Карлово и Сопот - 9

• 12 651
  • 289
  •   1
Отговори
# 120
  • на пистата
аз зная че карловското аг е заразено със стафилококи и за да го махнат трябва огромен ремонт да къртят и може пак да не махнат тази зараза, мисля че няма дете родено в карлово и да не хване стафилококи,
nameika  къде в пловдив ражда?????????
ами моето слава богу няма стафилокок от корловската болница,във старото вми на васил априлов.

# 121
и двете деца съм ражала тук,това със стафилококите е мит според мен,възможно е да има заразени деца,но те според мен са били предразположени.И много често се спекулира с тези стафилококи,дори понякога една банална хрема сетретира като такива.С момичетатата тук сме си говорили много мамит,за мен и двете раждания тук бяха прекрасни,изпълнена със спокойствие и оптимизъм имах изключително доверие на лекаря и акушерката,разбира се не останах подведена Hug
За Пловдив не съм навита,не познавам никой,не бих се чуствала добре вникоя държавна болница там,ако все пак трябваше да избирам нещо за Пловдив бих избрала Селена
Времето наистина е отврат ама вие пък ме разбихте с тез климатици ми чак пък толкова Mr. Green

# 122
Да тук раждах и не съжалявам.А дали наистина имаме стафилококи-един господ знае.Може наистина да е една проста хрема,но пък няма секрет от нослето,само хъркане и то понякога,когато е будна.А ако трябваше да раждам в Пловдив и аз бих се спряла на Селена.Но предпочетох тук да си остана.

# 123
  • Варна
то за стафилококито се  правят изследвания
когато родих през 2000 г. имаше страшно много деца със стафилококи, и около 2000 г. деца на мои приятелки също имаха къде в носле,къде в очите ,
а аз съм против карловското аг -моята дъщеря имаше стафилококи в нослето и заради друга ужасна  причина за мен са едни ........ #2gunfire

# 124
то за стафилококито се  правят изследвания
когато родих през 2000 г. имаше страшно много деца със стафилококи, и около 2000 г. деца на мои приятелки също имаха къде в носле,къде в очите ,
а аз съм против карловското аг -моята дъщеря имаше стафилококи в нослето и заради друга ужасна  причина за мен са едни ........ #2gunfire
ми тогава неприятно Embarassed,но имаш право на избор

# 125
  • на пистата
къде сте бе дами Rolling Eyes нещата са пристигнали,а,взехте ли си ги и дали ви харесват  .кво си правите в тва гадно време.IN имам останали капки за колики инфакол,но са отворени и е ползвано много малко ако искаш да ти ги дам,нашите колики свършиха вече.я да ви питам тези капки и сиропа на малкия колко дни трябва да ги давам.

# 126
  • Карлово
Малиии, затова бързах да влезна да видя дали е дошла пратката. Егати кефа, утре още рано сутрин ще ида да си ги взема. Laughing
Колкото до стафилококите-май няма АГ болница без стафилококи. Моя приятелка ражда в Шейново-има, и в Торакс-същанта картинка. За съжаление Confused

# 127
Ей, да казвате дали ви харесват дрешките, Ели ти обувки ли  си беше поръчала?
В гадното време чета книга.

# 128
  • на пистата
Ей, да казвате дали ви харесват дрешките, Ели ти обувки ли  си беше поръчала?
В гадното време чета книга.
тези неща които са дошли сега са от ла редут а обувките ми са от промод,те ще дойдат във вторник,нямам търпение вече.

# 129
  • на пистата
дочева куриера миналия път кога дойде сутринта или следобед,да знам за следващия път,че нали си на работа.бимбе утре ще излизате ли.

Последна редакция: нд, 09 сеп 2007, 20:23 от nameika

# 130
  • Варна
Качете това което сте си купили да го видим

# 131
  • на пистата
аз това ама ще дойде в четвъртък http://www.promod.fr/pantalons/combi-short-bustier-eighties-impr … 44N85P3O32Z1.html

# 132
  • на пистата
и обувките ама вие ги знаете,те ще дойдат вторник.а от ла редута само една евтино потниче за да го нося с онази лилавата туника отдолу.сега в петък искам рокля да си поръчам от промод,но се чудя и на едно манто newsm78 и това искамhttp://www.promod.fr/pulls/pull-fine-jauge-col-v-arrondi-vert-th … 20005930N7Z1.html

# 133
дочева куриера миналия път кога дойде сутринта или следобед,да знам за следващия път,че нали си на работа.бимбе утре ще излизате ли.
а сигурно ще излизаме предполагам времето ще е ок.И аз ще ходя за дрешките утре,поня нещо спомена,чее разочарована от поръчката си та ще видим Grinning

# 134
  • Варна
добре добре ,хубави са

Общи условия

Активация на акаунт