фунготерапия-японски гъби. ПОМОГНЕТЕ

• 136 522
  • 116
  •   2
Отговори
# 75
Виталните гъби наистина успешно помагат - не правете компромис с качеството, когато става въпрос за здраве
... само незнам защо всеки търси евтини неща - евтино и качествено няма, още повече когато става въпрос за здраве

Последна редакция: чт, 24 юни 2010, 23:58 от billi_g

# 76
Някой има ли някаква последна информация по темата т.е. къде да се отиде за консултация най-малкото.
Аз това което разбрах са следните опции:

1. zellena.suncity-bg.com - опитвам се да се свържа с тях от 2 дни ... klavdia била в майчински и уж щеше да ми праща телефона на  управителя ... за сега не съм го получил. Стационарните телефони ... там не отговаря никой. На емайл също никой.
2. fungo.ws - до колкото разбирах от други хора се ходи и се чака като идиот ... цял ден пък когато стане (с епикриза или с болния !!!!), час не можеш да си запишеш. Др. Христов както разбирам не е един от най-лъчезарните хора. Гаранция - никаква (което се подразбираше), но за сметка на то по 1000 лв. месечно.

Аз ли съм изпуснал нещо или ...
Малко извън темата ... някой да сподели нещо за новомин. Дали някой е пробвал и къде може да се отиде на консултация, поне да се определи колко да се взема или трябва аз да си измисля?

# 77
  • София
Пия четири вида  витални гъби от около месец. Продуктите не са на нито една от споменатите фирми. Доста по евтини са, а и фирмата-вносител има представителен магазин в града ни.  Преди да ги започна направих един курс с ензими за пречистване на организма. Сега пия само тях и Спирулина. Не смея да кажа, но има подобрение в състоянието ми, най малкото, което отчитам е осезаем прилив на енергия. За резултати ще мога де говоря след поне още 2-3 месеца.  При мен нямаше никакви странични ефекти при започване на приема, въведох  различните видове гъбби постепенно - един по един.
Здравей,може ли да ми изпратиш на лични къде се намира този представителен магазин.Има ли възможност за доставка в друг град?Всички видове къби ли има?

# 78
Здравейте,

И аз се записвам да следя темичката... Научих на скоро за тези гъби и от вчера ги давам на тате да пие, заради разсейки в белия дроб. Тъй като е на 75 години лекарите отказаха да го оперират и ни препоръчаха химиотерапия... Но тъй като е прекалено слаб, реших засега да не го подлагам на това мъчение, защото няма да издържи. И се разтърсих из нета за алтернативна медицина... Поръчах гъбите от Германия и сега очаквам да видя какъв ще е резултата... Доста скъпо излиза "лечението", но като няма друга алтернатива...

# 79
  • В сънния Люлин, прибулен...
Гъбите значително улесняват "понасянето" на химиотерапия, но те самостоятелно се съмнявам да са достатъчна терапия.

Може да му помогне, ако се обръща към Господ по-често. Peace

# 80
Здравейте!Искам да изкажа благодарнаст на Д-р Милен Христов който лекува майка ми виталните гъби близо4-5 месеца.Тези гъби помагат при раково болни.Тя започна да се храни много добре и се чувства добре благадарение на тях.Също така пие и сребърна вода.Лечението е скъпичко но много помага.Ако сме знаели за него преди 4-5 години резултатите сега щяха да са чудесни.Искрено му Благодаря от цялото ни семейство.Ако някой се интересува може да го намери на адрес София ул.Лайош Кошут 24 офис 8 или тел:02 9523449.Намира се около Руски паметник.Дано сте доволни желая Ви здраве и успех.Съжалявам че обикновенните доктори не признават този вид лечение.
Диагнозата и липом-сарком.Невероятни резултати.Тези гъби освен че лекуват ракови помагат и за много други неща.Аз си накапвам по няколко пъти на ден от сребърната вода в нос и спрях да хъркам.Цялото си семейство пиехме по 1лъж.чаена сутрин на огадно нямахме проблем с вируси и грип.Но стига толкова ние сме доволни ако искате опитайте и Вие.УСПЕХ.
СИЛВИЯ

# 81
  • София
http://www.green-master.eu/index.php?option=com_content&view … ms&Itemid=138
Eто тук описания на някои витални гъби - доста е подробно.
 Сами по себе си гъбите не лекуват, а само силно засилват имунните защити на организма срещу болести, за да може сам да се справи. Затова трябва да се взимат най вече с профилактична цел. Но има и доста успешни случаи като съпътстващо лечение към традиционното. Както знаете няма панацея, а всеки организъм по различен начин се справя с болестите. Успех и бъдете здрави.

# 82
и аз съм съгласна,че гъбите много помагат като допълнителна терапия към основното лечение.Имам въпрос:Купихме гъбите рейши,майтаке и шийтаке по 600 мг капсулата,сега как трябва да се пият,от всеки вид гъба по 1 капсула или някак да ги редуваме?не знам,колко мг на ден може да се приемат!ако някой знае,моля да напишете!

# 83
  • у дома
и аз съм съгласна,че гъбите много помагат като допълнителна терапия към основното лечение.Имам въпрос:Купихме гъбите рейши,майтаке и шийтаке по 600 мг капсулата,сега как трябва да се пият,от всеки вид гъба по 1 капсула или някак да ги редуваме?не знам,колко мг на ден може да се приемат!ако някой знае,моля да напишете!

Според мен трябва задължителна консултация с лекар-специалист, особено ако се пият за сериозно заболяване.

# 84
да,заболяването е сериозно,рак на гърдата в ремисия.Какъв трябва да е лекар-специалист в случая?Все пак това не е лекарство,а добавка.

# 85
  • у дома
да,заболяването е сериозно,рак на гърдата в ремисия.Какъв трябва да е лекар-специалист в случая?Все пак това не е лекарство,а добавка.
Честно казано, не зная. Моята баба пие гъби, но от време на време й сменят схемите и видовете. Но тя ги пие вече втора година. Зная, че има такива специалисти - лекари са и те предписват схемите.

# 86
благодаря ви за отговора!ще потърсим специалист!

# 87
Някой има ли някаква последна информация по темата т.е. къде да се отиде за консултация най-малкото.
Аз това което разбрах са следните опции:

1. zellena.suncity-bg.com - опитвам се да се свържа с тях от 2 дни ... klavdia била в майчински и уж щеше да ми праща телефона на  управителя ... за сега не съм го получил. Стационарните телефони ... там не отговаря никой. На емайл също никой.
2. fungo.ws - до колкото разбирах от други хора се ходи и се чака като идиот ... цял ден пък когато стане (с епикриза или с болния !!!!), час не можеш да си запишеш. Др. Христов както разбирам не е един от най-лъчезарните хора. Гаранция - никаква (което се подразбираше), но за сметка на то по 1000 лв. месечно.

Аз ли съм изпуснал нещо или ...
Малко извън темата ... някой да сподели нещо за новомин. Дали някой е пробвал и къде може да се отиде на консултация, поне да се определи колко да се взема или трябва аз да си измисля?

Напротив !  Аз съм много доволна,  хубавите неща стават бавно затова и се чака.  Има много хора с реални оздравителни резултати, получени от екстрактите и хората са заети.
Изказвам специални благодарности на Др. Христов за своевременната животоспасяваща помощ, оказана на моя баща. Спаси се от ножа с гъбите рейши и кордицепс.  Също искам да вметна за една друга моя заблуда. Купих евтини гъби от Iherb,  от ebay.com и от няколко други онлайн магазина. Качеството на екстрактите на доктор М. Христов е недостижимо като действие и активни съставки.  
Сами може да разберете това като опитате цяла гъба, после сертифицирания прах екстракт и накрая евтините царевични нишестета от разни сайтове, вкл. Меркола и iherb.

# 88
Здравейте скъпи съфорумци. Обръщам се към вас, защото не знам вече какво да правя. Моя много близка роднина е болна от тумор с разсейки навсякъде. Казаха ни за фунготерапията с японски гъби, но единственото нещо, което намерихме е един лекар, Милен Христов. Терапията при него е 840лв/месец. Парите са много, но за живота на жената ще ги намерим.
Интересува ме дали знаете от къде могат да се намерят тези гъби в България и колко струват. Иска ми се да имаме избор. Има ли някой друг в България, освен Д-р Христов, който се занимава с такава дейност?
Много ще съм ви благодарна, ако ми дадете някаква информация.

# 89
Здравейте,
и аз много ще се радвам, ако някой, който е ползвал медицински гъби, сподели опита си.

На баща ми му откриха рак на белия дроб, има и метастази (в един прешлен, на панкреаса и на 2 ребра), в 4-ти стадий е и не може да се оперира. Аз по принцип не съм особен привърженик на алтернативните методи, да не кажа, че някои неща са ми много съмнителни. Но след като лекар от онкологията ни препоръча да започнем имунотерапия с тези гъби, а и тъй като сме доста отчаяни, решихме да ги пробваме. Бях на консултация при д-р Милен Христов, до Руски паметник. Малко ме притесни това, че предписа едва ли не всичко, което предлагат - всички възможни гъби, Имун Модулатор, черен дроб от акула и още куп неща. И, честно казано, не знам дали това наистина има смисъл и ще помогне. Започнахме терапията, паралелно правихме 1 лъчетерапия и започнахме химиотерапия.

Продължавам да се чудя обаче за тези гъби. Първо, не знам дали няма някакъв риск да се "предозират" - както ви писах, предписаха ни един огромен списък, така че баща ми приема на практика по около 30-40 таблетки на ден. Не съм сигурна, че това е 100% безопасно. И второ, не съм сигурна доколко ще помогне.

Затова ще съм много благодарна, ако някой сподели опита си с тези магически гъби. Поне да знаем защо го правим:)

Общи условия

Активация на акаунт