Януари 2004 - 2

• 26 923
  • 291
  •   1
Отговори
# 105
Да ви се оплача нашата градина още е в стачка  #2gunfire и не се знае до кога  #Cussing out #2gunfire #2gunfire #2gunfire
И да ви се похваля че започнах работа  Laughing . Добре че имам и аз мама та да ми гледа зверо  Grinning Grinning Grinning

# 106
  • Плевен
Иса, честито. Дано работата да ти хареса и си паснете с колектива. Всъщност ти на старата работа ли се връщаш или си започнала на ново място?
Добре, че ги има бабите, че без тях сме за никъде.

# 107
Ами започнах на ново място, но не подписах договора и утре съм за последно Sad . Не подписах защото уговорката ни беше да съм от 9:00 до 17:00 и в събота ота 9:00 до 14:00 което мен напълно ме устройваше, но още първия ден шефката ми предложи да съм от 9:00 до 18:00 с 1 час почивка - което мен не ме устройва когато се стигна до подписване работното време стана от 10:00 до 18:30 с половин час почивка което мен хич не ме устройва при положение че и моя мъж е на смени и ще има дни в който няма да има кой да вземе детето от градина. Та затова се отказах.

# 108
  • Плевен
Жалко, Иса. Стискам палци да си намериш нова по-хубава работа. Смени си аватара, недей да ревеш толкова.

# 109
Как сте момичета, как са децата? След месец и половина стачка при нас от миналия вторник дребния е отново на градина. За моя голяма радост детето много бързо се адаптира и има голямо желание да ходи. Е сутрин имаме проблем, но трудното е докато стигнем до градина Simple Smile

# 110
  • Плевен
Наближават Коледните и новогодишните празници. Какви подаръци сте измислили за децата?

И ние сме добре с градината, забавно му е там, не плаче, ходи с желание. Госпожата вчера ми каза, че вече спи по обяд.

# 111
  • Linz
Аз още ги мисля какви да са подаръците. Може би ще отида в Метро (или Илиенци... или детски магазин за играчки) и ще избирам на място.

# 112
Никола вече си е заръчал мноооооого голям джип  Grinning. Това е положението...

# 113
И ние още не сме мислили за подаръците. Исками се тази година да му избера нещо което няма да потроши веднага.

# 114
Моята пък всеки ден с ново желание ми изскача и аз съм в абсолютно невидение. Незнам на какво да се спра, да не говорим, че тя си пожалава и някакви абсолютни безсмислици, според това каква реклама е видяла преди малко ooooh! Друга година винаги съм имала по няколко идеи, даже отстъпвах някои от тях на бабите, за да не се мъчат и те, а сега-нищо. Sad

# 115
  • СОФИЯ
Мойта щерка си поръча нова количка за бебетата. Вече купена и скрита. Кофтито е, че мн. често се сеща че иска да си има животинче - истинско..... Обмислям купуване на аквариум.....Не съм мн фен, з е ясно кой ще го поддържа, но...

# 116
  • Плевен
Мойта щерка си поръча нова количка за бебетата. Вече купена и скрита. Кофтито е, че мн. често се сеща че иска да си има животинче - истинско..... Обмислям купуване на аквариум.....Не съм мн фен, з е ясно кой ще го поддържа, но...
За аквариума знам, че има някаква помпичка с гъба, която пречиства водата.. Не е необходимо често да се сменя водата.
Ние имаме папагал в къщи. Не е лошо като животинче в къщи, но понякога като започне да крещи направо ни побърква.

# 117
  • Пловдив
Здравейте мами,
Искам и аз да се включа за януарските бебоци от 2004 година! Дара се роди на 01.01.2004 в окръжна болница в Пловдив.
Тогава доста активно следях форума, благодарение на него имах пълна подготовка за раждането, за бебето, за следродилния период.... абе без него щях да се чудя на кой свят съм!

Сега искам отново да влезя в "час" Simple Smile Благодаря ви! Успех с бебоците (малееее искам да кажа с каките и батковците вече Simple Smile )

# 118
  • Плевен
Здравей, noriskat. Дара първото бебе за 2004г. ли е?

Който желае може да попълни анкетата?

# 119
здрвей, noriskat
Ние в момента сме в процес на писане на писмото, но миличкия още не знае какво иска. Днес каза че искал син охлюв с червено копче  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт