Отговори
# 285
Дани да е жив и здрав малкия Ники и да носи много радост на мама и тати!  bouquet

А какво стана с твоя преглед? Всичко наред ли е?

Днес с Тони си направихме  дълга разходка до центъра. Отидохме с автобус и той се оглеждаше интересно, а после близо 3 часа се разхождахме в парка, игра си на пясъка, обикаля хванат за катерушките и накрая като се умори почна да лази по асфалта. Добре че беше с дънки и не си издра коленете. Вече ни се върна апетита - днес не ни стигна кремчето от  кухнята и дояждахме с кроасан.

Лека вечер на всички! Hug Аз ще си сипя от почерпката на Дани  Wink и ще се ориентирам към леглото. Grinning

п.п. Адрианска наистина може да е на хормонална основа и няма нищо притеснително. Случва се често при момиченцата. Дано се успокоиш по-бързо.
А някой има ли информация за Aila и близначките? Дали са ги изписали от болницата?

# 286
Честит Рожден Ден, Марго!
Бъди здрава, щастлива и много желана...и нека мечтите ти станат съвсем скоро реалност!
  Wink

Да е жив и здрав малкия мъж на мама Ралица /приятелката на Дани/!
Да папка, нанка, слушка и радва много неговите мама и тати!
   bouquet

# 287
Здравейте Laughing

Дани Честито бебче на приятелката ти,да е много здравичко и само радост да им носи! 

Честит Рожден Ден на Мама Марго,Да бъдеш много щастлива мама и жена!

adrianskaдано при вас всичко е наред Praynig и да минават тези болести,че всеки ден все болни мъничета Tired
  Вчера ни вземаха кръв и урина,и всичко излезе в нормите WinkБях се притеснила,но сега съм спокойна,че няма проблеми,иначе сме79см.и килцата са около10.Не можахме хубаво да се претеглим Mr. Green
 Благодаря ви за отговорите относно памперса  bouquetВсичко пробвах,сега взех и HUGGIS.Наистина не пропускат,но толкова беше пълен Shocked,че милият сутринта вече се въртеше   постоянно и го смених,та спокойно си доспинка.
    Лека вечер ,отивам да дочета и си лягам,че пак ми е скапано Crazy

# 288
Честито приятелче на сладката Найа!

Да е живо, здравичко и много усмихнато!

Дани, наистина как са нещата при теб?

Адрианска, сигурно не е нещо сериозно, дано и хирурга да те успокои напълно. На Лори  й бяха леко подути преди няколко месеца и лекарката също ни обясни, че при момиченцата може да се случи.  Hug

# 289
  • варненка от София
Честит Рожен Ден, Марги!

Пожелавам ти много здраве, щастие и сбъднати мечти!

Ние бяхме доста болни, този път и двете с Шушелия. Тя отново изкара криза с повръщане, дрисък и безапетитие, за щастие вече се оправи. Аз съм от 3 дена с близо 38 температура и няма сваляне и това си е, за капак и аз се оаках  Embarassed.
Хубавата новина при нас е, че макар и от последните Шушата все пак проходи, оле, оле, оле. Утре ще пусна клипче със заветните кадри. Свекърва ми меси питка содена, според местните обичаи, маза я с мед и търча из комшиите да я раздава, че да бягало детето. Иначе баш си прощъпалник ще правя по натам, когато е значително по-стабилна. Сега на дневен ред е кръщенето, ще я кръщаваме на 22.09. и сме под пара. То май една малка сватба ще си спретнем  Embarassed Embarassed Embarassed

Искрено ви завиждам за общото РД, за съжаление ние ще идваме в София към началото на октомври, но здраве да е. Надявам се барем с младостката дружинка да се видим и да кръстосаме колички.

Сега ставам и отивам при либето, че....  Blush утре ще се кича с мушкато.

# 290
  • варненка от София
Забравих, да е живо и здраво ново новото попълнение на бъдещите възможни зетьове! Да е здрав и игрив, весел и щастлив, малкия Ники, а на майка му, много здраве и стабилни нерви желая! Майчинството е щастие, но един комплект допълнителни нерви, няма да се излишни  Wink

# 291
Момичета много ви благодаря !Трогнахте ме до сълзи!
Много се радвам че ви има и че имам честта всеки ден да се докосвам до сърцата ви,да влизам в домовете ви  и да чета мислите ви,благодаря ви още веднъж!

# 292
bamboocha леле каква мацка си само ,къде ги видя тези килограми!Яхтата изглежда супер!
А този младеж в банята влизали в цената  Mr. Green
Съгласна съм с теб че България е прекрасно място за почивка! Peace(много хора се "стараят " скоро това да не е така ,но това е друга тема )
А колкото до напускането на страната,то моето си е болест и се нарича "Гъз път да види".Просто съм супер любопитна,не ме свърта на едно място за постоянно(въобще това понятие за мен е доста относително  newsm78) , все си търся нови предизвикателства или казано друго яче белята,така че ще отидем да видим,пък колко ще останем е друг въпрос  Laughing,а и да се видя със систъра че се забравихме  ooooh!

Elwing много се надявам зъбките на Ивчо да изникнат по безболезнено и да не ви мъчи гадната хрема! Hug,а колкото до Хип,тук в СЗ са по 1.59лв в м-н "Усмивка" и по 1,69 в м-н "Па-па",да ви пратя малко?

adrianska дано хирурга да отхвърли всички твои съмнения! Hug
Надявам се че и Начко и Ния и Марулчето скоро ще оздравеят!По една силна прегръдка от мен за кураж! Hug
АndyB Гого много е порасъл, браво на детето! Heart Eyes
Ели много се радвам за добрите ви резултати, аз скоро също трябва да водя Елица,ама все се ослушвам ,защото в случая аз съм пъзлата  Embarassed
vst80 може да пробваш да носиш бяла престилка вкъщи и да и купиш един "докторски к-т" с който да лекувате куклите и така тя ще види че не е толкова страшно ! Peace
mmilena заинтригуваме с тези памперс- гащи,ще взема да пробвам и аз  newsm78
Кайли браво на Тони за апетита,аз тази сутрин 1ч и половина давах една трета обикновена бисквита и 2 с.л кисело мляко  ooooh! Явно Елица е решила да ми спестява разходите за храна  Wink
Аз да взема да си легна най сетне че май ще видя изгрева  Crazy

# 293
Леле каква съм патка! Embarassed
Честито бебче на Росица!Нека малкия Ники расте здраво и много щастливо дете!Найа е щастливка да си има за приятел един "Ники"  Mr. Green(малко трудно се отглеждат,ама това са рисковете на професията)

Честити проходили крачета на Шушелия!

# 294
Честити ходещи кра4ета на Шушелия Party Да върви бързо, зелеустремено  и уверено в живота Hug
Честито момченце на мама Ралица  bouquet
Елвинг, ще 4акаме снимки Wink
Марулка,Блу,Адрианска- дано бързо се оправите Praynig Praynig Praynig

Такаааа- аз ве4е съм на работа. Закъснях ужасно и ти4ах като луда Crazy.Не знам как е станало, но не ъсм 4ула алармата сутринта и се побърках от ти4ане.Ох, следват два по4ивни дни.Дано успея да по4ина , 4е ве4е съм на ръба Tired
Дари в4ера на гарата ревна за баба си Shocked, след като я изпратихме по направление.И едно жално -жално....и вика "бабаааааааа".ИДеше ми и на мен да ревна.А като ме видя следобед да се прибирам така се хвана за крака ми , така ме гушкаша и целуваше.... Heart EyesРазтопих се...
Днес ще се гледат отново с бава4ката.Написала съм цял ферман с инструкции, тъй каот не помня какво съм й казала и какво не ooooh!, а все пак не са се виждали близо 2 месеца.ДАНо не  ни спретне някоя изненада, 4е тоя път - няма мърдане от работа ooooh!
Дани, не ни мъ4и- кажи какво стана с прегледа ти при Пироговци?

# 295
  • София
Добро утро момичета!

Честити ходещи крачета на Шушелия!  bouquet

Честит син на мама Ралица - да е жив и здрав! Hug

Момичета, имам нужда от подкрепата ви. На пук на това, че съм в майчинство и прочие, снощи реших да се вкарам пак във филма покупко-продажба на жилище. Открих двустаен апартамент близо до нас на много добра цена. Веднага звъннах на брокерката и поисках оглед. И след като затворих пуснах обяви в нета за продажба на моята гарсониера. ЕСтествено ще се наложи да теглим заем, за да доплатим...Но ми трябва малко късмет сега дас е появи бързо кандидат за моето жилище и собственикът на другото да се съгласи да почака и да я спре от продажба, въпреки че в момента нямам пари да му дам капаро Sad

Моля ви стискайте ми палци и разпространявайте инфото, че продавам  Wink, ако имате някой познат, който иска.

# 296
Добро утро и от нас!

nana77, дано да успеете бързо да го продадете. Ако чуя нещо, ще казвам...

Честити проходили крачета на Шушелия! а зъбче вече имате ли? Wink

Честито момченце на Ралица!

MamaMargo, Георги също е изключително икономично дете - яде само по един път на ден. Mr. Green
А за къпането - ние започнахме вече през 1, 2 дни да го къпем - струва ми се студено, а нещо така ме мързи... Embarassed
А не видям Ммария и Ирма в списъка - на почивка ли са?

# 297
  • у дома
мацки, я метнете едно заглавие за следваща тема  Mr. Green ще я пусна аз, едва ли на bubcheto сега й е до нова тема  ooooh!

dani да са живи и здрави мама Ралица и малкия Ники  Hug
marulka, днес прохождане, утре ЗЪБче  Mr. Green   bouquet  Hug
adrianska всичко ще е наред   Hug
nana77 стискам палци и много късмет  Praynig  Hug   bouquet

уж сме по-добре, ама ще видим  Rolling Eyes пу пу пу

Andy
то и ние така с къпането  Mr. Green  Embarassed

# 298
Блу, радвам се 4е вървите към подобрение Hug
Анди, и аз се сетих за ММария, както и за още някоко майки.Прозвъних няколко , които не влизат 4есто в темата и им казах за общия празник.На ММария ще се обадя по-късно през деня Peace

# 299
Честито на мама Рали!Да е жив и здрав Ники!Да расте и да радва мама и тати!Да бъде здрав и веселушко:)
Честит празник на мама Марго на патерица!Много обич и да бъде желана!
Целувки от нас и весел и спокоен ден:)

Общи условия

Активация на акаунт