Януари 2004 - 2

• 26 921
  • 291
  •   1
Отговори
# 150
нашето тържество е на 21.имам съмнения ,че Ади ще плаче от Дядо Коледа.
правиха им календари,бая си е поплакала,та очаквам пак.
аз и купих музикална кутия с микрофон.
а за вкъщи кукла с биберон.
това и бяха желанията.
много ми е послушно детето,
щом Дядо Коледа и изпълнява желанията Wink

# 151
  • Пловдив
А да ви питам, вие присъствате ли на тържествата, Защото при нас е без родители  Thinking А много ми се иска да си видя детенцето как се кефи на дядо ти Коледа  Peace
А също така вчера ни раздадоха календарите със снимки на децата - много са готини Simple Smile Дарито е праснала малко фалшива усмивка, ама и така си е супер  Hug На вас раздават ли календари?

# 152
  • Linz
Аз имам календар със снимка на двете деца.
Тази година не знам дали родителите ще присъстват на тържеството.

# 153
Биба, честит празник!   bouquet

Нашето тържество е утре. За съжаление родители не пускат, имат театър и после дядо Коледа им раздава подаръците. Нашият е прословутата пазарска количка, която Хриси я чака от септември месец  Crazy

Аз още не съм си взела календарчетата, но първата година на снимката аха-аха да заплаче малката, беше много сладка.

# 154
  • Linz
О, Биба, ЧРД!
Весел празник и много усмивки!
  bouquet  bouquet  bouquet

# 155
  • Плевен
При нас календари не са правили. Имаме само една обща снимка на децата от един открит урок. Родителите няма да присъстват на тържеството,  няма да има такова. Всички деца ще бъдат в  салона и Дядо Коледа ще дойде да им каже нещо набързо, дори няма да им даде подаръците лично. ще бърза да ходи за друга градина. Sad

# 156
  • Linz
valja, защо така ви пренебрегва дядо Коледа?

# 157
  • Плевен
Предполагам, че всичко е за пари. На много места щял да ходи.
Ще развали магията на празника на всички деца. Госпожата щяла тайно да сложи подаръците под елхата и тя ще ги раздава.
Вярно, че не са ни искали пари за посещението на Дядо Коледа, ама бива ли такова нещо? В петък ще видим. Rolling Eyes

# 158
Да се включа за малко и аз. Нашето тържество беше вчера, малкия поличи писта с коли. Ние сме във филиал който е четиристаен апартамент и децата бяха разделени по 9 3-те стаи, беше със родителите. По принцип в нашета градина тържествата за Коледа се правят в централна сграда и понеже се събират много деца и там не пускат родители. За нас тази година направиха изключение защото децата са много малки да ги разкарват в този студ напред назад и направихме тържеството във филиала. Бяхме събрали пари за почерпка - за децата имаше сок и сладки а за възрастните кафе и сладки. Дядо Коледа и Снежанка минаха във всяка стая и раздадоха подаръците на децата.

# 159
И на Митко тържеството беше без родители Sad Обаче днес ще правят сурвачки. Аз мислех, че само дечицата през деня ще ги правят, а се указа, че щяло да бъде след 16.30 часа и като отидем заедно да ги правим. А аз нямам никакви спомени как се правят  ooooh!

# 160
  • Пловдив
Катя, много готина идея е това със сурвачката  Peace При нас такива инициативи деца-родители-градина до сега не са ни правили. В яслата едно миналата година ни направиха много хубаво коледно тържество - момичетата бяха снежинки, а момчетата коледари, с шапки и всичко останало.... Абе голям купон стана. Сега малко ми липсват тези работи, иска ми се да присъствам по често в ежедневието на Дарито, а за празниците да не говорим  Cry ..... За 1-ви (рожденния и ден) за сега не съм мислила какво ще правим - повечето деца ги няма в града, а градината (естествено) не работи...Така че тепърва ще му мисля... А вие как ще отпразнувате ЧРД-тата на дечицата?

# 161
Ние също не сме мислили още какво ще правим на РД-то на дребния и нашия сепада през ваканция на 5.01- събтота. В градината ще черпим на 7 нали тогава също имаме празник Simple Smile .

# 162
нашия е на края чак,на 29 вторник се пада.
ще има торта ,сокове и бонбони за децата от детската градина.
купувам и шапки и свирки за детско парти.
вечерта посрещам близките в къщи.
смятам да занеса торта и кола с бонбони и в неонатология
на пазарджишка болница.Благодарение на техните грижи
сега дъщеря ми расте жива и здрава.
п.п. това го правя всяка година.

# 163
О, аз от 2 месеца мисля за рождения ден на Митко Simple Smile Смятам да го направим в едно заведение в Сливен, което е за деца, доста е голямо и има много работи за забавление на децата. Така хем децата ще има къде да лудуват, хем и за възрастните има място. Мъжа ми обаче нещо се дърпа, щото рече, че 200 лв били много за детски рожден ден. Та ще умуваме още. Иначе се пада в събота и не знам дали трябва да носим торта в понеделник или само почерпка. Вие какво правите в такъв случай?

# 164
и аз се чудя все още дали да нося торта в градината или само сладки и натурален сок

Общи условия

Активация на акаунт