Карлово и Сопот - 9

• 12 659
  • 289
  •   1
Отговори
# 105
вторник е идеално.
Ели заведи го при Маринова да му преслуша гърдичките,сигурна съм,че е нещо лекичко,нали е кърмен Flutter.Стела беше точно колкото Ники,когато се прихвана от Вики,разминахме се със сиропа на д-р Тайс ,споко Heart Eyes

# 106
  • Карлово
Бимбе, говорим за среща в Сопот Mr. Green

# 107
Бимбе, говорим за среща в Сопот Mr. Green
hahaha Joyто мойта работа чул не дочул,ми хубу би било да дойдем,ама кат си купя кола,ама мъж ми рече някой друг път Mr. Green

# 108
Ами ако не съм родила до вторник и ако сме добре с тумбака и мен ме пишете пък ще гледам да не записвам часове за сутринта. Само в понеделник пак с сигурност да кажем че така доста далечно ми се вижда вторник.
А относно бодитата в висвиталис си купих на 3-3.50 лв а от карлово имам 3 и трите са с цена над 6 лв Shocked което за мен за едно боди което ще ни става някои месец е доста. за ваната реших ще купим обикновенна и ще искам т кумицта нейната стойка ако става ще я използвам ако ли не на табуретката.

# 109
Ехоо, няма ли нощни птици, като мен?

# 110
Ехоо, няма ли нощни птици, като мен?
има бе как то само сега ми остава време всички хъркат в къщи Mr. Green

# 111
Ин, не помня точно кога започнахме с масажа, но щом са ти казали да мине един месец, започни тогава.
 Микки, вирусът наистина е доста заразен, ама бързо минава. Два пъти ни мина нас. Добре че вече сте на крака. Wink
 Бимбе, Кат Кат, кога спите бе! Леле аз чакам с нетърпение да сложа децата да спят и веднага съм в леглото. Уморявам се много, вие как издържате, особено ти Бимбе с това бебе.... Ама нека, нека да слушкат, мама и тя има нужда от време  Party
 Намейка, бебока как е?

# 112
  • на пистата
къде сте всички Rolling Eyesние сме със запушен нос,болни уши и кашлица,но май се пооправяме,че снощи след капките спа до 4ч сутринта а това от дни не се беше случвало.я кажете 37.5 в дупето температура ли е,че забравих да питам маринова,ама тя каза да давам вечер панадол за да го успокоява така,че и да има тя ще спадно, а бе ужас с тва гадно време.

# 113
Ели не е температура това,но с панадола е ок Hug,бързо да оздравявате,уф то гадното време тепърва ни предстои,ама другата седмица щяло значително да се постопли

# 114
Малее, днес направо е зима, духа гаден вятър и е студ голям.

# 115
Малее, днес направо е зима, духа гаден вятър и е студ голям.

Ние даже пускахме климатика сутринта на топло малко да отвърне въздуха ooooh!
Ева и тя вече втори ден е с хрипащо носле,миналата нощ кашляше малко.Обадих се на личната и тя била в отпуск,не била тук.Каза че щом няма температура, значи са стафилококи от болницата и да и взема сироп плантакс на Тайс и капки в нослето тобрадекс.Кашлицата изчезна за 1 ден,но нослето още доста й хрипа.Не обичам да давам така лекарства на посоки без преглед,особено на детето,но  и на Маринова звънях вчера на един тел където микки ми даде,но тя не вдигаше и нямах избор.А дали са стафилококи-незнам.Каза да й слагам капките поне 5-6 дена,че били много упорити тези гадинки.
Намейка,къде ви прие Маринова?Предварително ли се уговорихте по тел?

# 116
  • на пистата
обадих и се предварително и ходихме до село левски у тях,вчера ми каза,че ще е цял ден в отделението и ако има нещо да идем там,може да е имала работо и затова да не е вдигала тел.

# 117
  • Варна
времето не само е гадно но си имаме и сняг Embarassed Mr. Green #2gunfire
да и ние днес цял ден сме си на климатик, че то направо си е голям студ
I_N, в Карлово ли си раждала,и ако да този стафилококи ще ви мъчи до незнайно кога?
Мами, всички ли сте раждали в Карлово?!!?!?!? ако не къде?!?!?!? newsm78

# 118
  • на пистата

Мами, всички ли сте раждали в Карлово?!!?!?!? ако не къде?!?!?!? newsm78
аз сега родих тук а първото в пловдив,но да кажа,че от тук съм по доволна,на нас в пловдив тогава ни намериха стафилококи в ушите и се чудя как,някой му е гледал чак в ушите ли newsm78 и ние сме си пуснали климатика днес.

# 119
  • Варна
аз зная че карловското аг е заразено със стафилококи и за да го махнат трябва огромен ремонт да къртят и може пак да не махнат тази зараза, мисля че няма дете родено в карлово и да не хване стафилококи,
nameika  къде в пловдив ражда?????????

Общи условия

Активация на акаунт