Отговори
# 30
Благодаря ви за пожеланията за моя сладък рожденик! Детско парти мина много весело,децата не се спряха за секунда и снимките са все в движение. Ще пробвам да кача по-късно снимки,защото сега трябва да се приготвям за големите гости следобед.
Ето лека почерпка за сега:

# 31
  • Sofia
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ! ДА Е ЗДРАВ, УМЕН И МАЛКО ПАЛАВ!
Валка, Честита годишнина! Бъдете дълги години много щастливи заедно! Обаче както знаеш аз бонбони не пия Mr. Green

Последна редакция: сб, 01 сеп 2007, 18:10 от Eliona

# 32
  • Sofia
Душе, за спорта и аз съм с две ръце "за". Освен, че е здравословнен, създава дисциплина. За съжаление, аз много рано се отказах от спорта.
Мама Марго, в кой град е сестрта ти? А и вие колко време искаате да останете в Канада? Моята снаха,(на Митко сестрата) също е от доста години в Канада и ние все се каним да отидем, ама все няма време. Обаче до година, две, твърдо сме решили да разгледаме континента Северна америка.

# 33
Здравейте, момичета. Докато се усетя - и имало нова теми4ка Grinning.
Признавам си 4е не съм из4ела назад, но поне да се разпиша, 4е после не мога да ви открия ooooh!.Дари не ще да спи , и съответно аз нямам свободно време. В момента се опитвам да готвя, 4е трябва и да се яде.....
Ина4е сме добре. В4ера подстригаме Дари( само бритона де, 4е беше станала като Гео Милев hahaha).Има и снимки на ритуала при фризьорката- по късно ще ги ка4а.Спирам за сега- дано остане време да се вклю4а пак по дискутираните въпроси
И да не забравя да 4еститя годишнината на Валка  bouquet
както и Първия РОжден ден на  ТОни Heart Eyes

# 34
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135081&photo=320

Тони заспа уморен и се възползвах да кача малко снимки.Толкова много снимки направих и като ги разгледах на повечето децата са в гръб.Толкова бързо се движат, че не успявам да ги снимам хубаво. Като се събуди Тони ще има още една фотосесия. Grinning

# 35
  • у дома
Все забравям.По повод предложението на Пепър да поразтоварим малко първа страница. В други отчетни видях,че поменика с дати,мерки и теглилки на новороденото е скрит зад едно Цък и Клик,на които Блу е майсторка Simple Smile

изпълнено  Mr. Green аз още отпреди две теми бях поразтоварила разни неща, но май никой не забелязва  Mr. Green

ЧъРъДъ на Тони    Gift newsm38  ura

val_stef честита годишнина  newsm51

Karim, отговарям:
1. Ния пие предимно соковете на Гербер и Хип и много й харесват. всичките са от смесени плодове  Peace тя не е фен на прясно изцедените, затова задържам засега с тях.
2. Ефстефствено  Mr. Green хубаво е дечицата да растат с някое животинче, аз най-си обичам кучетата  Whistling
3. относно спорта - "колкото повече, толкова повече". плуването е едно добро начало  Peace

# 36
Ей, току щи се прибираме от Овча Купел ooooh!.Уж отско4ихме за малко с Дари да видим как вървят ремонтите, и ..като се стъмни.... Shockedвсе едно е нощ. Разминахме се от дъжда на косъм- тъкмо вкарах ДАри в колата и заваля град Sick.Преби ни...и само 4атка по ламарината и ДАри се ослушва ....Стигаме си  в напиуя квартал ...няма помен от такива природни 4удеса ooooh!.Преваляло е, но - нищо друго.Аз съм вир вода, но поне опазих Дария. Сега отивам да се суша.Ще се вклю4а после пак Peace

# 37
 Здравейте Party

Честит Рожден Ден Тони!Да е все така лъчезарен,и много да слушка тати и мама!

Вал,честита годишнина мила!Да имате още много поводи за празнуване заедно!

# 38
Ееее благодаря за отговорчетата. Сигурна бях. Сега ще натрия носа на бабите и някои други многознаещи роднини.  Naughty Crossing Arms  Аз съм на същото мнение, за животните и спорта. Имах нужда от мнение, че спорихме ожесточено тук. Хм... А за сокчетата...Даниел отказва всичко. newsm78
Тук още не е  Wear Umbrella. Даниел цял ден нищо не е хапнал, а единствените две лъжици супа ги повърна.  SadОт вчера на обяд я кара само на вода.  SadТемпературата пада, сега се тормозя с гладуването му. Обяснимо е да няма апетит, но...тревожа се и то много. Чакам го да се наспи за да опитаме пак, този път с попарка. Май е най-леката храна при такова стомахче.
И да не пропусна
Честита годишнина Вал! Дано се оправи мушморочето, че знам какво ти е.ЧРД и на днешното папурче Тони.

# 39
Пак съм аз Laughing
 Да драсна някой ред,че моите мъже се обадиха че се бръщат от бабин дом Grinning
  mmilena то сега е най трудният период с това ходене Rolling Eyes И аз все държа Наско да не се удари и уплаши,но той все се удря като пълзи.Беше си тръгнал почти,а сега не иска да се пусне сам,много е страхлив.
  Карим Аз стържа плод и му го давам така,а сокче му купувам на Теди,той всичко харесва.
    Ставам,че се връщат Rolling Eyes Лека вечер  bouquet

# 40
  • софия
ВАЛКА,ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА МАЦКА!ДА СЕ ОБИЧАТЕ,УВАЖАВАТЕ И ЦЕНИТЕ МНОГО С ТАТИТО!МНОГО ЩАСТИЕ И КЪСМЕТ НА ЦЯЛОТО СЕМЕЙСТВО   bouquet!

# 41
Ето че вече успях да приспя Тони след емоциите през целия ден. Партито с децата мина много весело и Тони разбира се успя да запомни от другите някои бели. Wink До сега не беше пипал уредбата и телевизора, но след като му показаха че и там се пипа сега не мога да го махна от телевизора. Много гости и много подаръци. Направихме си много снимки и дори снимахме с камера, но не през цялото време.
Ето още снимки от нас: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=135081&photo=329

Карим Тони яде плодовете,рядко му правя пресен сок. Но съм му давала Натурален -обикновено Капи когато седнем на заведение.Стържа само ябълката,а другите плодове давам на парченца и той сам си дъвче. Особено диня,пъпеш и банан много обича.
За спорта- аз искам да го запиша на народни танци,но ще изчакам да стане поне на 4-5 г. и ако му хареса се надявам да продължи да танцува.

Честита годишнина на Валка! Още много години любов и разбирателство.  bouquet

Ще взема днес да полегна по-рано и без това са ме налегнали едни спомени от миналата година. По това време вече напъвах, а Тони не искаше да излиза. Та раждането се проточи до 23,40 ч.
Лека вечер на всички и се надявам болните да прекарат спокойна нощ.  Hug

# 42
Мерси ви много мацки   love001 Живи и здрави да сте и да ви се връща!   bouquet

/сега честваме годишнина от както сме гаджета, а на 20 тоя месец ще празним по случай годишнината от брака  Blush/

Kaili, мнго сладък тоя Тони значи Wink пу-пу!

Ох бебка сега пък започна да се закашля от време на време докато се врътка в леглото. Дали съм я простудила днес, ще се побъркам значи.........  Confused
Постовете ми в последно време са само хленчещи ама какво да правя, само неразположения около бебка   Rolling Eyes Моля да ме извините за което Embarassed

# 43
  • Sofia
Постовете ми в последно време са само хленчещи ама какво да правя, само неразположения около бебка   Rolling Eyes Моля да ме извините за което Embarassed
Валка, душка, не са ти хленчести постовете, ама май не ме четеш, с тез бонбони не може да минеш за годишнината Wink

# 44
Здравейте и от мен!
Аз нещо не мога да се наканя да пиша тези дни и изпуснах да честитя на малките сладурковци  Embarassed Със закъснение:

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙОАТА на мама cveta80 И НА   ХРИСТИЯН на мама razgovorliva!
ЧЕСТИТО И НА БОНБОНЧЕТО ТОНИ на Kaili! - снимките са прекрасни, а Тони е страшно лъчезарно дете  Heart Eyes

ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА НА val_stef /пак със закъснение Embarassed/

Karim другите вече са ти отговорили, ама да не остана и аз по-назад  Mr. Green
Лори започна това лято да пие сокчета покрай жегите - иначе не близваше нито сокове, нито вода. Саге купуваме сокчета на Хип и Бебевита - обожава ябълка и грозде, понякога и давам и кайсия и праскова, но не й допадат много. Разреждам ги с вода, и рядко успявам да й цедя домашни сокчета, обикновено и намачквам плод и й го давам така.
За домашните животни и аз съм за - смятам, че е прекрасно за децата във всяко едно отношение. Но засега смятам да задържим положението и да вземем такъв когато Лори поотрасне и започне да си иска, пък и тогава се надявам вече да живеем в друга нова къща, където ще има двор и повече място  Praynig Praynig Praynig - сега ни е абсолютно невъзможно защото живеем в две кибритени кутии, в които едва се разминаваме  #2gunfire
За спорта и изкуствата - аз също смятам, че в като тръгнат на детска градина там ще има достатъчно допълнителни и приятни дейности, а и от личен опит мога да кажа, че децата обожават да ходят на тях, особено на танци и приложни  Peace. Иначе татито се е засилил да я записваме от рано на плуване /аз нямам предствава от колко години ги взимат  децата  newsm78, но предполагам, че трябва да стане поне на 2-3 годинки, въпреки че бях чела и за някакви бебешки курсове в басейн в Банкя Thinking/.

Ами, да взема да спра вече, а Blush

Общи условия

Активация на акаунт