СРЕЩА - ГОРЕЩА!Спамо - чат темичка. 03.09 - 09.09`07

• 47 120
  • 3 715
  •   1
Отговори
# 3 165
Видох снимките, циганки некви.............. Mr. Green Друсали сте пак кючеци, нищо ново. Joy

Петицията ходила все пак, браво на нея. Лиляната, ква е тая прическа, не мога да я позная, много е готина така, ама аз съм по черна от нея. Понеже се разбрахме, че ще си мерим кой е по-черен кат се върнем от морето.

Shocked Shocked Shocked

Тео, хиено моя ненагледна, ти ли си мър?!?
Не моа те позная с този нов имидж ooooh! Я кажи - де се губиш кат те няма,а? А Фи-то ми да си намерила вече, м?

Да бе, а аз два часа е дзверих докат те разпконспирирам, магър с магър такъв. Кефа си гледах докат ме нямаше, кефааааа, ама баш как си трябва, грях ми на душата ако се оплача. На моренце 14 дена, после малко и на планина, разкош. Ти как си Льо Магарице убавице?

# 3 166
  • СОФИЯ
Ха така! Женени жени без мъже Twisted Evil е компанията днес, а?
Само да не се покрийте след малко, еееййй!

Моичкият преди малко го изпратих в немско. Ще си почина една седмица Wink

Има и неженени  Hug

# 3 167
  • София

Моят пък в момента е в нелегалност, според Мтел.... Joy Joy
Де мач, де.....

# 3 168
Шушка, тоа невробекс става ли при перманентни болки в гърба? Мааалко да го натоваря и ме къса после ooooh! Та става ли за такива болежки,м? И пак по толкова ли?

Да бе, а аз два часа е дзверих докат те разпконспирирам, магър с магър такъв. Кефа си гледах докат ме нямаше, кефааааа, ама баш как си трябва, грях ми на душата ако се оплача. На моренце 14 дена, после малко и на планина, разкош. Ти как си Льо Магарице убавице?
Уууу да та.....
Добре съм, ко да ми е. И мен ме нямаше къмто 2 седмици, но от една седмица вече съм си у градо Mr. Green

# 3 169

Ми аз по принцип съм всяка вечер без мъж. Laughing
Моя мъж работи само на нощни смени.

# 3 170
  • СОФИЯ
Шушка, тоа невробекс става ли при перманентни болки в гърба? Мааалко да го натоваря и ме къса после ooooh! Та става ли за такива болежки,м? И пак по толкова ли?

Уууу да та.....
Добре съм, ко да ми е. И мен ме нямаше къмто 2 седмици, но от една седмица вече съм си у градо Mr. Green

Не неможеш да го пиеш непрекъснато Той успокоява възпалението на нервните окончания Ти снимала ли си гръбнака

# 3 171
  • СОФИЯ
теоооо

ТУК НЕ СИ ВЛИЗАЛА ОТДАВНА - ВСЪЩНОСТ ТОВА Е ОСМАТА ТЕМА  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=220354.new#new

# 3 172
 shushi7777 ,ти да не си лекар? Grinning
Пък аз да не съм разбрала. Laughing

# 3 173
Не неможеш да го пиеш непрекъснато Той успокоява възпалението на нервните окончания Ти снимала ли си гръбнака
Тцъ. Не съм Blush. А май трябва, а?

Сега мисля малко да ви напущам. Каня се да поиграя на игрички Twisted Evil докато го няма дъ гранде магар. Whistling Че много го е яд, че съм по-добра от него Mr. Green

# 3 174
  • СОФИЯ
shushi7777 ,ти да не си лекар? Grinning
Пък аз да не съм разбрала. Laughing

НЕ НЕ СЪМ НО ОТ "МНОГО ДОБРИ ДОКТОРИ " КОИТО МЕ МОТАХА 4 ГОДИНИ БЕЗ ДА МИ ПОСТАВЯТ ДИАГНОЗА ЗА СИЛНИТЕ ГЛАВОБОЛИЯ И СВЕТОВЪРТЕЖ СЕ ПРИНУДИХ ОТ ТУК ОТ ТАМ ДА НАУЧАВАМ НЕЩА ДА СИ ИЗИСКВАМ САМА ИЗСЛЕДВАНИЯ
Сега вече 5 месеца ПЪК не могат да се справят със стомаха ми а уж съм нямала язва а само гастрит - пия някви предписани от тях лекарства и пак не съм добре и днес даже съм със стомашна криза - отново  АМАН ОТ ДОКТОРИ  ooooh!

# 3 175
  • СОФИЯ
Тцъ. Не съм Blush. А май трябва, а?

Сега мисля малко да ви напущам. Каня се да поиграя на игрички Twisted Evil докато го няма дъ гранде магар. Whistling Че много го е яд, че съм по-добра от него Mr. Green

ДА ТРЯБВА И ТО НЕПРЕМЕННО  Peace

# 3 176
# 3 177
# 3 178
  • СОФИЯ
БОМБЕ ЧЕТЕ ЛИ ТЕМАТА ЧЕ ИМАШЕ НЕЩО ЗА ТЕБ ОТ ПАРАДОКС
ВЧЕРА КОМЕНТИРАХ МЕ ЧЕ ЯВНО СИ НАМЕРИЛА КАКВО ДА ОБЛЕЧЕШ И СИ НА КУПОНА И ТОЙ ГО ПУСНА
ЧАКАЙ  ЩЕ СЕ ОПИТАМ ДА ГО НАМЕРЯ

# 3 179
И аз ви напуЩам. Hug
Отивам да слагам дребната да спи и да позяпам ТВ на спокойствие. Party

Общи условия

Активация на акаунт