ЯНУАРСКИТЕ бебоци ритат мама,а тя е радостна,засмяна!

• 15 629
  • 286
  •   1
Отговори
# 240
Какво ще правите почивните дни?
Ние ще ходим в Банско. Ако има някоя от там може да се видим.
И гледайте добре да си починете.  Hug

# 241
Аз почивните дни ще работя, едва ли има и друга такава като мен...
Но мойте работодатели са си тикви, пък аз не искам да си взимам болнични за дни, които са така и така неработни.
Да знаете как искам да се обадя в инспекцията да им дойдат на проверка утре, ще си умра от кеф.
Приятна почивка на всички вас, които ще почивате.
Починете малко и заради мен. Wink

# 242
  • Варна
Евито, лоша работа:( Дано поне нямаш работа.
За термина и моя не е ясен, при единия доктор беше 24 в началото, после каза че по е размери 20-ти, при другия (където ми е картона) пък пише 26 Януари, щото те го смятат +7 дни от ПМ,
три месеца назад, но и той по размери каза 20-ти newsm78. Така или иначе 45-тте дни ще се смятат от 26 Януари назад, пък аз кога ще родя това друг въпрос.

Благодаря ви за комплиментите, но реално положението е по-зле отколкото ми се искаше...качила съм 4 кг. , а ми се искаше да се вместя в 10 кг до края Embarassed че зимата трудно се сваля.

# 243
Аз да спомена и аз за моята консултация... EmbarassedКачила съм 4 кг за 6 месеца,казаха ми че било страхотно  WinkКръвното ми беше 120/80-перфектно Simple SmileСлушахме тоновете на бебока и се чуваха идеално.Всичко си е както трябва да е..ще пусна сега едни изследвания за кръв и урина да видим как са и другите неща Simple Smile

# 244
Аз да спомена и аз за моята консултация... EmbarassedКачила съм 4 кг за 6 месеца,казаха ми че било страхотно  WinkКръвното ми беше 120/80-перфектно Simple SmileСлушахме тоновете на бебока и се чуваха идеално.Всичко си е както трябва да е..ще пусна сега едни изследвания за кръв и урина да видим как са и другите неща Simple Smile
Това е много добре, а преди това колко килограма беше?  bouquet

# 245
Бях 53 кг. а сега съм 57.

# 246
Здравейте момичета! Как сте?

Аз попътувах доста миналия месец и се бях поизгубила малко, но беше много хубава почивка. Simple Smile
Така като гледам на мен май последна ще ми правят изследванията, вие вече резултати обсъждате тук.

На мен още ми се гади, но не е като преди. По-скоро имам чувството, че капацитета на стомаха ми е намален и мога да се храня само по малко на сядане, иначе ми става лошо. По колко е нормално да сме качили до сега? Може би съм пропуснала ако има някаква таблица за това. Аз за сега съм само 1-2кг отгоре и малко се притеснявам. Но пък си имам коремче, по-скоро съм отслабнала на други места.

И нещо друго да ви питам - сънувате ли странни неща? Аз имах два много странни/сташни съня, които изживях  като истински. След това четох някъде, че е нормално при бременност.

# 247
От два дни чета, ама не пиша, щото чета от работа, там само латиница има, а знам, че никой не люби постингите на латиница.

Относно термина, да, има някаква общоприета акушерска таблица, по която се смята, но тя дава точен термин само ако цикъла е на 28 дни и овулацията настъпва винаги на 14-тия, където се предполага, че е станало и оплождането. Но колко от нас могат да се похвалят с подобни точни цифри? Затова ехографския термин е по-точен. В моя случай да, цикъла ми е на 28 дни, но си знам, че овулацията ми е много рано -около 8-9 ден, което автоматично значи по-ранно оплождане, съответно и по-ранен термин.

Кафява мечка, за изследването за диабет не съм сигурна в коя седмица го правят, лично на мен още не са.

Коконка, по онзи дискретен въпрос, мисля, че това сега е платено, около 180-200 долара, така че няма направо да го правят без да питат, спокойно.

Момичета, утре сутрин съм на пътен тест, кормуване, стискайте палци. Аз имам книжка тук, но трябва да взема и магистралния изпит  Laughing, та това утре сутрин. На обяд пък съм на консултация, така че ще разбера и за БХС-то. За капак мисля да отида и на фризьор, но това зависи най-вече от настроението от първите две събития. Ще се опитам да си изпрося още един видеозон под предлог, че миналия път не видяха очите, устните и носа - диването упорито беше обърнало гръб. Цялата работа е да разкрием прелестите, искам да знам вече момче ли е, момиче ли и този път по твърд отговор да дадат.

Та с две думи - стискайте палци, аз като се добера до нас ще докладвам резултата от мисиите.

# 248
  Късмет,Валя!!!Сигурна съм,че на пътя си N1 и  fingerscrossed за да си  car003 GrinningИ дано се похвалиш скоро дали Васи ще има братче или сестричка Two Hearts

# 249
  • София
Късмет и от мен в утрешния ден!

# 250
Привет на всички. Успешен и усмихнат ден.
Само аз ли напълнях с 12кг? Бях 50 сега съм 62, а цял живот до сега съм била винаги много слаба едвам се добрах до 50-те килограма на 30 години, а съм висока 170см.
 Rolling Eyes

# 251
  • на плажа
Redoxide, не си само ти. Аз съм вече слонче. Обикновено съм около 53-55 кг при височина 171см., но миналата зима започнах да пълнея и когато забременях бях 62 кг. EmbarassedА сега съм +10. Много депресиращо ми действа това. Сякаш съм взела тяло на заем. А още по-лошото е, че съм качила навсякъде - едни пухкави ръце, гръб съм отворила като на гребец, а за дупето и краката да не говорим. Казват, че бременността била най-хубавият период в живота на жената, ама аз съм абсолютната антижена - кит с пъпки( пропуснах да споделя, че се опъпчих като тийнейджър). Нещо не мога да я почувствам тази прелест на състоянието си  newsm78.

# 252
  Не искам да звучи страшно,ама с първата бременост напълнях мнооого-към 32кг Embarassed,които така и не смъкнах обратно-с голям глад и малко упражнения свалих чак преди две летаоколо 15-18кг...А миналото лято пък почнаха проблемите с М после хормоните...и пак се ошишках Embarassed
  И сега наистина ме е страх колко ше кача,по-точно-КАК ще ги сваля newsm78

# 253
  • Карлово
Привет и от мен!
Вчера ме тръшна гадния вирус, цял ден с Т не станах от леглото. Обаче аз съм инат и не му се дадох, днес съм на крака и замнаваме за Първомай, пък в събота-сватбари Grinning
Пожелавам ви приятни почивни дни, на работещите - по-малко работа!

# 254
ПРИВЕТ И ОТ МЕН
АЗ СЕГА СЕ ЗАЛАВЯМ ЗА РАБОТА У ДОМА.ПОЧИВНИТЕ ДНИ ЩЕ ИЗКАРАМЕ В СОФИЯ ЗА СЪЖАЛЕНИЕ.НО НЯМА КАК ДОСТА ДЪЛГО ПОЧИВАХМЕ.И АЗ СЪМ СЕ ОШИШКАЛА ДОСТА БЯХ НАПЪЛНЯЛА ПРЕДИ ДА ЗАБРЕМЕНЕЯ И БЯХ ОКОЛО 62 КГ.А ВЕЧЕ СЪМ 70КГ.КАТО СЕ ПОГЛЕДНА В ОГЛЕДАЛОТО МИ СТАВА ЛОШО.ЕДНО ДУПЕ И КРАКА УЖАС НО ПОСЛЕ ЩЕ МУ МИСЛЯ ЗА ОТСЛАБВАНЕ МАКАР ЧЕ НИКАК НЯМА ДА Е ЛЕСНО.МОИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ БХС СА 1 КЪМ 514 НЕЗНАМ ДАЛИ Е МНОГО ДОБРЕ.НО СЕ НАДЯВАМ ВСИЧКО ДА Е О.К. НА 12.09 СМЕ НА ФЕТАЛНА ПРИ ДОЦЕНТ ТОМОВА.ДАНО НИ ВИДИ И ПОЛА И ДАНО ВСИЧКО НИ Е НАРЕД.А НЯКОЙ МИСЛИЛ ЛИ Е ЗА ПЕДИАТЪР ЗАЩОТО НИЕ ЖИВЕЕМ В БОРОВО И НЕЗНАМ КЪМ КОГО ЩЕ СЕ ОБЪРНЕМ КАТО МУ ДОИДЕ ВРЕМЕТО.НЯМАМЕ ПОЗНАТИ С ДЕЦА И НЕЗНАМ КОЙ Е НАИСТИНА ДОБЪР.МОЖЕ БИ Е ОЩЕ РАНО НО АЗ НЕЩО СЪМ СЕ ПРИТЕСНИЛА НА ТАЗИ ВЪЛНА.ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ И ПРИЯТНА ПОЧИВКА.

Общи условия

Активация на акаунт