Януари 2004 - 2

• 26 915
  • 291
  •   1
Отговори
# 75
Незнам дали да се оплача или да похваля, но ние имаме ШАРКА . По принцип е по добре да я кара сега докато е малък, ама ка да му обясня, че не трябва да се чеше  newsm78 .

# 76
  • вече в прегръдките на любимия, и само там
Незнам дали да се оплача или да похваля, но ние имаме ШАРКА . По принцип е по добре да я кара сега докато е малък, ама ка да му обясня, че не трябва да се чеше  newsm78 .

33uu

# 77
Как сте момичета, как са децата, как положението със стачките при вас???  При нас стачката продължава вече 3-та седмица и ако продължи и другата сигурно ще се наложи да правим на ново изследванията на децата  Cry .
Иначе ние сме добре изкарахме шарката без проблеми  Grinning

# 78
  • Плевен
Иса, това, че детето не посещава ДГ не е по твоя вина. Аз никакви изследвания не бих правила. Нашата стачка започва от четвъртък.

# 79
  • СОФИЯ
Как сте момичета, как са децата, как положението със стачките при вас???  При нас стачката продължава вече 3-та седмица и ако продължи и другата сигурно ще се наложи да правим на ново изследванията на децата  Cry .
Иначе ние сме добре изкарахме шарката без проблеми  Grinning
Браво, че шарката е минала ОК. Относно стачката мисля да пусна тема в "нашите деца".

# 80
Иса, каква ви беше шарката? И беше ли ваксиниран срещу нея? (питам ей така, за моята си статистика Wink)

# 81
Изкарахме Варицелата  Simple Smile . Относно ваксината - незнам дали се прави такава  newsm78

# 82
Здравейте, мили момичета!

Влизам във вашето малко царство, за да ви призова да помогнем на малкото слънчице Симона. Тя се нуждае от силата на този форум спешно - сега - веднага. Ако всеки отдели 10 или 20 лева за нея това ще означава живот.

http://www.save-darina.org/

# 83
Изкарахме Варицелата  Simple Smile . Относно ваксината - незнам дали се прави такава  newsm78

Тук се прави (от 2-3 години насам е препоръчителна)

# 84
  • СОФИЯ
Ние не сме я карали още, но преди година проверявах за ваксина. Има в някои страни от западна европа. Моя приятелка , к живее във Виена и има дете ми обясни, че при тях е задължителна и е комбинирана за няколко шарки. За съжаление в БГ не е разрешена за употреба/сигурно изказът ми е неправилен/. Въпреки това, тогава като рових по въпроса в нета попаднах на майка, к продаваше такава ваксина. Аз лично не бих се доверила. Ако някой мн държи, мисля по-добре е да се направи поръчка чрез някое от търговските дружества, к внасят лекарства. Неофициално разбира се.

# 85
  • СОФИЯ

Тук се прави (от 2-3 години насам е препоръчителна)
Извинявай, ново съм сред вас, та моля уточни къде си "тук".

# 86

Германия
(уточнението е под аватара Wink)

# 87
  • СОФИЯ

Германия
(уточнението е под аватара Wink)
Сори де! Явно кьорчо съм в случая. Моля би ли уточнила дали при вас е само за варицела или е комбинирана? Продава ли се свободно или не. Ако да - цена?

# 88
Има само варицела, има и комбинирана.
На дъщеря ми й сложиха само Varivax, защото когато я вкараха (ваксината) в имунизационния календар вече й бяха сложили другите 3. От 2006 година слагат на бебетата направо комбинирана MMR+Varivax
За цени нямам представа, тъй като е препоръчителна се поема от касата, но ще проверя.
За свободното продаване- не вярвам- най-вероятно е с рецепта....

# 89
Цената на единичната ваксина е 55-60 евро
с рецепта

Общи условия

Активация на акаунт