Карлово и Сопот - 9

• 12 639
  • 289
  •   1
Отговори
# 195
Lolita,аз бях в болницата с двете моми,а таткото е почти невъзможно да го срещнеш само с едната  hahaha-другата се сърди JoyГолямата е първокласничка,да,а малката на две  и....две GrinningМисля ,че миналата година говорихме с теб че са в една градина,но май не сме се срещали Rolling Eyes
Кат,коя е госпожата ви?А това за талоните вярно ли е?Ламбова ми каза да ида след 30 дена и тогава ще направят още две ваксини и ще ми дадат талоните 5 и 6 WinkНезнам-ще видим newsm78

# 196
Тути,лолитка и кат честити ви първокласници  bouquet
Мики аз заформих едно списъче утре ще ти го прасна на лични  Mr. Green

# 197
момичета какви сатези толкова много ваксини Rolling Eyes

# 198
Д ,Т,туберкулоза и ....имаше май и още нещо Embarassedама пуста и глава много забравя Laughing

# 199
  • на пистата
Д ,Т,туберкулоза и ....имаше май и още нещо Embarassedама пуста и глава много забравя Laughing
полиомелит Laughing

# 200
Ох Мики какви хубави снимки как ми припомни старото минало  Rolling Eyes
Като се замисля как минаха толкова години от както завърших. А и гледам има още понати лица в Займов. Пожелавам на всички ученици успешна учебна година   bouquet

# 201
  • на пистата
микки,ще се включа в поръчката с около 100лв,кажи кога ще се видим понеделник да ти ги дам да ги внесеш.преди малко си направих сметка колко пари съм изхарчила този месец за мен и децата само за дрехи,830лв ooooh!майко мила,това ще ми е последно Joyбимбе ти ще поръчаш ли дънки и кой номер newsm78щото и аз се чудя това видяхте ли го ама няма номераhttp://laredoute.fr/vente-pantacourt.aspx?productid=324104521&am … t=1&hasprev=1

Последна редакция: нд, 16 сеп 2007, 09:11 от nameika

# 202
  • Карлово
Боже, Ели, 100 лв, а уж нямаше пари #CrazyЧакам списъците.
Ирен, ама ти в Заимов ли си учила?

# 203
  • на пистата
Боже, Ели, 100 лв, а уж нямаше пари #CrazyЧакам списъците.
Ирен, ама ти в Заимов ли си учила?
я кажи ти на мартина кой номер дрехи взимаш

# 204
ми и моите са горе долу толкова Ели панталончето е готино ама не е за мен,ще ми е много късо до коляното сигур.Вижте сега ако се съберем много поръчки аз мога да поръчам с Таня щототя искаше да поръчва нещичко та да се разпределиме де аз си харесах е тез дънки аа се опасявам,че ще са ми големи с ТТаня доколкото мерихме трябва да съм за 44
http://www.laredoute.fr/vente-pantalon.aspx?productid=324086757& … t=1&hasprev=1

# 205
# 206
# 207
Да Микки в Займов съм учила ама миналия век завърших 1999г
Да ви питам за изписването на бебетата в болницата в Карлово какво комплекче искат цяло боди или блузка с ританки. И друго нещо искат ли за изписването,  кажете че да зная какво да приготвям малко по малко.

# 208
Да Микки в Займов съм учила ама миналия век завърших 1999г
Да ви питам за изписването на бебетата в болницата в Карлово какво комплекче искат цяло боди или блузка с ританки. И друго нещо искат ли за изписването,  кажете че да зная какво да приготвям малко по малко.
ирен комплектче за изписване каквото си харесаш,и може портбебе ако е студено или пелена,одеалце,нямат специални изисквания при изписването

# 209
  • на пистата
да,малко женско ама ми харесва

Общи условия

Активация на акаунт