Януари 2004 - 2

• 26 933
  • 291
  •   1
Отговори
# 120
  • Плевен
Виктор  иска кран. Показах му една брошура на МЕТРО и там имаше един голям жълт кран, който се управлява с дистанционно. Като тези на строежите. Обаче МЕТРО в Плевен няма. ooooh!
Аз пък искам да му взема хубава дървена шейна. Дано да има сняг, че иначе се обезмисля подаръка.

# 121
Здравейте! Още не сме мислили за подаръците.Ако зависи от Митко-той иска всичко за което може да се сети в момента.

# 122
  • Пловдив
а пък ние сме на музикална вълна - Дара иска акордеон и китара.
Valja, Дара се роди първа за годината, но само в нашата болница Simple Smile Голям майтап беше - аз и още три "души" (ромки де)  в цялото отделение, а лекари и сестри празнуват в съседно отделение Simple Smile Сега като се връщам в спомените - голям майтап Simple Smile

# 123
  • Пловдив
Ето още нововъзникнали идеи които се заформиха тези дни в главата на моята Дари:
1. Кухня - ама голяма
2. Пони - и то голямо
3. Шейна (е да ама ако няма сняг за шейна)
4. Лаптоп (на английски?!?)

Дано съм ви дала някоя идея Simple Smile  Пишете и вие, че нали сме родени на 01.01, ще трябва да се мисли почти веднага и за ЧРД-то. Хайде чакам Simple Smile

# 124
  • Плевен
В каталога на МЕТРО видях много хубав лаптоп - триезичен. Около 140лв струваше.
Освен това Вики иска каска за колело, звънец за колелото (вече го има и е монтиран).
В момента у дома хит са бръмчащите колички от Шел. Вие имате ли?

# 125
Ха и Никола снощи получи подарък от вуйчо си такава количка. Голяма игра падна.

# 126
  • Плевен
Да ви кажа и ние родителите си поиграхме с тези колички, много са хубави. Имаме две, на едната батериите вече се изтощиха.

# 127
Здравейте на всички. Аз от доста отдавна не съм се включвала в темичката  Embarassed
Искам да кажа добре дошла и на мама Noriscat и малката Дара, макар и със закъснение   bouquet

Виждам, че сте подхванали подаръците. На мен ми е много трудно да измисля какво да й подарим на Хриси. Тя иска пазарска количка, не разбирам за какво й е, но като това си иска детето, най вероятно ще вземем  newsm78

И ние имаме 2 от количките на Шел, но тя моята не си играе много, много с тях. Като една истинска госпожица много си пада по гримове, чантички, шалчета и бебета във всякакви размери.

# 128
  • Пловдив
Благодаря Григчо за приветствието Simple Smile
Подсети ме за пазарска количка    bouquet ! Супер, записвам си я в списъка Simple Smile Ако ви кажа колко хора ще ме питат "На Дарито какво да купуваме за чнг-то? А за за чрд-то?"    newsm78 и за това си правя списък и само отмятам!

А идеи за подаръци от баби и лели са следните:
1. комплект чаршафи - сега с аактуални с принцеси за момичета и всякакви спайдърмени и нинджи за момчетата
2. халат за банята - страшни ги има по магазините

това от мен за сега   bouquet

# 129
Ако ви кажа колко хора ще ме питат "На Дарито какво да купуваме за чнг-то? А за за чрд-то?"   

Оооо мила, напълно те разбирам, не стига че на 01.01 се роди, ама и Христина я кръстихме, та и имен ден има. На нас и татко й е роден на 01.01, та ви казвам по тези праници ставам  Crazy

# 130
не стига че на 01.01 се роди, ама и Христина я кръстихме, та и имен ден има. На нас и татко й е роден на 01.01, та ви казвам по тези праници ставам  Crazy
Радвай се, че датите съвпадат и можеш да комбинираш няколко празника в един  Simple Smile при нас е още по-крейзи положението, защото рожденните дни и на трима ни са през две седмици, а в паузите има Коледа и Нова година  Crazy

# 131
и при нас е много сложно с подаръците. Първо дядо Коледа в градината, после коледа вкъщи ако и НГ му вземем нещичко и после на 5 РД и на 7 имен ден. Е то банка да имах щеше да се разури Wink

# 132
иса и при нас е така. Първо Имен Ден, после Дядо Коледа в градината, после вкъщи, после Рожден Ден...

# 133
Аз на Нова година не подарявам подарък. Не виждам какъв е смисъла newsm78 Коледа е празника с подаръците.
Тук в детската градина не се подаряват подаръци от родителите- идва белобрадият старец с чувала и носи по нещо дребно на всяко дете (финансирано от бюджета на градината, предполагам) Така че за мен остава измислянето на "само" 2 подаръка- Коледа и рожден ден, но те пък трябва да са по-така и по-големи, подходящи за най-големите празници в годината и това ме затруднява Confused. На Никулден тук пък идва Николаус ooooh! подобен на Коледния дядо- той обаче оставя подаръците (дреболии и сладки неща) през ноща, пред вратата в обувките/ботушите на децата, затова те трябва да се лъскат много яко вечерта на 5.декември, иначе няма да остави нищо вътре ако са мръсни Laughing За тогава вече имам нещо приготвено, уж дреболия, но със сигурност няма да се събере в ботуша, а ще трябва да е до него Simple Smile (то в тези малки ботушки 26 номер кое по-напред да навреш Laughing)
А, да не забравя и адвентския календар- от 1. до 24. декември всеки ден се отваря по една вратичка,в която има нещо интересно, за да се улесни чакането на Коледата. До миналата година аз измислях какво да има зад вратичките, но много зор ми идваше да измисля 24 дребни неща, които хем да не са боклучави, хем и да не е всеки ден нещо сладко, та тази година реших въпроса радикално, взех един такъв календар на Плеймобил, в който всеки ден има някаква част или играчка и накрая на периода ще си има принцеска градина с няколко коня и принцеси и няма да е яла много сладко Wink
Остават само още два подаръка newsm78 Wink
Кухня й подарихме миналата година, така че тя отпада....

# 134
  • Пловдив
Biba Sparrow, дали в БГ ще има такива календари? аз по магазините съм виждала само такива дето вътре има шоколадче, но без играчка. Иначе идеята е много добра!

Общи условия

Активация на акаунт