ЯНУАРСКИТЕ бебоци ритат мама,а тя е радостна,засмяна!

• 16 142
  • 286
  •   1
Отговори
# 210
Нас ни държаха 3 дена, на 4-я ни изписаха.
В нощта преди да се прибера в нас умирах от страх какво ще го правя това бебе, тогава осъзнах каква отговорност е Simple Smile

кафява мечка, много се радвам за прекрасните новини! Hug

Последна редакция: вт, 04 сеп 2007, 22:43 от Филип@

# 211
 BlushИ мен ме беше страх ..първите дни да  съм мама-изглеждаше ми едно такова странно бебе и на цвят и по форма,пък и бях изморена от раждането в ужасна болнична среда.И после си ме беше страх-да не намокря пъпчето,да не влезела вода в ушите,да не изпусна врата(после си бях взела едно като бебешки шезлонг,ама виждам,че сега вече го няма в списъците,сигурно не се използва Rolling Eyes)
  И после разбира се почна..да го наречен реалният живот с лекарски грешки(на 15ден #2gunfire)Но този път,живот и здраве,няма да съм такава паника Naughty
  Аз нямам много дрехи,пък и работата ми е една-маани,остай Sickи няма особена нужда,обаче имам чувство че ОЩЕ ми разстат краката и не мога да се набутам в маратонките от миналата година newsm78
  И времето как можа така остро да се смени и да захладнее така-не мога да повярвам...А и ми се иска една снежна зима-сега в новата къща имаме двор-искам да си направим снежен човек,поне за Коледа Mr. Green,ама иначе пък не обичам студа -абе,луда работа-да сме живи и здрави,пък квото дойде Heart Eyes

# 212
  • Толбухин
Добро утро ние се завърнахме още в събота вечерта, но нещо все не намирам време да пиша.
Ето ви снимки за зяпъне:  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=169653

# 213
  • В полите на Пирин планина
Добро утро!
Как сте? При нас е доста хладно и аз си измъкнах "бременния панталон" от предишната бременност. Ама трябва да помисля и за други дрехи ... newsm78
Браво на Усмивка!, че си е оборудвала гардероба.
pavletutka много хубави снимки, а синът ти е такъв сладур.

Аз родих предишния път със секцио и седях 6 нощи в болницата. Имах ужасно главоболие и повръщах от упойката и единственото ми желание беше да ме изпишат и да ходя да си легна, че едва се държах на крака  Crazy Интерсното е, че у нас за един ден ми разкара всичко и главата спря да ме боли  Grinning Коцето първите дни спеше доста след хранене и имах възможност да се напасна на присъствието на бебето.

Чета, че на канадските мами правят изследване / специално / за кръвна захар. Тук са ми правили рутинно с кръвна картина + кръвна захар, без пиене на някакви "гадни" питиета преди това.

# 214
  • София
Хайде и от мен...Добро утро момичета Simple Smile
То хладно ама аз съм съвсем по лятно му. Embarassed С един 7/8 бял тънък панталон и блузка с къс ръкав. Sunglasses хахаха Ами така е, като нямам друго. Днес след работа тръгвам на пазар. Снощи ходих до малкия ЦУМ, те 2-1 етаж го разтурили целия  Whistling и магазинчето с бременните дрешки го нямаше. Днес продължавам по други и се надявам да похарча паричките дето мъжо ми остави. Laughing Аз съм решила да го карам по-спортничко.Едни такива дънкови костюми съм намислила да си взема - панталон с туника и едни по-спортни обувки, че нещо на краката ми в обувките не им харесва. Дано ни пуснат по-рано, че да имам време да пообикалям.
Като родих Алекс (със секцио) се чувствах много зле. Самата операция много ме болеше и не можех да стана почти 2 дена. За главоболието (да знаете  Wink) тогава лекарят ми изписа Солпадеин, че след упойката винаги боляло глава. така че, Incandescent за следващия път да знаеш. Simple Smile Лежах пък аз 7 нощи. Ама то щото с връзки, а моят мъж не беше направил леглото на детето та ме поддържаха 2 дена повечко. Laughing Тъкмо така и пъпчето си падна детето в болницата и хич не мислих за него. Този път ще видим. newsm78
Пожелавам на всички лек и спокоен ден.  Hug

# 215
  • Варна
Добро утро и от мен,
пак тежка нощ....сега се свестявам тук с едно кафе;)
За пазаруването и аз имам нужда, ама с малкото чудо направо си е трудно. Иска да влиза с мен в магазините и пипа всичко, ужас! А и на нея трябва да пазарувам!

Павлетутка, много добре изглеждаш!! Браво имаш много хубаво коремче!

За престоя в болница мен ме държаха 5 дни, но аз съм секцио. Честно не ме беше страх какво ще правя бебето, но мама беше неотлъчно с мен и сигурно затова.

Ето и малко снимки от нашата почивка Simple Smile

http://community.webshots.com/album/560561193EoIORG

# 216
  • София
Ей много сте изписали, но и аз дълго време не бях чела.

Нещо хич не ми се инвестира в дрехи за бременни. По скоро ми се ще да си купя няколко чифта тесни панталонки, пък дано ме мотивират да влезна във форма напролет  Mr. Green
Все още влизам в някои поли, които са били с ниска талия и са ми се крепяли на дупето, сега ми се крепят на шкембето, та реших , че няма да си взимам костюми и за предстоящата ми конференция.

Имам проблем обаче с чоропогашниците - стават ми, но ластичната материя ми стяга на корема и не ми е комфортно. Знаете ли, дали специалните чоропогашници за бременни са с памучно парче на корема  newsm78

# 217
  • В полите на Пирин планина
dama мерси за инфото - записвам си го веднага  Peace
Аз пиех някакъв беналгин, ама без никакъв ефект - направо бях труп 5-6 дена от това главоболие. Иначе от самата операция много бързо се раздвижих и не ме болеше кой знае колко много.

Илияна много сте хубави!!!

# 218
Добро утро и от мен!
Илияна и Павлетутка изглеждате просто перфектно! Браво! А аз се поошишках...
Аз също си купих дрехи, но не съм много доволна - моята работа изисква по-делови дрехи, а аз успях да намеря само една пола, едни джинси и две "тъпи" блузи, всичко за 150 лв. Доста ми се струва, не знам... Thinking
А за раждането аз стоях три дни и на четвъртия ме изписаха, защото родих в 22.15 часа.
За ходенето по-малка нужда и аз не мога да стискам. Снощи станах в два и после в 6 часа, но вече умирах от болка в корема, точно където е бебето.
Искам да ви питам ако някой знае за болничния от 45 дни преди раждането- преди терминът ми беше за 27.01, а сега док ми изчисли по размерите на бебето - 12.01. Кога аз трябва да излизам в майчинство? ooooh!

# 219
Искам да ви питам ако някой знае за болничния от 45 дни преди раждането- преди терминът ми беше за 27.01, а сега док ми изчисли по размерите на бебето - 12.01. Кога аз трябва да излизам в майчинство? ooooh!
didiplanet , по мои изчисления на 28.11.2007.

# 220
Мерси assydi! Много се измести напред тоя термин... 

# 221
Мерси assydi! Много се измести напред тоя термин... 

ох... и аз съм така - първо ми казаха термин 25.12.07,после 08.01.08 а вчера ходих при един от най-добрите специалисти в нашия град и според него термина ми е на 31.12.07г.  newsm78

# 222
  • Варна
Момичета, нека и Incandescent да потвърди, но според мен болничният се издава на база термина определен по последна менструация. Няма значение че бебето върви по-голямо или по-напред. Има си една система за изчисляване на термина, която ползват докторите, и ако те са записали един термин в картона, мисля че не могат да го променят после. А пък ако наистина родиш по-рано с две седмици, после се прави изравняване с последния болничен.
Май объркано го написах  Embarassed

# 223
Моят АГ ми каза още когато констатира бременност, че какъвто термин ми каже първия път, това е. Причината за разместванията е, че през едни месеци бебчето може да расте повече, а през други - по-малко. Затова в края на бремеността може и до 20 дни отклонение от първоначалния термин да се стигне. Най-показателното изчисление е датата на последната менструация + 280 дни.

Александра е абсолютно права.

# 224
  • Троян
Здравейте мамчета!Да ви кажа мен започват да ме хващат едни страхове как ще се оправям с бебчето.Аз съм на принципа ,че когато ми дойде нещо на главата тогава за почва да ме интересува.И сега се оказва,че никога не съм слагала памперс,незнам с какви дрешки спят бебетата и още куп такива неща.Чудя се дали ще имам някакво време за да обърна внимание и на домакинството.Знзм,че ще има кой да ми помага в началото ,но за обичам да се справям сама и не обичам много много да ми се месят.

Общи условия

Активация на акаунт