Карлово и Сопот - 9

• 12 648
  • 289
  •   1
Отговори
# 135
  • на пистата
бимбе врътни едно телефонче преди да излезнете утре.

# 136
Добро утро ,изпратих кой на работа ,кой на градина и съм на линия рано рано Flutter
При нас нищо ново,признавам че и не съм ви изчела за  това не мога да взема отношение по въпросите дето ги нищите Blush.Ама дрешките разгледах и ми харесват,хайде да се похвалите че сте си ги взели и сте доволни Peace
Като ви по изчета ще се включа пак Heart Eyes

# 137
  • Карлово
ДУ!
И аз заведох Марти на ясла, днес си поплака порядъчно Cry Сега чакам да стане 9 и отивам да си взема дрешките. После ще ходя на работа.
Забравих да кажа за сватбата. Мина чудесно, с елемент на екшън. Кумата бременна в 7-ми, почти 8-ми месец. За малко да си имаме и бебче, но се размина. Но изкара няколко часа в болницата, после се включи отново в купона. Сега ще подбера няколко снимки, че повечето са едни роднински и не са интресни. Мен се оказа, че ме няма никъде, ще чакам официалните от фотографа, там ме има със сигурност.
Приятна седмица!

# 138
Айде и аз да се оплача.Сега се връщаме от Маринова,прегледа детето и каза че си е съвсем добре,само капки в нослето да слагаме и стеримар.Най-вроятно нямаме стафилокок,само запушено носеле от промяната във времето.Знаех си аз че така ще се получи с тая адемова и сега ме е супер яд че записах Ева при нея #Cussing outНаддала е доволно,а сиропа,който Адемова и изписа изобщо не е подходящ за толкова малко бебе #2gunfireДокторката като чу и направо се облещи Shocked
Зная,че след 6 месеца може да се сменя педиатъра,вие при кой сте и доволни ли сте?Че аз сега съм бясна и мам намерение при първа възможност да го сменям.
Намейка,ние от еспумизан минахме на саб,че спря да ни действа.С него по-бива,ама пак е неспокойна от време на време.Сега имам почти цяла опаковка от него,но като привъши ако е спял да и действа приемам офертата с инфлакола HugТъкмо фда се наканя да дойда на Карловска среща PartyА като стана въпрос за срещи-къде сте сопотската група newsm78Ще има ли утре среща или не?

# 139
  • Карлово
Ин, аз утре съм на линия. Кажи само къде ти е удобно и към 10:30 ще дойда. Или в друг, по-късен час?
Колкото до джипитата-аз съм доволна от Алексиев. Можеш да сменяш джипи декември и юни. Ако искаш мога да питам при кой лекар в Сопот консултациите се водят от Цончева. Има доста майки, които са си записали децата от Карлово в Сопот заради това. Тя все пак толкова години е педиатър, аз и от нея съм доволна. А и е за късното захранване.
Мацки, мноооого съм доволна от поръчката си. Ръкавите на жилетката ми са съвсем по мярка, а на мен това ми е голям проблем, с тез дълги ръце Mr. Green Оцелила съм размерите и на Марти. Отивам да разглеждам за следваща поръчка. А, и картата от ЦКБ си взех

# 140
Цитат
Цончева. Има доста майки, които са си записали децата от Карлово в Сопот заради това. Тя все пак толкова години е педиатър, аз и от нея съм доволна. А и е за късното захранване
PeaceАз също съм много доволна от Цончева,Вики много я обича Grinning
Поръчката  и аз си я взех и съм много доволна,размерите са си ок,аз бях поръчала някои неща за  напролет,но сега съм навита и за зимни неща ако има на по-така цени Mr. Green.Само мен ми няма картата,тюх то златна да беше ,ама сигур пълна сари ще ми я върат hahaha Joy

# 141
  • на пистата
а пък на мен потника не ми харесва Sad

# 142
МОмичета дайте да се разберем утре за срещата в колко и къде аз ако съм добре ще дойда но нищо не обещавам и не казвам, че се като се каня и нищо не става.
Иначе да ви докладвам днес бях на преглед моята мишка  е станала 2.900 кг и Каменов ме зарадва че отивал някъде  от 23 до 30 ти  Shocked. И аз сега какво ако не родя другата седмица трябва една седмица да седя с тапа докато го няма дано устискам  ooooh!. Да ви питам докато го няма ако почна да раждам ако звънна на Минев дали ще дойде естествено съм съгласна да си платя  newsm78. И ако може да ми напишете телефоните на Минев за всеки случай.

# 143
  • на пистата
бимбе е нашата кредитна още не е дошла

# 144
Момичета имам проблем за срещата утре-едната продавачка се обади,че трябвало да доиде втора смяна,а звъня на другата да й кажа да дойде първа ама не и е включен телефона.Ще продължавам да звъня до довечера дано го включи.Ако ли не ще трябва аз да отварям магазина и да стоя до 12 часа или 12.3.Така чеако ще работя сутринта на среща ще мога да дойда чак да речем в 13.00.Незнам Микки дали за теб е удобно.На мен по принцип ми беше по-добре да си е сутришно кафе,ама така става като работиш с хора-все на някой нещо му се налага и ти обираш парсата.Ще пиша довечера пак.Ще и звъня до към 10.30 и повече няма да се мъча така че до тогава ще пиша кога мога да дойда.Ако ли не ви е удобно-разбирайте се без ме-сори много.

# 145
Ин няма пробем пишете аз пак казвам ако всичко с мен е наред ще дойда  Peace само сега Микки да каже дали и е удобно

# 146
  • Варна
момичета,имате ли си на представа защо е полезно бременната да яде по едно яйце на ден ??????????

# 147
  • на пистата
момичета,имате ли си на представа защо е полезно бременната да яде по едно яйце на ден ??????????
за хемоглобина,но аз през бременноста да съм изяла 2 яйца Joy

# 148
много съжалявам момичета но няма да мога да дойда утре на срещата.Хайде да се организираме друг път-много искам да се  видим,но понякога като не върви-не върви.

# 149
  • Карлово
Ок, няма проблем. Обаче от другата седмица като започна с учениците ще е по-трудно, че и с моите часове ще трябва да се съобразявате. Но още не ми е ясна програмата, така че най-рано в понеделник другия ще кажа кои дни ми е удобно. Тъкмо да открием и другите сопотски мами, те къде се изпокриха? Ако има имате някакви координати-звънкайте им за другата седмица.
Ирен, ето ти тел на Минев - 0898568756. Ама ти недей бърза, имаш още време. Чак не мога да повярвам, че и твоят ред дойде, как минава времето.

Общи условия

Активация на акаунт