правиха им календари,бая си е поплакала,та очаквам пак.
аз и купих музикална кутия с микрофон.
а за вкъщи кукла с биберон.
това и бяха желанията.
много ми е послушно детето,
щом Дядо Коледа и изпълнява желанията
А много ми се иска да си видя детенцето как се кефи на дядо ти Коледа
Дарито е праснала малко фалшива усмивка, ама и така си е супер
На вас раздават ли календари? 

При нас такива инициативи деца-родители-градина до сега не са ни правили. В яслата едно миналата година ни направиха много хубаво коледно тържество - момичетата бяха снежинки, а момчетата коледари, с шапки и всичко останало.... Абе голям купон стана. Сега малко ми липсват тези работи, иска ми се да присъствам по често в ежедневието на Дарито, а за празниците да не говорим
..... За 1-ви (рожденния и ден) за сега не съм мислила какво ще правим - повечето деца ги няма в града, а градината (естествено) не работи...Така че тепърва ще му мисля... А вие как ще отпразнувате ЧРД-тата на дечицата?
Смятам да го направим в едно заведение в Сливен, което е за деца, доста е голямо и има много работи за забавление на децата. Така хем децата ще има къде да лудуват, хем и за възрастните има място. Мъжа ми обаче нещо се дърпа, щото рече, че 200 лв били много за детски рожден ден. Та ще умуваме още. Иначе се пада в събота и не знам дали трябва да носим торта в понеделник или само почерпка. Вие какво правите в такъв случай? Препоръчани теми