ЯНУАРСКИТЕ бебоци ритат мама,а тя е радостна,засмяна!

• 15 583
  • 286
  •   1
Отговори
# 60
Ками82 аз знам че на 4Д правят диск даже аз на 13-ти септември имам час записан ...за такъв преглед и съм притеснена и аз как се развива бебка..При Петинка Цветкова съм.Аз по принцип с таткото ходя и на консултациите и на прегледите защото все с кола ме кара..в жегите не смея в автобусите че е отврат.Кажи да се видим някой ден да посподелим Hug

# 61
Оле как го ядосах моя младеж с едно безалкохолно ...

Кафява мечка, защо ли ми се струва, че червата ти не пукат току така, ами някой нарочно ги понатисква и те за това по-силно пукат...Софето в началото я усещах като пеперудка, а младежът си ме рита и подбутва съвсем на сериозно и усещането е точно все едно ти пукат червата ама по-силно, може би и защото заякна вече. И току виждам подутинка на корема си, която след малко се скрива.

И да се похваля: Лесният изпит съм го взела-със А (6)-колко процента е това А не знам, но е А, много съм доволна, но все пак ми остава да се преборя с жадния в края на септември и продължавам да уча да уча...

Последна редакция: пт, 31 авг 2007, 23:13 от kokonka

# 62
  • Варна
Zdraveite,momi4eta
V ponedelnik sam na FM i se pitam Vie kato ste hodili kakvi vaprosi zadavate?
(osven "bebeto dobre li se razviva")
Iskam da napravq disk za da moje i tatkoto da go vidi.
Vazmojno li e tova?
6te hodq pri doc.Balev.
Leka ve4er ot men
Балев прави ФМ на обикновен ехограф, не на 3Д. Мисля че не прави запис на диск, но си вземи и го питай. Иначе за въпроси - той по принцип ти казва каквото вижда; аз го питах за плацентата, дали се е вдигнала, и по принцип за бебенцето. Нещо ако те притеснява, ако те интересува, питай си спокойно  Grinning

# 63
  bouquetМного ви благодаря!!!Наистина вчера ме обхвана едно ''сиво'' настроение,ама сега като ви прочетох Hugи особено след разглеждането на сайта за рокли Partyсъм малко по-добре.Не знам дали защото ще ме запознава с техните(голям кеф-ще ги видя само в тази седмица)пък може и да не са лоши хората...,дали защото вече с тези ремонти ми идва да вия #2gunfire или пък  заради делото с бащата на сина ми на 03.10,а сватбата е на 7.10...ми липсва нещо в настроението Embarassed
  Но се надявам да се оправят нещата лека полека с подготовката и дано да нямам проблеми с бебчо,по-точно то да няма с мен.Днес си направих нови изследвания-нямам белтък(както Филипа),нямам албумин,но пък си имам кръвно(около 140/100 даже и с хапчета).Че и отпуската свърши ooooh!Хубавото е,че бебчо често-често ме потупваи все си представям как се беше обърнал на ФМ Mr. Green Mr. GreenХа,познайте какво му видях най-добре Joy
  Аз бях на ФМ в МД и на 10ет,една ''докторка''така ми се скара,че това не било нейно задължение,че се разплаках и се върнах на 14ет.(дето е БХС) и там проф.Кременски издивя-обади се и ми изпратиха друг доктор,който ме гледа на 2ет.на обикновен ехограф.Та толкова за разликите-при мен беше в човека Wink
   За име ми харесва Кристин/а,Дара,Яна,ама може и друго да ми дойде(аз със сина ми сънувах 3 пъти,че се казва Иван Thinking),а за мъжки-с две ръце за Александър,после Мартин и Георги(ама тук съм пристрастна ;-Май стана дълго..ама като си говорим тук,ми став много по-добре Heart EyesДо скоро и целувки на всички!!! Hug

# 64
Здравейте. Ох, днес в Торонто арестуваха един либиец, колата му тъпкана с бомби. Почва се и при нас, спанение няма.

И относно имената, аз съм в голяма питанка. За женски ми харесват Gabriella, Danielle, Gina - което на бг звучи като Гина  Cry, Victoria, Christina, Evelyn, Erica, Amanda, Natalie, Stephanie, другите ги забравих. А за мъжки се сещам само за George, Victor, Daniel - звучащи горе-долу добре и на двата езика,  е също и Мартин и Александър/дра, но всички българчета тук се казват така.
Така че задачата е трудна, особено като не знаем пола.

Коконка, честито за изпита, все така да ти върви!!!

# 65
Валя,честито рожденичка!!!Да е жива и здрава,весело и щастливо детство и скоро да  е горда кака на каквото бебче тя си пожелае!!!

# 66
Благодаря, juleto18, то тя  преди едни седмица беше рожденичка, ама не съм си сменила лентичката, а и още ни държи празничното настроение.

Ходихме до плажа, направихме си пикник, с пица Хът и други лакомства, после се позаседяхме там на вечерен хлад, имаше много патици този път, малката си игра в пясъка, супер беше. Аз съм така обикновено в петък вечер - не готвя, нищо не правя, само релакс и удоволствия.

# 67
  • Canada, ON
kokonka, честито и от мен за изпита! Все на А-та да ти върви! Ако се чудиш за процентите - аз имам една таблица, според която: А+ = 90-100%; А = 85-89%; А- = 80-84%. Но А-то си е "6" от където и да го погледнеш Simple Smile

За имената и ние сме в голямо чудене. И ние сме се спрели на Александър за сега, въпреки че е доста популярно, а за момиченце - Йоана, макар че ще е Джоана на английски.
Все пак се чудех дали да не пусна една тема във форума на чужбинските майки за предложения за имена дето звучат добре в англоговоряща страна и не са изчанчени в БГ-вариант, щото аз харесвам интересните, но не и изчанчените имена. Сигурна съм, че много чужбински майки са мислели по въпроса, та може да се съберат мнения и да се направи нещо като списък за улеснение на следващите без въображение, като мен Simple Smile

Изплашена, дано по-бързо излязат резултатите ти от амниото. Стискам палци да са добри.

# 68
Добро утро и от мен Simple SmileХайде ставайте да пием по кафе докато не са станали дечицата  Sunglasses

# 69
Хей, установих че от днес откриваме сезона на 6-тия месец   bouquet

Моето име е Мартин - явно е доста разпространено  Joy

Стискам палци на изплашена  Hug

# 70
  • на плажа
  Добро утро, мами! Как сте тази сутрин? Аз се чувствам чудесно. Снощи половинката ме изненада като доведе Андреа ( дъщеричката си от първия брак). Не я бяхме взимали от 1 месец и половина. По пътя и е казал, че ще си има братче и тя от вратата като ми се лепна за корема - "Како,разбрах че ще си родим бебенце?" Joy.Не спря да ме гали и целува по корема дори и на сън се протягаше да ме пипа( каза, че ще спи при бебето и точка  Mr. Green). Много ми е забавна, но забелязах че задава много адекватни въпроси - как се храни бебето, колко е голямо в момента, ритка ли и т.н.

# 71
Добро утро  Hug

да, явно темата с имената пак идва на дневен ред Simple Smile и ние сме в голяма дилема...

някой от вас който да се е съветвал вече с нумеролог относно името?

# 72
   Heart EyesДобро утро и от мен!!!
  Че хубавоо-днес ме глезят,засега де,и закуска ми направиха,и чайче Mr. Greenсамо дето на мен ми остана да измия след него...и чинийките и кухнята CrazyХубаво ми готви човека,ама трябва един да върви по него и да лъска...
  Аз също ще очаквам с интерес темата за имената-не за изчанчени(една позната си беше кръстила детето Онасис и това име ми държи първенството за  сега)а за звучни и интересни LaughingОт една страна ми се иска да е някое типично''наше''име и да си има и имен ден човечето,както Гого мноого се радва около Гергьовден-то са трепети,вълнения..Пък от друга страна искам да е добре звучащо и на 2та езика и да е по...по-специфично малко(сега като викна Гоерги и поне още 2-3 момченца отговарят на това име от групата им...)
 Ха,лек ден,че ремонтите продължават(ще го водя да гледа 1 легло дето съм си харесала Blush

# 73
  • Троян
Здравейте момичета!Ние приключихме с ремонта и вече съм на линия.Честита ни нова темичка.Виждам ,че обсъждате вече имената.Аз също съм си избрала но се колебая малко.Ако е момиче ще е Магдалена или Симона,а за момче-Александър.Засега нямам натиск от никъде за името,но никой не смее да ми каже нищо.
Искам да попитам Ирамира само за Титко.Той при теб ли живее и как смяташ да се справяш с него о с бебо.Аз също си имам една малк Бети и незнам какво да я правя.

Последна редакция: сб, 01 сеп 2007, 16:23 от albenapd

# 74
  • София
Привет момичета Simple Smile
Днес разхлади, даже с Алекс ни и наваля малко и голям смях падна. Много му беше весело как го вали по лицето докато припкахме да се скрием.
Обсъждаме имена значи. Таткото си изказа мнението още преди да почнем да правим бебето. Laughing Алекс стоя в болницата 3 дни без име та сега още от самото начало каза: Дай да се разберем от сега та да знам да почваме ли или не newsm62 (бебеправенето де). И така при нас имената бяха ясни още с първата посявка.  newsm53 Аз не бях много съгласна с мъжкото, то и без това го смятах за момиче ама ето на!!!! няма отърване...мъжко се получи и ще се казва Костадин.Само се чудя как да му викам галено, че....Коце нещо хич не ми допада. smile3506 А за момиче името беше Дия(а)на. Та това е. Сега Алекс си гледа филмчета а аз пред компа малко разтоварвам.
Лек и спокоен ден на всички. Hug

Общи условия

Активация на акаунт