Януари 2004 - 2

• 27 146
  • 291
  •   1
Отговори
# 135
  • Плевен
За тогава вече имам нещо приготвено, уж дреболия, но със сигурност няма да се събере в ботуша, а ще трябва да е до него Simple Smile (то в тези малки ботушки 26 номер кое по-напред да навреш Laughing)
Вики носи ботуши 28-ми номер. Ще събере повече.

# 136
Biba Sparrow, дали в БГ ще има такива календари? аз по магазините съм виждала само такива дето вътре има шоколадче, но без играчка. Иначе идеята е много добра!
Нямам представа, може и да има, оглеждай по детските магазини, аз за последнен път съм пазарувала предколедно в БГ преди 10 години (малеее, наистина ли станаха толкова ooooh!)
Иначе има и на други фирми за играчки, Лего например, и в много разновидности. Нашият е този, има и други теми- рицари, пирати, диви животни.
От тези с шоколадите получава поне един подарък от някоя баба или леля, ако и ние й вземем такъв само шоколад ще яде, че и за закуска ooooh!, защото първата работа след ставането е да се запъти към календара....

# 137
Здравейте Hug
мама съм на Андриана родена на 29.01.
реши детето да се роди цели 3 месеца по рано,
иначе трябваше да е априлче.

# 138
  • Пловдив
Здрасти мама Паликарова Simple Smile Добре дошла Simple Smile
Тъкмо ще имаш повод да наглеждаш ту януарчетата, ту априлчетата Simple Smile
То и ние бяхме за декември, ама Дара реши че ще е Януарче Simple Smile

# 139
Паликарова- добре дошла и от мен Simple Smile
Ние с тати вече се стегнахме за коледа- в градината от Дядо Коледа детенце ще получи писта с колички, а за вкъщи сме му взели домино с картинки на Дисни и дрешки.
Нашето тържество ще бъде на 19(във вторник) ако всичко е ОК ще кача снимков материал Wink

# 140
  • Плевен
И нашето тържество е на 19-ти декември (само, че в сряда  Wink).
Намерих крана от МЕТРО и съм много щастлива  newsm44. Голям зор беше, първо се беше изчерпал, после загубих надежда и най-неочаквано ми го донесоха. Виктор ще полудее от щастие. Иначе който пита за подаръци му казвам да избира нещо от филма "Количките" с Макуин Светкавицата. Вече съм му купила карти за игра и много си ги харесва и подрежда (с "количките"). В градината ще получи по-малък подарък, защото госпожата изрично каза пакетите да са малки, за да не се дразнят децата.

# 141
Извинявам се аз съм с грешка  Rolling Eyes. Нашето тържество е на 18 а на 19 сме на друго тържество и затова съм се объркала

# 142
Привет.
От кога се каня да навестя и тази тема, обаче като вляза във форума и се улисвам нещо и все забравям. Та най-сетне се наканих де Simple Smile
И аз имам едно януарче, Димитър, роден на 19.01.2004.
Хайде после пак ще пиша.

# 143
  • Linz
Нашето тържество е в петък. Купих кухня на Рая, но е толкова огромна, че не мога да я занеса и ще остане за в къщи. В ДГ ще получи кукла (в бързината не съм се усетила какво съм написала).

Последна редакция: ср, 19 дек 2007, 10:56 от Рени

# 144
  • Плевен
нашето тържество го менят всеки ден - първо беше за 19-ти, после за 21-ви сутринта, сега казаха от 15ч.  ooooh!

# 145
На Митко беше вчера тържеството. Имаше да учи едно стихче, на което успя да научи само половината. Обаче Дядо Коледа и без стихче му е дал подаръка Simple Smile
Подаръка му беше една мемори игра, за която май е малък още. Но снощи пък цяла вечер се занимавахме с нея и му беше забавно.

# 146
На нашите днес им е празникът, но ние не носим подаръци, дават им от градината дреболийки, символично. Домашният Дядо Коледа да му мисли Simple Smile

# 147
Биба, ти май си рожденичка днес. Ха честито. Аз тебе те помня от dir-a Simple Smile По времето като родих Митко пишехме там в януарската тема.

# 148
Благодаря Hug

Малко почерпка  Wink

# 149
  • Плевен
Честито Биба! Много здраве, щастие и купон безкрай (покрай тези празници няма начин веселбата да не спира). Party

Общи условия

Активация на акаунт