Отговори
# 75
Добро утро от мен!
Тони още спи, а аз го чакам да стане и да отидем на лекар. Вчера беше по-добре и си мисля че всичко е от хремата, но за всеки случай да му преслушат гърдите за да се успокоя.

mmilena при абразио / или кюретаж/ се почиства вътрешния слой на матката / който нормално се изчиства при всеки цикъл/. Прави се при продължително кървене, което може да бъде  от задържани части от плацентата/ след раждане/ или поради някакви хормонални смущения. По този начин матката се контрахира и притиска кървящите съдове. Не знам дали го обясних разбираемо.

# 76
Честит Рожден ден на днешният ни НАСЕТО!!!
Да расте,голям,силен и умен !!!

Честит празник и на Ели.

# 77

Здравейте Party

.Сега ви чета и ми текат сълзите,много ме трогнахте.

Благодаря ви много за пожеланията мамчета!Много се радвам,че пиша тук и и споделяме всичко с вас!

Ето почерпчица,довечера ще сложа нещо по твърдо Joy

Вал,безкрайно съм щастлива,че си моя приятелка!!!

# 78
  • София
Честит рожден ден и на Насето! Да расте весело и здраво дете!

И много ме е страх да не и се случи нещо.Ама много. Praynig Има ли някой друг с такива ужасни мисли и страхове? Или само аз съм за Мадлен Алгафари?

И аз много се страхувам, особено в началото, сега съм малко по- добре  ooooh!

Обърквация, много сладурски поздрав  Heart Eyes

# 79
Вал,безкрайно съм щастлива,че си моя приятелка!!!

И АЗ ЗЛАТО, ОБИЧАМ ТЕ Two Hearts .... И ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!  newsm51!!! 

# 80
ЧЕСТИТ 1ВИ РОЖДЕН ДЕН НА НАСЕТО! ДА Е МНОГО ЗДРАВ, ВЕСЕЛ И ЩАСТЛИВ!
Ели весел празник! И на всички болнички бързо оздравяване!Ние тръгваме след малко

# 81
  • софия
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН НА  НАСЕТО!
ЕЛИ,ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

# 82
Честит рожден ден на Наско ,Да расте щастливо и усмихнато дете и да радва мама и тати.Весело изкарване на празника 

# 83
Честит рожден ден на Насето! Да е жив и здрав и много игрив и щастлив!

Честит празник и на цялото му семейство!

# 84
Честит празник на Насето Hug.НЕка расте здраво, палаво и щастливо дете и да радва много своите мама и тате  bouquet
Ех, това май е нашият последен рожденик в групата Wink.Свърши нашият си празни4ен месец Rolling Eyes, но ото тук запо4ва още една година за нас, в която, надявам се отново вси4ки заедно ще бъдем тук в добро и зло и ще си споделяме както до сега Hug

# 85
  • гр.Добрич
Даааа, мина най-хубавата година от живота ни. Някой решиха да не пишат вече при нас, но пък има много нови мамчета и бебчета.  bouquet Започваме нова година заедно за добро или лошо. Дано повече са хубавите новини.
Лек ден на всички и дано се постопли малко врвменцето, че нещо студа не ми се нрави.

# 86
Колко хубаво, че през изминалата година въпреки неприятности и неволи, болести и притеснения, всичките ни майски, юнски, юлски, августовски и септемврийски агвустинчета са живи и здрави  Praynig Това е най-важното, нали?
Сега започват следващи радости и несгоди, вълнения и тревоги, но колелото на живота се върти в полза на децата ни! Нека всичките да останат здравички и щастливи дечица и до следващия им втори рожден ден!!!
Валка, много красиви думи за истинска приятелка! И аз намерих в този форум много приятели, за което съм безкрайно щастлива!

# 87
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАСЕТО -ДА РАСТЕ ЗДРАВО, ПАЛАВО И ЩАСТЛИВО ДЕТЕ И ДА РАДВА МАМА И ТАТИ

ЕЛИ, ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИЧКА

Ех, това май е нашият последен рожденик в групата Wink.Свърши нашият си празни4ен месец Rolling Eyes, но ото тук запо4ва още една година за нас, в която, надявам се отново вси4ки заедно ще бъдем тук в добро и зло и ще си споделяме както до сега Hug

Peace Hug

Приятно изкарване на морето на Пепър,Бланк,Цвети и Душето,дано времето да е с вас  Hug
Бубче,дано бързо се възстанови  майка ти  Peace
И всички болни дечица да оздравяват вече  Naughty
Обърквация много сте сладки на снимките  Heart Eyes
Ние се върнахме от консултация: Даяна тежи 10,300 кг. и е висока 76 см.,дадоха ни направление за кръв и урина,утре ще я водя да и вземат кръв,а урината когато успея да събера  Joy Joy Joy
Приятен ден  Heart Eyes

Последна редакция: пн, 03 сеп 2007, 12:59 от miss_74

# 88
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА НАСЕТО!
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ЕЛИ!
Бъди все така лъчезарна и мила, а Насето само да те радва!

Обърквация, след "тоя бой" дето му хвърли на човека в ефир и да съм говорила с него няма да си призная!  smile3534 И все забравям да те поФаля - много готино лично творчество. Ставаш все по добра и по добра.  Peace А тази водна гимнастика не ви ли далечко бре.

Завиждам много на "гадните курортистки" дето ще ходят за втори път на море. Е, мнооо'о сте нагли. Засрамете се малко.  Crossing Arms  Laughing Всело изкарване и от мен!

mmilena ако знаеш и аз каква съм параноичка, само за глупости мисля. От малка съм си такава.  Sick

Вал, Ели направо ме трогнахте с вашите обяснения една на друга!  Hug

Хайде до после!  Heart Eyes

# 89
А добър ден...
Dreams-че, миличка, аз теб няма да те бия... той мъжо си е за бой, профилактично Simple Smile А за гимнастиката, далече ми е, но ходя с кумата, тя ме кара, а и с нея винаги ми е приятно и мога да ида и на край света , ако ме иска. Освен това е яко фън...
Факт е че измина една година изпълнена с доста емоции, и се надявам всички последващи да са поне наполовина толкова емоционални. От форума имам прекрасни познанства и няколко приятелства, с които се гордея.Но по някога любопвта тук ми идва в повече... аз нали съм си черна станция....
mmilena, не се шашкай.. аз ако знаеш какви извратени страхове и мисли имам, за това и се подложих на амниоцентезата без основателни доводи, ей така да съм сигурна. Има една поговорка "да ти се случи това което ти мисли жена ти, а не майка ти" която при мен не важи. Ако мъжо ми закъснява и, недай си боже не си вдига тела, винаги си мисля, че го е блъснал автобус. Толкова ми е реална представата...204 от онези Икарусите, червените....Яко съм параноичка и не го крия.
miss_74  Hug

Пак ли има мореплавателки? Пепърче, да ми донесеш мидички, че тия дето си ги събрах като ходихме на море, Дари ги изяде... или поне се опита....

Общи условия

Активация на акаунт