.
.Дари не ще да спи , и съответно аз нямам свободно време. В момента се опитвам да готвя, 4е трябва и да се яде.....
).Има и снимки на ритуала при фризьорката- по късно ще ги ка4а.Спирам за сега- дано остане време да се вклю4а пак по дискутираните въпроси

тя не е фен на прясно изцедените, затова задържам засега с тях.

.Уж отско4ихме за малко с Дари да видим как вървят ремонтите, и ..като се стъмни....
.Преби ни...и само 4атка по ламарината и ДАри се ослушва ....Стигаме си в напиуя квартал ...няма помен от такива природни 4удеса
.Преваляло е, но - нищо друго.Аз съм вир вода, но поне опазих Дария. Сега отивам да се суша.Ще се вклю4а после пак
Аз съм на същото мнение, за животните и спорта. Имах нужда от мнение, че спорихме ожесточено тук. Хм... А за сокчетата...Даниел отказва всичко. 
. Даниел цял ден нищо не е хапнал, а единствените две лъжици супа ги повърна.
От вчера на обяд я кара само на вода.
Температурата пада, сега се тормозя с гладуването му. Обяснимо е да няма апетит, но...тревожа се и то много. Чакам го да се наспи за да опитаме пак, този път с попарка. Май е най-леката храна при такова стомахче.
До сега не беше пипал уредбата и телевизора, но след като му показаха че и там се пипа сега не мога да го махна от телевизора. Много гости и много подаръци. Направихме си много снимки и дори снимахме с камера, но не през цялото време.
Живи и здрави да сте и да ви се връща! 
/
пу-пу!

- сега ни е абсолютно невъзможно защото живеем в две кибритени кутии, в които едва се разминаваме 
. Иначе татито се е засилил да я записваме от рано на плуване /аз нямам предствава от колко години ги взимат децата
, но предполагам, че трябва да стане поне на 2-3 годинки, въпреки че бях чела и за някакви бебешки курсове в басейн в Банкя
/.
Препоръчани теми