Явно зъбите го мъчат. Мажа с Дентинокс, но няма особен ефект.

Явно зъбите го мъчат. Мажа с Дентинокс, но няма особен ефект.

Май се присъединяваме към отбора на болните дечица. Снощи Тони беше със запушен нос и започна да кашля.Спа много неспокойно и се буди като се закашля по-силно.Иначе няма температура, но очичките са му влажни.Надявам се кашлицата да е от хремата и да не слезе инфекцията в дробовете. Ще се опитам днес да го заведа на лекар да му преслушат гърдите, ако не утре ще го водя при JP-то.
,но горкото сякаш е поотслабнало от повръщането и температурата. 

- пожелавам им бързо, бързо да оздравяват и мамите да се похвалят!
Знам, че отдавна искате да заминете за Канада. А кога ще се местите там? И заедно с децата ли? Ники радва ли се или му е малко мъчно? 

Мен вече толкова ми беше паднало пердето,че с цялата си наглост се качих и аз в отделението.Там вече нещата бяха доста сносни,акушерката беше изключително мила и ми позволи да остана в стаята докато върнат майка ми от операционната,понеже след кюртаж не ги държат в ренимация,а директно си ги превеждат в стаята.Страшното беше,че майка ми много трудно излиза от упойка.Докараха я упоена,но с отворени очи,започна да бълнува и не ме чуваше какво й говоря
През цялото време бълнуваше за Ина и едвам я събудих.За съжаление акушерките не можеха да стоят при нас и си минах сама през цялото това нещо
После обещаха да проверят дали могат да я пуснат същия ден и вече трябваше да си тръгна.Тъкмо стигнах до нас и майка ми се обади,че може да си тръгва и аз-обратно към Шейново.Сега слава богу е по-добре и за момента няма усложнения
Съжалявам,че и аз с хленчене се появявам,ама направо не знам как издържах вчера
.Ще си мрънкаме, ще си споделяме, ще се веселим заедно- нали за това сме тук
.Съжалявам да 4уя за болни де4ица
.БУб4е, дано майка ти скоро се оправи
.Ех, все неприятности има напоследък около нас..но - след бурята изгрява слънце
.Ако имах пове4еко време и аз с удоволствие бих похлен4ила при вас, но - Дари не ще да спи , а следователно аз няма да имам своодно за мен си време.Искам да си взема един душ , 4е сутринта мъжо ме ядоса и не стигнах до там
.А на вси4кото отгоре , вследствие на зъбоникненето или нещо друго
, Дари ве4е ми спи сутрин най-късно до 7,30
.Та- да се опла4а и от недоспиване
Ама- ще гледаме положително
.От другата седмица съм на работа и ще разнообразя тематиките и поводите за ядове. Преди малко баща ми си замина за Плевен.Свърши доста работа 4овека и го изпратихме да "почине " при майка ми .Ами - това е от нас засега. Надявам се да имам възможност да се вклю4а по-късно пак.Поздрави от нас и ....горе главите

.Ще си мрънкаме, ще си споделяме, ще се веселим заедно- нали за това сме тук
смятам, че тези прекрасни мами са го казали много добре - пък и аз честичко ви се оплаквам 
, Лори се е гладкала с баща й - даже й беше сготвил за обед
. Днес идваха от гражданска защита - казаха нямало страшно - ще го следят, ама днес като го видях и много се стреснах, че се е срутила стена точно под нашата спалня...
!
!
!
, ама се изгубихте цял следобед, а като заспаха и моите сладури, аз направо откачих и като малко дете съм играла на една детска игра с пиленца. Абе няма подобрение при мен нещата вървят на зле

,макар,че ще е закрито за партито,но друго си е да бягат повече
,нека по бързо се оправят малките мушморочета 

на Димана!
незнам
иначе дабре си вървеше.
ще отивам да сготвя нещо за почерпката
. Дари я оставих в другата стая да дреме, 4е днес и тя не знае какъв й е режима
. Разхождахме се заедно с Цветенце и Боян- той много е пораснал и е голяма хала- ти4а и раздава усмивка
.Казах им за общия РД - и те ще се присъединят 
). Дари днес ми ака 3 пъти, и последния път беше доста за4ервено. Температура няма и си мисля да не е от зъбите, но не знам то4но как са тия прояви, свързани с тях, а не искам да звъня на педито за глупости, както и да се самоуспокоявам 
Аз в момента съм в някаква паранои4на криза и само си представям как блока, който строят до нашия калкан ще поддаде от дъжда или нещо такова, и някоя пло4а ще рухне
И на всичкото отгоре се е научил да крещи така, че главата ми става 
Не се притеснявай, щом са направили абразио всичко ще е наред. Аз го преживях същото с моята майка преди 10 години. Само че тогава я водих в Майчин дом при доц. Доганов. 25 дена е била с постоянно силно кръвотечение и не беше казала нищо, накрая припадна и като я разпитах ми призна. Толкова бях уплашена, че първо й се развиках страхотно
, а после хукнах да я водя на лекар. Но след кюртажа всичко беше наред.