Януари 2004 - 2

• 26 910
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
  • Плевен
Е, как - и торта разбира се за градината. Нищо, че е с малко закъснение. Много са горди и щастливи, че черпят и занесеното е от него и родителите му. А ако занесете и цветни салфетки с мотиви за рожден ден, радостта им се удвоява.
Катя, лесно се правят сурвачки - дрянова клонка се омотава с цветни конци (вълнени), нижат се пуканки и тях слагате на сурвачката, ако има сушени плодове също. Малко въображение и готово.

# 166
Е, как - и торта разбира се за градината. Нищо, че е с малко закъснение. Много са горди и щастливи, че черпят и занесеното е от него и родителите му. А ако занесете и цветни салфетки с мотиви за рожден ден, радостта им се удвоява.

И аз мисля така. Смятам да занесем торта на 7-ми, защото много от децата няма да бъдат първата седмица. Иначе ние досега все в клуб празнувахме и сега Хриси много иска в къщи да е. А у нас е доста тясно и сега умувам как и кога да се съберем, но по-важно детенцето да се радва.

А сутринта за първи път стана сама към 7.30, дотърча при нас и казва: "10.15 е, изпуснахме дядо Коледа" (знае, че тържеството е от 10)  Laughing

# 167
  • СОФИЯ
Вече организирах основното за Р.Д. на детенце - 15.01. И миналата година месец по-рано. Още ми държи влага лудницата по-миналата год /2г./, к оставих всичко за след Н.Г. и беше ад!

# 168
да ви се оплача на нас не ни разрешават да носим торта в градината Sad  казаха или сухи пасти или дребни сладки и тая химия пунш от която ние вече два пъти сме повръщали  #Cussing out

# 169
да ви се оплача на нас не ни разрешават да носим торта в градината Sad  казаха или сухи пасти или дребни сладки и тая химия пунш от която ние вече два пъти сме повръщали  #Cussing out
купи натурален сок,в нашата пък си носим торти.
рождения ден се свързва с тортата и свещичките,какви сухи пасти ooooh!

Последна редакция: пт, 21 дек 2007, 21:36 от паликарова

# 170
и аз им казах че РД- се свързва в торта, но ми казаха че за нашата градина не било разрешено да се носят торти Simple Smile

# 171
Каква е тази странна детска градина дето не искат торти? В нашите не позволяват домашни, иначе може от сладкарница като искат и сертификат.

# 172
  • Плевен
Вчера беше и нашето тържество в градината. Нямаше родители, но аз бях там и всичко видях. Mr. Green
Някой се беше намесил и направил по-добра организация. Децата първо бяха в салона (всички групи) и имаше клоуни, които ги разсмиваха, децата пееха, танцуваха, много забавно беше (като изключим единия клоун, който разплака децата от най-малката група т.е. нашата). Но като цяло беше забавно. След това Дядо Коледа посети всяка група и раздаде подаръците на децата. А те бяха мноооого щастливи и малко притеснени в очакване да си чуят името. Grinning

# 173
и нашето беше вчера.мойто дребно изобщо не плака.каза си  стихчето,взе си подаръка.
обаче аз си поревах,такава съм си  ooooh!

# 174
  • Linz
Весели празници santa2

# 175
Честита Коледа на всички.
Честит имен ден на всички, които празнуват днес. Да са живи и здрави.

# 176
Весела Коледа на всички

# 177
Весело посрещане на новата година на всички. И нека новата 2008 ви донесе само радостни моменти Simple Smile

# 178
Честита нова 2008 година! Нека новата година ви донесе много здраве, щастие, любов, късмет и не на последно място пари Simple Smile

# 179
  • Linz
ЧНГ! Желая на всички здраве, останалото се купува Grinning

Общи условия

Активация на акаунт