Отговори
# 255
Душе, ще разсъждавам малко на глас, тъй като не мога да знам какво  е На4ко Rolling Eyes.Ако е от храна- ииват по корем4ето и въобщ епо меките сгъвки, така 4е- според мен ене това.Дари се претопля 4есто и  се обрива по на4ина,който си описала, само дето тия по лицето не ми се връзват с идеята... newsm78 .Педито каза ли ти да даваш някакъв медикамент?Фенистил например?

# 256
  • софия
Душе,милото ми Наче  Sad!
Душе,според мен е най-добре да запалите колата и да скокнете до Бургас  Peace!

# 257
хей, къде пак се изгубихте.... Rolling EyesАз съм си  тук и "вися" пред компа. Ох, ве4е ми става много мъ4но за Дари....Имам  малка дупка (около 4ас), но в тия задръствания  ме е страх да рискувам  да си ида до вкъщи.Не съм я виждала от в4ера, а ще я видя  4ак....утре  следобед... Sad
Ох, много ми е тегаво.Не знам как ще е като тръгне на яслата Rolling Eyes
Всъщност, някое детенце  от нашия тръгнало ли е ве4е на ясла?

# 258
  • София
Душе това ми прилича на слънчева алергия. Слънцето е много кофти. Другият вариант е някой зеленчук да е бил по-наблъскан с нитрати, отколкото обикновено.
При всички положения е добре да заведеш детето в Бургас на алерголог, тъй като алергичните реакции могат да бъдат много опасни.

Велмар тук смееееееееее Wink

# 259
  • софия
Здравейте и от нас  Hug!
Първо да потвърдя,за нашето присъствие на 16.09  Party!
А,за прощъпулника сигурно,ще се досетите и сами,за какво се хвана малкото Моше  Money Mr. Green!
Лелеее,много болнички дечица  Confused...
Скорошно оздравяване на всички малки и големи!
Аз утре в 9ч. сутринта съм на "ревизия" в Пирогов да ми направят "цветна снимка" и да се види кога,ще ми махнат пустия дрен!Дано вече всичко приключи,че много се изморих от това  Praynig!
Утре сутринта и моята приятелка живот и здраве ,ще види своя малък мъж  Heart Eyes!Така,че се надявам на ден пълен с мноооого радост,надежди и най-вече късмет  Praynig!
До утре,мацки !

# 260
  • София
dani, мила, пожелавам ти един прекрасен ден утре  Heart Eyes

Да се разпишем и ние..малко селувахме, въпреки, че не е много правилно да го кажа така, защото бяхме в Кнежа. И докато Яна не порасне

достатъчно, няма да ходя повече никъде с нея Laughing защото въобще не ме слуша, въпреки че разбира много добре какво й казвам. После

windows-а пак даде грешка и едвам успявах да хвърля по някой поглед какво се случва тук...

Честито на всички новопокръстени малки християнчета !

Душе намажи Начето с фенистил, но

При всички положения е добре да заведеш детето в Бургас на алерголог, тъй като алергичните реакции могат да бъдат много опасни.

Velmar днес оформих всички документи на Яна за яслата  cry, остава ми само да отида до педиатърката за бележка и може да я

записвам, но мисля да я пусна от 17 и първо да разббера какво трябва да й приготвя като дрешки  cry

# 261
Дани, дано утрешния ден наистина е хубав и с много положитлени емоции за вси4ки ни Hug.Ще стискаме палци на теб тази Пироговска одисея да приклю4и  Praynig

Velmar днес оформих всички документи на Яна за яслата  cry, остава ми само да отида до педиатърката за бележка и може да я

записвам, но мисля да я пусна от 17 и първо да разббера какво трябва да й приготвя като дрешки  cry
НОри, разбирам те напълно... Confused.Къде ще е на ясла Яна?Дари от 1.10 ще я пускам.Изследванията направихте ли ги?

# 262
  • София
Velmar Яна ще е в 47 ОДЗ "Първи юни" в 6ти микрорайон тук в Люлин. Направихме всички изследвания и днес взех последните резултати

за Васерман , микробиологични патогени и паразити

# 263
Душе,Елица се изрива така от топлото,има дори по челцето,но и от силно слънце може да е,за всеки случай идете до спешното в Бургас  Rolling Eyes Hug
Дани стискам палци за утре! Hug
miss_74 честит ви зъб! Mr. Green
 Нори,velmar като ви слушам да си говорите за ясли се сетих за моя "неуспешен" опит с Ники, голяма драма беше всяка сутрин  Sad Дано при вас няма проблеми и бързо да се адаптирате и вие и малките Hug

Мисля че Виктор eli_gg e вече ясленец  Grinning newsm78
На нас пък също кътник ни никне  ooooh!дано мине по леко отколкото при Али на Вал ...

# 264
Между другото утре,т.е днес  влизам официално в клуб 30   Blush,ето една малка почерпка ,че като се познавам едва ли ще стигна до компа по рано от обед  Embarassed
Това за сутринта:

А това за отбора на "совите"  Laughing

# 265
ПРивеет!!!
Pepejeans честито ви християнче!
Марге, ама тази Еличка много е пораснала! я вземи да я регистрираш вече във форума
Душе, най-вероятно е от слънцето. мъжът ми чак последните дни от морето получи  обриви. но щом става за малки деца наистина лекарската консултация е най-доброто решение

ДРиймс, Кайли
не се скатавам. просто никой до сега не ме пита за почивката и аз не си натрапвам преживелиците. но ще разкажа ..... бяхме в Бодрум. добре си изкарахме, запознахме се с няколко българи и си направихме веселото. иначе за друг път да почивам в Турция добре ще си помисля. в смисъл - беше адска жега 50 градуса през деня и 35 вечер. за наш "късмет" в повечето от стаите в хотела не работеха климатиците. сменихме няколко стаи поради тази причина. хотелът като цяло беше ОК с изключение на този малък проблем. но в България четиризвездните хотели са на мн по-добро ниво.
За съжеление не можах да си изпълня мисията, а именно да се наспя.
Въпреки, че водят Бодрум за курорт на турския елит, не бих казала, че съм впечатлена. пълна цигания, все едно се намирам на Илиенци. и природата не беше впечатляваща
за всичките 7 дни само два часа прекарахме на плажа на морето. цялото е в камъни и трябва да влизаш със специални обувки. мн е солена водата, абе гадна работа. стояхме около басейните и наистина мн ми липсваше леженето и съзерцаването цял ден във вълничките.
НООО бяхме на страхотна разходка с лодка, която тук не може да се направи. за без пари цял ден ни возиха по крайбрежието и се гмуркахме в кристално чистата вода. Турската баня също беше много приятна.
Хранеха ни през 2 часа и се мислех, че ще се прибера с накой друг килограм, но за мое щастие даже съм свалила. още няколко кг и см ме делят от изходната позиция  newsm68
Като цяло не съжелявам, но бих казала, че България е Раят на земята.
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=23507&photo=48

# 266
МАРГЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, честит рожден ден!!!
БЪди жива и здрава, винаги така естествена и нека се сбъднат твоите мечти въпреки, че малко ми става тъжно някой като напуска страната
Бъди обичана и желана!!! newsm51 newsm51 newsm51

# 267
Честит Рожден Ден , мамо МАгро  bouquetЖелая ти да си много здрава, щастлива и оби4ана  Hug Благодаря за по4ерпката.Ще си взема от кафенцето, макари да излеза несериозна9нали сериозните хора по4вали от сутринта Crazy)

# 268
Ей, най-после има форум. Цяла сутрин умрях от скука Rolling Eyes.Надявам се да няма  такива проблеми  днес , 4е мисля след разбота да се насладя на кафе  пре докмпютъра във вашта компания Wink.Така 4е- о4аквам да се вклю4ите

# 269
Честит рожден ден на мама Марго!Много здраве,щастие и любов с любимите хора! Сбъднати мечти, които те кара да продължиш да мечтаеш!

Общи условия

Активация на акаунт