СРЕЩА - ГОРЕЩА!Спамо - чат темичка. 03.09 - 09.09`07

• 47 326
  • 3 715
  •   1
Отговори
# 2 670
  • СОФИЯ
Всъщност беше наистина страхотно,от където и да го погледнеш.Извинете ме за обърканите думи,аз също съм малко объркана.Аз съм си такава,емоционална..Танцувахме до 4 сутринта без почивка...беше страхотно.И скоро няма да забравя две сини очи....

МАЛИИИИ ТЕ СА ГО ЗАКЪСАХМЕ  ooooh! НЕЩО АМОР , АМОР ААААААААААААА  Whistling

# 2 671
Бях силно привлечена от един млад мъж ,който толкова нежно ме докосваше докато танцувахме...и така ме гледаше.и така ухаеше...и накрая просто си тръгнах с думите "женена съм"...и ми е много тъжно в момента.Лили ще ти разкаже...Отдавна не бях преживявала нещо подобно

# 2 672
Всъщност беше наистина страхотно,от където и да го погледнеш.Извинете ме за обърканите думи,аз също съм малко объркана.Аз съм си такава,емоционална..Танцувахме до 4 сутринта без почивка...беше страхотно.И скоро няма да забравя две сини очи....

Бре, че то това е хубаво бе. Ама защо пък да ти е разбито сърцето и душата?  newsm78

# 2 673
Бях силно привличина от един млад мъж ,който толкова нежно ме докосваше докато танцувахме...и така ме гледаше.и така ухаеше...и накрая просто си тръгнах с думите "женена съм"...и ми е много тъжно в момента.Лили ще ти разкаже...Отдавна не бях преживявала нещо подобно
Е, това вече не е много хубаво Confused Confused Confused

# 2 674
Бях силно привличина от един млад мъж ,който толкова нежно ме докосваше докато танцувахме...и така ме гледаше.и така ухаеше...и накрая просто си тръгнах с думите "женена съм"...и ми е много тъжно в момента.Лили ще ти разкаже...Отдавна не бях преживявала нещо подобно
Майкоуууууууууу, още една отекла Mr. Green Joy

# 2 675
Коя е другата? Wink

# 2 676
Смей се ти,смей се..Аз пък си плача в момента...

# 2 677
Коя е другата? Wink
Whistling

# 2 678

Стеф, не плачи.  Hug
Изкарала си една незабравима вечер - какво по-хубаво от това. Е, има, но...и така е добре, нали? Или?

# 2 679
Утре щи мине Wink
Много снимки, много нещо.Имало и клипове, ама тях изобщо си нямам на идея как да ги кача.
Като ми ги пратят всички, ще ги кача.

# 2 680
  • СОФИЯ
Бях силно привлечена от един млад мъж ,който толкова нежно ме докосваше докато танцувахме...и така ме гледаше.и така ухаеше...и накрая просто си тръгнах с думите "женена съм"...и ми е много тъжно в момента.Лили ще ти разкаже...Отдавна не бях преживявала нещо подобно

Недей да страдаш В живота си може би ще се сблъскаш с много подобни ситуации - но важното е да умееш да взимаш правилното решение а ти си го взела / поне сега за случея/   Peace

# 2 681
БОмбе, систър, и ти ли? Grinning

# 2 682
  • СОФИЯ
Бомбеее не си свирукай а казвай  Crossing Arms

# 2 683
Бомбеее не си свирукай а казвай  Crossing Arms

Поне да чуем от очевидци... Confused

# 2 684
Ооо,привет,дами!
Амор...сини очи...разтуптяни сърца...какво съм изпуснала,лелее ooooh!
Снимки искам и аз Flutter

Общи условия

Активация на акаунт