Отговори
# 60
Привет и от нас...
Честит Рожден ден на Тони на Кайли,на патерица.Ца расте много силен,здрав и умен !
 newsm59  newsm67  newsm38  Tada  nbirthday
Честита Годишнина от гаджълъка на Валката на патерица!!   1dating  married  luvbed  Heart Eyes  txtloves  newsm76  Two Hearts   loveuuu   Kissing Heart  Two Hearts
Честито прохождане на Димана. newsm68 nuts  tiptoe
Бубче-прегръдки от нас,дано майка ти се възстанови скоро и да забравите за тови ужасен ден.  bouquet а какво е абразио
Пепър-весело изкарване на моренцето .
То май и Блан замина  newsm78
Велмар-ама много потайно го правите тоя ремонт.....беше обещала снимчици на банята....,хайде чи сме любопитни всички....  Embarassed
Аз съм още на 4-та страница от" онази" тема и отивам да си чета...,ама такова сълзливо ми става,че само ходя да целувам Мартина и чак не мога да повярвам ,че е мое детенце и колко много я обичам.И много ме е страх да не и се случи нещо.Ама много. Praynig Има ли някой друг с такива ужасни мисли и страхове? Или само аз съм за Мадлен Алгафари?

# 61

За соковете: Токи не ги обича. Не мисля, че е голяма загуба. Но плодовия чай на Хип го обожава. Знам, че е химия, но в днешно време всичко е химия. 
За спорта: И аз мисля задължително да го запиша. Като начало - плуване, а след това ако мога да го навия за тенис (там е голямата пара според мен Mr. Green) още по добре.
За животните: моето мнение е, че мястото им е на двора. Не бих си взела животно докато живея в апартамент.

Dreams, миличка, ти да не си говорила с мъжа ми...на саме? Simple Smile Онзи ден и ние случайно се разговорихме за спортове, домашни любимци и той изказа съвсем същото мнение като теб...За соковете не стана дума, ама ще попитам от интерес и съвпадне ли ви мнението и там...правете му сметката Simple Smile Joy Joy

Та както споменах по горе по 2т. : с мъжа ми стигнахме до мнението, че плуването е много добро и полезно и е спорт, който укрепва и може да се практикува от сравнително ранна възраст. За тениса съпрубжеското тяло е много навито, но към 10та годинка, защото това е спорт, който натоварва определени групи мускули и може да доведе до сериозни травми. Пък ако станела добра, каза че ще й взима само 10% от наградния фонд на Ролан Гарос примерно Simple Smile (нагличък е моя мъж, ама това го разбрах след сватбата.)
по 3т.: Аз съм фенка на животинките, майка ми е ветеринарен лекар, ама наистина е голям зор да се отглеждат в апартамент (пробвахме - не се получи). Освен това изискват и други усилия от страна на стопанина, за които не смятам, че съм готова. Т'ва извеждане, сменяне на тоалетна или вода на аквариум...не е за мен. Мен една китка в саксия ми подариха за рождения ден на Дари и тя вече умря, защото забравих да я поливам...Така, че животинка в зоото. Иначе е хубаво детето да свиква с това да се грижи за някой, да отделя внимание на някой и тн.
и на края по 1т.: На Дари й давам или сокчета на различните фирми или и разреждам плодово пюре. Веднъж се излъгах да й изцедя моркови и ефекта беше: сумати моркови дадоха фира, защото дари не хареса сока и прекарах поне 2 часа в миене на сокоизтисквачката (тия машинки имат повече чаркове от всяка средностатистическа кола....).

И на края да ви се похваля: ходя на аква гимнастика в клиниката на Мазнейкова. Идеята ми я подхвърли кумата, видна съфорумка, и с още 4-5 мацки от форума се занесохме да пробваме. Като цяло е доста добро. Забавно на първо място, изразходва се доста енергия и усилия и се надявам да има ефект в/у закръгленото ми тяло.  Единствения недостатък е, че басейна е само една дълбочина, около 1.60. И аз каквата съм нисичка... трудно се справях с някой упражнения без да се нагълтам с вода. За капак на всичко , кума ми като разбра, че като стъпя на пода на басейна водата ми е над носа, ми подари...сламка, случайно да не се удавя следващия път....Но аз съм тъпа и упорита и смятам утре пак да се поплацикам Simple Smile

Целувки на all  и да се пазите. Забранявам боледуването и депресиите!

Аааа за малко да забравя: Честити рожденни дни, на всички , които съм пропуснала. Бъдете здрави , усмихнати и много щастливи!

# 62
Добър вечер, мамчета!
Бубче, неприятна случка сте имали с майчето, но важното е, че вече е добре  Hug
Eliona, честито прохождане на Димана  newsm68
Пепър, приятно изкарване на морето и ако времето и други фактори позволят, дано разликата ти този път да не е само от потника  Wink  Laughing
Миленка, аз непрекъснато си мисля, че нещо лошо ще се случи с децата ми. Наистина откачам и чак ме е страх да си призная и сега като чета, че не съм само аз ми стана малко по-леко ще ме извиняваш А, не съм от тези страхливи майки, които ходят само след тях и внимават да не си ожулят колената даже. Затова и аз като теб, само ходя и ги гушкам и се моля всичко с тях да е наред  Praynig Както и с всички сладки дечица и с нас  Praynig  Praynig  Praynig
Велмар, не мога да ти кажа нищо за зачервено дупи при зъбоникнене, но за разстройство съм чувала  Peace
Иначе, на Сашко му изби и другия горен кътник, а долните са му се подули, като че ли отдолу има бобово зърно. Май в скоро време ще имаме и четирите кътника  Grinning
Обърквация, кажи нещо повече за тази аква гимнастика. Звучи интересно. Какво се прави, разни движения във водата ли? Може да се пробвам и аз  Wink
Пожелавам на всички болнички бързо оздравяване и лека нощ.

Последна редакция: нд, 02 сеп 2007, 22:07 от adrianska

# 63
# 64
Благодаря Обърквация,много сладки бебчета Heart Eyes Така да разкажа набързо как ни мина седмицата не, че някой го вълнува де ама аз да си кажа Mr. Green Бяхме в София да изпратим нашия тати,заминахме във вторник бяхме 3 дни в мои много добри приятелки,изкарахме си страхотно, той замина в четвъртък, после си направихме много хубав шопинг, купих страхотни неща на малкия от фокс бебе, само ме е яд,че нямах на никой тел. да се видим. На връщане малкия спа почти през цялото време с изключение малко преди Русе на най- гадния участък, понеже е затворен пътя през Бяла, съдра се да реве спирах поне 10 пъти, имаше много тирове и коли, които изпреварих около 10 пъти след многократното ни спиране, сигурно ме мислиха за луда #Crazy Както и да е понеже не обичам да стоя на 1 място, утре заминаваме на море с една приятелка, нищо че в този студ може и да не влезем в морето Joy Относно въпросите на Карим пием сокове всякакви предимно детски, само ако сме на заведение някъде и нямам друг пие куинс или какъвто има, за спорта съм напълно съгласна с всички дотук аз съм спортувала до 18 си год. и определено е нещо много полезно и развлекателно за децата, относно животните имала съм котка обичам и кучета и съм за общуването на децата с тях, но не  бих си взела в момента защото живея в апартамент и изисква много грижи и внимание, които ги отдавам изцяло на детето си. Марулка мен ме пропуснахте от отбора на все още кърмещите Wink м/у другото аз ще съм на Албена ако е близо и искаш може да се видим или с други мами от района, пишете ми на лични. Миленка и мен понякога ме избива параноята,добре че не е постоянно. Отивам да приготвям багажа,че стана късно и всички болнички бързо да оздравяват  bouquet
п.с  Мама Марго радвам се за вас дано всичко мине гладко и скоро се да се видиш със сестричката си. Бубче пожелавам на майчето ти бързо да се възстанови, и с моята преди години преживяхме същото  bouquet

Последна редакция: нд, 02 сеп 2007, 23:53 от cvetyab

# 65
Ей ма на с целия си блясък  newsm47
Elionka, страшна си мацко, та и знаеш ко се налива по такива поводи, тенкю много мило   bouquet И честити ходещи крачета на Диманка- Сладуранка!  Heart Eyes

Обърквацийке
, мерси за поздава  Hug

bubcheto15, на мама ти желая час по скоро оправяне!   bouquet

Pepper, да си починете хубаво на Равда  Grinning  А за моя таен обожател Мъргало съм 100 % сигурна в любовта му (иначе ника и е от Стюард литъл - врабчето Wink ) ама щом звучи като обожател е добре  Mr. Green
cvetyab и на теб хубава почивка и споко, времето го дават да се оправя май  Hug

Mama Margo, завидях ти за интервюто миличка, много се радвам че всичко е минало както трябва и като идете да не забравиш да ме вземеш някой ден при първа възможност  Heart Eyes  Hug

И сега най-важното:
Ели, миличка, радвам се че се запознах с теб тук в тоя форум и ти стана най-добрата ми приятелка. Толкова съм щастлива и благодарна на Бог че ме срещна с теб....ти си супер готин човек!
Искам да съм първа и да ти честитя най-хубавия празник в живота ти който ти предстои утре (вече днес  Grinning
Tada  ura Tada Tada  ura Tada

Честит 1-ви Рожден Ден
на малкото ти ангелче Насето!
Нека расте здрав и щастлив в къща пълна с много любов и щастие!
Да е горд с неговите прекрасни мама и тате! [/size][/color]
Обичам ви и ви целувам много!
Специално за теб

Али е щастливка с тоя хубавец   Wink

# 66
Честита годинка на сладкият Наско!
Здраво и усмихнато момченце,за радост на мама и тати!!!!

# 67
Момичета бройте ни и нас в отбора на болничките ,Елица е с разтройство и температура която поддържа от събота вечерта  Sad Миналата нощ беше кошмарна.Сега и повърна на фонтан за капак на всичко  Confused

Карим ,радвам се че Дани се подобрява явно наистина е някакъв гаден вирус  Twisted Evil

Валка искам да честитя годишнината ,пожелавам ти много да се обичате и никога да не забравяте защо сте заедно и какво ви събира,сбъдвайте мечтите си! Hug  bouquet

Кайли честит рожден ден на Тони,нека расте здрав и умен мъж за гордост на мама и тати!  bouquet

Милена и аз съм от тези мами все си мисля че е прекалено хубаво да имам такива деца и ужасно се стархувам да не ги загубя както за малко да стане с Ники  Rolling Eyes

Елионка,Дриймсче отиваме в Канада уж за постоянно ,но при нас тази дума не е много на почит та както се познавам след 5 годинио може би ще съм на друго място  Wink

Обърквация тези бебоци са много сладки наистина,почти колкото нашите тук  Mr. Green

Нана много гадно наистина  Hug

Бубче много съжалявам за случилото се с майка ти,дано се оправи по бързо и никога не се повтаря! Hug

# 68
Брей докато се разпиша и то станало утре  ooooh!

Честит рожден ден на Наско !Пожелавам ти едно весело и щастливо детство!  bouquet

Elionka честити ходещи крачета и от мен!

Pepper,cvetyab да носите много поздрави на моренцето от нас ,че тази година ни се размина плажа там  Wink
Лек път и да си изкарате весело ,да се наспите и да се заредите със сили за цялата година до другото лято! Hug
Ще ни липсвате тук обаче  Rolling Eyes

# 69
Привет на всички,
здрасти мамо Марго, че си онлайн, много се радвам за което.

Първо да честитя на две много сладки момченца и техните прекрасни мамита. Вчера Тонито на Кайли стана на 1 годинка, да расте усмихнат лъчезарко и да слушка много мама и тате. А днес и Насето на Ели от Русе има 4рд, много сладко и чаровно момченце от задружната русенска групичка - честита да му е първата годинка!!!
Мамо Марго, много се радвам за вас, че ви се сбъдна желанието. В началото, а може и за дългичко, няма да ви е хич лесно, ама пък си заслужава да опитате едно ново начало. За децата ще е със сигурност по-лесно да се адаптират, особено малката. Това моето зверче откъде го прихвана, при положение че и двамата с тати сме българи и вкъщи думаме само родната реч, но много смешно казва вместо "не - найннн", смешко  Joy Много бързо попиват дечицата.
Миленче, същата пъзла съм, макар че не го показвам. Умирам от страх, само какви мисли ми минават през главата...
Каримче, за сокчетата и аз давах преди главно на Хип, смесени с вода, за да пие поне малко някакви течности освен кърма, обаче му ги спрях от известно време, защото вече яде само пресни плодове и зеленчуци, там има достатъчно сокове. И давам вече чиста вода, но пак много не я пие с кеф.
Ели, и Начко е като Насето, изведнъж загуби интерес да ходи сам, а се пусна на 17 юли. Сега иска да ми държа пръста, не ръката, и така е много по-нестабилен, отколкото когато се пусне да ходи сам. Като съм далече от него и не му отърва, че не идвам, се повдига сам и запрашва без посока слепешката и с бясно темпо, та още повече ми изкарва акъла.
Пепърчо и Цвети, приятно ви моренце, и аз вече се побърквам от чакане, остават ми още пет дни до нашето заминаване, ние сме до 15ти септември на Лозенец. Така че, ако решите да слезете надолу на разходка, ние сме в хотел Тарфа бийч точно до малкия плаж. За съжаление не сме мобилни на морето, кацаме със самолет в Бургас, така че няма да можем да мръднем нагоре към вас.
Бубче, дано твоята майчица се оправи по-бързо и забравиш вчерашните лоши преживявания. А на кого остави малката, тати или баба?
На болничките пожелавам от сърце бързо оздравяване и да са отново здравички и веселички   bouquet

# 70
  • гр.Добрич
Честит рожден ден на Наско!!!

Май няма ден без болнички дечица. Бързо оздравяване на всички.
Весело и безоблачно изкарване на морето на Душето, Пепър и Цветиаб. Ние уж сме до морето, а все не остава време. Cry щЕ НАВАКСАМЕ ДОГОДИНА. Laughing

Лека  и спокойна нощ на всички.

# 71
Аууу dusheto, извинявай мило пропуснала съм те да ти пожелая весело моренце и на теб Hug

MamaMargo  Hug

Бързо да се оправят всички болнички дечица като нас  Praynig .... че така като си я гледам болничка и ми се къса сърцето  Confused

# 72
ЧЕСТИТ 1-ВИ РОЖДЕН ДЕН НА НАСКО!

Честит празник и на неговата мама!

И сега най-важното:
Ели, миличка, радвам се че се запознах с теб тук в тоя форум и ти стана най-добрата ми приятелка. Толкова съм щастлива и благодарна на Бог че ме срещна с теб....ти си супер готин човек!
Искам да съм първа и да ти честитя най-хубавия празник в живота ти който ти предстои утре (вече днес  Grinning
Tada  ura Tada Tada  ura Tada

Ех, колко е красиво!  smile3501 момичета! Пожелавам ви от сърце едно дълго и все така прекрасно приятелство, изпълнено с незабравими мигове!

Лек път и слънчево и весело изкарване на моренцето на заминаващите   Nature Sunny  grinning039

# 73
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАСЕТО!ДА Е ВСЕ ТАКА ЗДРАВ, ВЕСЕЛ И ИГРИВ!

ЕЛИ ЗА ТЕБ

# 74
  • София
Честит рожден ден на Насето! Много здраве, щастие и палаво детство![/size]

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 07:58 от nana77

Общи условия

Активация на акаунт