr. Green
Joy Joy Joy

Ангелино моме, давай младежа!
ламята не яде, тя лочи... обаче само кърма! затова не е както любезно тук я наричат малката ламичка, а Кюфтелина Кебабченко

Кажете как може на 5 месеца да тежи 6 кила и нещо? змей си отглеждам аз, лаком и проклет, но под прикритие.

# 79
# 80
Тъкмо щях да кажа да ми дадеш на мен макарона, ама и аз съм на режим.  Rolling Eyes Правя профилактика - остеопороза, деменции разни, туй-онуй дебне в храсталака.  Mr. Green

A, aз го пазя, ще ти го дам, ако искаш, стига да пише, че е от мен  Mr. Green

# 81
Ламелинда, ще трябва да я дадеш с все млекоцентрала, аз не пускам мляко  Joy

# 82
Ламелинда, ще трябва да я дадеш с все млекоцентрала, аз не пускам мляко  Joy
Направо минете на кюфтета - зверта няма да се оплаче!

ИзвинЙете ме за спам-а! Благодаря! Flutter

# 83
Оплаквам се от една модераторка дето ме несмете, без да отчита и приноса на моя милост към изясняване на поредица от мистерии чрез Форумски справки!!!
Оплаквам се от Александър, хомеото, дето каза че на 30 вече не ставаме!
Оплаквам се от себе си - нищо не мога да свърша на тоз комп зарад тоз форОм!!! Crazy

# 84
Оплаквам се, че вече нямам време за форум, а когато веднъж в месеца ми залипсва, гледам като тресната. Хич не съм в час вече... Sick

# 85
  • DE
Оплаквам се, че само да си подам носа навън и налитам на просяци!
Грешка - те налитат на мен. По кафета, на улицата, в магазините, в офиса ми идват!
От 2 седмици няма пропуск - всеки ден.
Ония ден седя на едно кафе и идва възрастна жена да събира пари за "болната и внучка".
Не и дадох нищо, тя се засили към съседната свободна маса и взе парите оставени за сметката! Shocked
 newsm78

# 86
Грешка - те налитат на мен. По кафета, на улицата, в магазините, в офиса ми идват!
Ония ден седя на едно кафе и идва възрастна жена да събира пари за "болната и внучка".
Не и дадох нищо, тя се засили към съседната свободна маса и взе парите оставени за сметката! Shocked
 newsm78

А бабата от форума ли е?  Whistling

# 87
  • DE
Извинявам се! За форума нямам оплаквания! Embarassed

# 88
  • Кацнала на едно дърво.
 newsm78

Оплакванията не са за по принцип, моля, четете по-внимателно.  Whistling
Абе, да не е от форума? Тази, с чантата фурла? newsm78

# 89
Да се оплача аз от Василиса, пожела ми макароня, извадих го тук да го приготвя, да й го дам за временно позлване, тя - мълчи!Ще ли го , не ще ли го? Crossing Arms Whistling

Общи условия

Активация на акаунт