Отговори
# 45
  • София
Валка с теб направо се конкурираме по хленчещи постове злато, затова не се притеснявай. Ето сега влязох да ви изчета и да похленча още, защото на всичките ми ядове около моите калпави глезени и безпаричие вчера Калоян повръща два пъти на фонтан яко и започна да киха. Сега остава да съм го простудила, че тук е студено.  Cry
Дано не се разболее...

Снощи пак плака жестоко преди да заспи, вече четвърта вечер го прави. Задрямва, спи 10 минути и се събужда с ужасен рев #Crazy Явно зъбите го мъчат. Мажа с Дентинокс, но няма особен ефект.

# 46
vst_80, мерси миличка  Hug

Постовете ми в последно време са само хленчещи ама какво да правя, само неразположения около бебка   Rolling Eyes Моля да ме извините за което Embarassed
Валка, душка, не са ти хленчести постовете, ама май не ме четеш, с тез бонбони не може да минеш за годишнината Wink

Ауууууууууууу злато, видях го това ама докато си напиша поста и забравих да ти върна  Blush
Та думата ми беше да сипеш по едно, че ти тъй добре се справяш, пък моята търсачка не мой намери нищо отлежало от моето рождение  Joy

Снощи пак плака жестоко преди да заспи, вече четвърта вечер го прави. Задрямва, спи 10 минути и се събужда с ужасен рев #Crazy Явно зъбите го мъчат. Мажа с Дентинокс, но няма особен ефект.
Абсолютно същата работа е и Али. Чак не мога да я успокоя. Забелязах че като се буди ако е пуснат ТВ не реве чак толкова тежко и силно и се успокоява по-бързо и затова тая нощ го оставихме да работи  Crazy
Дано е добре Коки,  пу-пу  Praynig
Нанче, егаси каръците дето сме еййййй  ooooh!

Последна редакция: нд, 02 сеп 2007, 08:39 от val_stef

# 47
Да се оплача и аз. Sad Май се присъединяваме към отбора на болните дечица. Снощи Тони беше със запушен нос и започна да кашля.Спа много неспокойно и се буди като се закашля по-силно.Иначе няма температура, но очичките са му влажни.Надявам се кашлицата да е от хремата и да не слезе инфекцията в дробовете. Ще се опитам днес да го заведа на лекар да му преслушат гърдите, ако не утре ще го водя при JP-то.
Надявам се и другите болни да оздравяват вече. Praynig

# 48
Уф не съм сама в хленченето, но...съгласете се че това тук е като терапия. Поне на мен ми олеква. Аз мога да кажа само,че Дани започна да се възстановява  Praynig,но горкото сякаш е поотслабнало от повръщането и температурата.  ConfusedТук в Бургас снощи се завихри една буря, едно чудо...  ShockedЦялата ми стена е мокра,фугите на панелките пропускат май. Това означава че ще трябват пари за саниране на стените сега. Аман. Все нещо изкача. Пфу да му се не види. #Cussing out

Да добавя само, че видях в един магазин анцунгче на МcBaby с много готини пухчета в качулката. Някакво ново зареждане са и сега ми е в главата и това. Още утре ще отида да му купя на мушморочето. Май и шопинга ми е терапия на мен. Confused

# 49
Ихх ама никъде не намерих каталог или сайт на Mc Baby да покажааа.  #Cussing out

# 50
Привет и от мен!  Hug
Аз съм на работа и преди да се захвана с нея реших да драсна два реда.  Mr. Green
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТОНИ на Kaili! Да ти е все така усмихнат и само да те радва! (малко със закъснение, но не мога да не те поздравя)

Какво става бе хора, пак много болни дечица  Sad - пожелавам им бързо, бързо да оздравяват и мамите да се похвалят!

За соковете: Токи не ги обича. Не мисля, че е голяма загуба. Но плодовия чай на Хип го обожава. Знам, че е химия, но в днешно време всичко е химия. 
За спорта: И аз мисля задължително да го запиша. Като начало - плуване, а след това ако мога да го навия за тенис (там е голямата пара според мен Mr. Green) още по добре.
За животните: моето мнение е, че мястото им е на двора. Не бих си взела животно докато живея в апартамент.

Мама Марго много се радвам за вас.  Hug Знам, че отдавна искате да заминете за Канада. А кога ще се местите там? И заедно с децата ли? Ники радва ли се или му е малко мъчно?

blueeye® харесай си някоя снимка на Токи и я смени когато ти е удобно.  Heart Eyes

Живот и здраве ще дойдем на големия рожден ден. Чакам с нетърпение да се видим, че като гледам снимките от кварталните срещи и ме хваща носталгията по доброто старо време. Но не мога да кажа, че съжалявам че се върнах на работа. Така се чувствам много по добре. Е, като изключим, че е доста изморително с това пътуване. Но зимата всичко ще си дойде на мястото и ще се гушкаме всяка вечер.  Laughing

Лек ден, а аз започвам да работя!  Heart Eyes

# 51
  • София
Ами като гледам сме влезнали в мрънкащите постове,та ще се включа и аз.От 15.08 майка ми е с кръвоизлив.Една смотана гинеколкожка явно й е объркала лечението и вчера след 17 дена кървене се наложи да я закарам в Шейново.След като 4 часа висяхме там с надеждтата някой да я прегледа,най-накрая я приеха и я качиха за абразио CryМен вече толкова ми беше паднало пердето,че с цялата си наглост се качих и аз в отделението.Там вече нещата бяха доста сносни,акушерката беше изключително мила и ми позволи да остана в стаята докато върнат майка ми от операционната,понеже след кюртаж не ги държат в ренимация,а директно си ги превеждат в стаята.Страшното беше,че майка ми много трудно излиза от упойка.Докараха я упоена,но с отворени очи,започна да бълнува и не ме чуваше какво й говоря #CrazyПрез цялото време бълнуваше за Ина и едвам я събудих.За съжаление акушерките не можеха да стоят при нас и си минах сама през цялото това нещо TiredПосле обещаха да проверят дали могат да я пуснат същия ден и вече трябваше да си тръгна.Тъкмо стигнах до нас и майка ми се обади,че може да си тръгва и аз-обратно към Шейново.Сега слава богу е по-добре и за момента няма усложнения PraynigСъжалявам,че и аз с хленчене се появявам,ама направо не знам как издържах вчера ooooh!

# 52
Ей, я стига с тия извинения Naughty.Ще си мрънкаме, ще си споделяме, ще се веселим заедно- нали за това сме тук Hug.Съжалявам да 4уя за болни де4ица Sad.БУб4е, дано майка ти скоро се оправи Praynig.Ех, все неприятности има напоследък около нас..но - след бурята изгрява слънце Peace.Ако имах пове4еко време и аз с удоволствие бих похлен4ила при вас, но - Дари не ще да спи  , а следователно аз няма да имам своодно за мен си време.Искам да си взема един душ , 4е сутринта мъжо ме ядоса и не стигнах до там #Cussing out.А на вси4кото отгоре , вследствие на зъбоникненето или нещо друго newsm78, Дари ве4е  ми спи сутрин най-късно до 7,30 ooooh!.Та- да се опла4а и от недоспиване Confused.Къщата ми е с "краката нагоре", аз съм крива, Дари е в разгара си..... CrazyАма- ще гледаме положително Grinning.От другата седмица съм на работа и ще разнообразя тематиките и поводите за ядове. Преди малко баща ми си замина за Плевен.Свърши доста работа 4овека  и го  изпратихме да "почине " при майка ми .Ами - това е от нас засега. Надявам се да имам възможност да се вклю4а по-късно пак.Поздрави от нас и ....горе главите Peace

# 53
  • Sofia
Що да не си хленчим, нали за това сме си заедно - както се казва и в добро и в лошо
Бубче Hug
Валка слънце, с малко закъснение, но пък качествено питие ще извадя, а друг път казваи овреме - за мен е удоволствие. За такъв повод се черпи със старо вино

Хайде да ви се изфукам - Димана официално проходи - от 3-4 дни прави поняколко крачки и днес решихме да е денят! Вече се отпуска по-често, но като я домързи си пълзи.

# 54
Здравейте и от мен!

Ей, я стига с тия извинения Naughty.Ще си мрънкаме, ще си споделяме, ще се веселим заедно- нали за това сме тук

Що да не си хленчим, нали за това сме си заедно - както се казва и в добро и в лошо

Peace смятам, че тези прекрасни мами са го казали много добре - пък и аз честичко ви се оплаквам  Embarassed Но важното е, че имаме и поводи за радост:

Честити ходещи крачета на сладката Димана.

Радвам се, че Дани се пооправя, дано и останалите болни слънчица да се похвалят скоро с подобрение, а и контузените мами също.

bubcheto15 само какво сте преживели с твойта майчица - пожелавам й скорошно възстановяване  Hug

Аз пък не можах да спя цяла нощ, легнах си в 7:30 сутринта и спах до обяд  #Silly smile3537 perko, Лори се е гладкала с баща й - даже й беше сготвил за обед   chef  Laughing. Сега пък моите мишлета спинкат, а аз скучая тук  Rolling Eyes

# 55
  • В ЛЮтеницата
ЧРД (за вчера  Embarassed) на Тони!
Да е здрав, сладък и палав, усмихнат и щастлив!

Ние усилено се готвим за морето - заминаваме в сряда за Равда и ще сме там до 15 септември, ако не ни дойде в повече дъжда... Ако се появят промени за общия РД - да ме информирате с някое СМС-че!!!! А като се върна да прочета, че всички болни са оздравели бързо!!!

Дриймс, с тази тема ми разби крехкото душевно равновесие!!! Но добре,че я прочетох, че вече щях да питам дали Мъргало не е някой таен обожател на Валката, че много влюбено ми звучи, ама така е, като не разбирам нищо от сестринска любов  Embarassed.

Карим, на вас фугите текат, а на нас блокът ни се срутва  Sick. Днес идваха от гражданска защита - казаха нямало страшно - ще го следят, ама днес като го видях и много се стреснах, че се е срутила стена точно под нашата спалня...

За сокчетата - Лора не ги одобрява, но аз съм доволна - по-добре като е жадна да пие вода (понеже аз не пия изобщо), а плодовете да си ги яде, за да се възползва изцяло от витамините им. За спорта - няма начин - ще спортува, че тая енергия няма изразходване, но трябва сама да си избере какво, за да го прави с удоволствие.
Домашните животни са хубаво нещо, ама ако има кой да ти ги гледа. Лора и кучето са голяма комбина, но никога повече няма да си взема животно в къщи. Всъщност да не се заричам - като стана стаааара баба може пък и да си взема  Blush!
Елионка, ако Димана ходи така скоростно както пълзи - няма да е лека твойта! Това Димана в едната стая си играе - ти в другата си чаткаш на компютъра ще си го спомняш с умиление  Mr. Green!
bubche  Hug
vst_80 какви са тези приказки - тук никога не е било скучно  Wink!

# 56

vst_80 какви са тези приказки - тук никога не е било скучно  Wink!

Pepper с вас винаги ми е приятно  Peace, ама се изгубихте цял следобед, а като заспаха и моите сладури, аз направо откачих и като малко дете съм играла на една детска игра с пиленца. Абе няма подобрение при мен нещата вървят на зле   Crazy

# 57
Здравейте  Party
  Ох,най накрая успях да вкарам къщата у ред Laughing Голямо чистене и боядисване,но поне подновихме малко.Сега се готвя за утрешният ден,дано не вали Praynig,макар,че ще е закрито за партито,но друго си е да бягат повече Laughing
  Много неприятно с тези болести Tired,нека по бързо се оправят малките мушморочета Hug
Бубче леко въстановяване на мамчето  bouquet
  Честити ходещи крачета newsm68 на Димана!
 Наско хич не му се чува да ходи сам,все иска да ходи с някого,защо така се отказа Sad незнам newsm78 иначе  дабре си вървеше.
  ТХайде лека вечер засега Heart Eyes ще отивам да сготвя нещо за почерпката Peace

# 58
Наистина е пусто тук, но навярно това време ни действа така... Rolling Eyes.ние се прибрахме преди малко от разходка. Навън е хладно( дори студенко), но все пак направихме два тегела на парка. И установих 4е съм отвикнала от тия занимания Mr. Green.За бира беше студено, та правихме само кръг4ета и ме заболяха краката Crazy. Дари я оставих в другата стая да дреме, 4е днес и тя не знае какъв й е режима ooooh!. Разхождахме се заедно с Цветенце и Боян- той  много е пораснал и е голяма хала- ти4а и раздава усмивка Grinning.Казах им за общия РД - и те ще се присъединят Peace
Я да ви питам, колко е за4ервено за4ервеното дупе от зъбоникнене? Mr. Green( ама и аз  зададох един въпрос.... Blush). Дари днес ми ака 3 пъти, и последния път беше доста за4ервено. Температура няма и си мисля да не е от зъбите, но не знам  то4но как са тия прояви, свързани с тях, а не искам да звъня на педито за глупости, както и да се самоуспокоявам Thinking
Pepper , как така ви се срутва блока #CrazyАз в момента съм  в някаква паранои4на криза и само си представям как блока, който строят до нашия калкан ще поддаде от дъжда или нещо такова, и някоя пло4а ще рухне Sick

# 59
  • София
Добър вечер!

Ние се прибрахме преди малко от бабин дом. Бяхме цял ден в Младост, защото Митко се върна от Бургас и трябваше да се наспи. Калоян е по-добре, няма температура и не е повръщал, но е безумно кисел Sad И на всичкото отгоре се е научил да крещи така, че главата ми става  #Crazy

Бубче  Hug Не се притеснявай, щом са направили абразио всичко ще е наред. Аз го преживях същото с моята майка преди 10 години. Само че тогава я водих в Майчин дом при доц. Доганов. 25 дена е била с постоянно силно кръвотечение и не беше казала нищо, накрая припадна и като я разпитах ми призна. Толкова бях уплашена, че първо й се развиках страхотно #Cussing out, а после хукнах да я водя на лекар. Но след кюртажа всичко беше наред.

Общи условия

Активация на акаунт