СРЕЩА - ГОРЕЩА!Спамо - чат темичка. 03.09 - 09.09`07

• 46 911
  • 3 715
  •   1
Отговори
# 3 075
  • СОФИЯ
Не мога да я открия тая тема. Rolling Eyes

Е ми помолих го да ми даде линк - той се дърпа нещо -  ooooh! СТОЕЕЕЕЕНЧОООООО БРЕЕЕЕЕ  Whistling
Той сигурно я търси в момента. Grinning

smile3516 smile3515

# 3 076
Дай линк бре стига се пали  Crossing Arms Още помниш онази дискусия  ooooh! - там просто не се разбрахте единия говореше за едно , другия си мислеше че го разбира и обратното ПРОСТО СЕ ПОЛУЧИ НЕДОРАЗОМЕНИЕ Не е плюла България и даже обмисля ако може и тук да живее по дълго време защото и липсва страната и роднините Може да е по рязка като я настъпят , но и ти си така и не само ти ...................Дай линк  Heart Eyes
Ето линк:

....
Иди обясни на майката загубила рожбата си че е имала избор и изход!
..
Няма значение дали избора е добър за майката или не...това е егоистично.Коя е тя че да решава дали този изход е добър за детето и или не... Rolling Eyes

Има значение дали избора е добър само  за самата душа.И тя има права да реши да напусне тялото  или не...Така че майката не може да решава това.Тя просто приема факта.Една духовна личност/майка/ ще разбере причината че детето и/душата му/ е трябвало да напусне това тяло.И тя ще благослови душата на детето си и ще му праща Светлина и ще моли Бог да се грижи за душата на детето и.А една обикновена майка/не духовна/ ще страда,тъй като няма да е наясно с закона ..Вселенския. Тъй като тя не знае че "детето и н е умряло'...Пратих ти книгата..там се разяснява всичко.Има и такъв случай за който ти пишеш.Но там майката е много духовно извисена жена..

Прочети книгата и ще ти се разяснят нещата....тъй като си интелигентен човек.

# 3 077
Това, ако не се лъжа, е темата за прераждането. И, ако съм прави, отново си извадил прибързано заключение.

# 3 078
Това, ако не се лъжа, е темата за прераждането. И, ако съм прави, отново си извадил прибързано заключение.
Прераждането, ако не се лъжа, е древна заблуда, служеща за успокоение на нестабилни психически индивиди. Пребързано или не - мнението ми за Роза не се променя, а само се затвърждава.

# 3 079
  • СОФИЯ
Дай линк бре стига се пали  Crossing Arms Още помниш онази дискусия  ooooh! - там просто не се разбрахте единия говореше за едно , другия си мислеше че го разбира и обратното ПРОСТО СЕ ПОЛУЧИ НЕДОРАЗОМЕНИЕ Не е плюла България и даже обмисля ако може и тук да живее по дълго време защото и липсва страната и роднините Може да е по рязка като я настъпят , но и ти си така и не само ти ...................Дай линк  Heart Eyes
Ето линк:

....
Иди обясни на майката загубила рожбата си че е имала избор и изход!
..
Няма значение дали избора е добър за майката или не...това е егоистично.Коя е тя че да решава дали този изход е добър за детето и или не... Rolling Eyes

Има значение дали избора е добър само  за самата душа.И тя има права да реши да напусне тялото  или не...Така че майката не може да решава това.Тя просто приема факта.Една духовна личност/майка/ ще разбере причината че детето и/душата му/ е трябвало да напусне това тяло.И тя ще благослови душата на детето си и ще му праща Светлина и ще моли Бог да се грижи за душата на детето и.А една обикновена майка/не духовна/ ще страда,тъй като няма да е наясно с закона ..Вселенския. Тъй като тя не знае че "детето и н е умряло'...Пратих ти книгата..там се разяснява всичко.Има и такъв случай за който ти пишеш.Но там майката е много духовно извисена жена..

Прочети книгата и ще ти се разяснят нещата....тъй като си интелигентен човек.

Е ИИИИ ТОВА Е УЧЕНИ Е - РЕЛИГИЯ - ЯВНО ТЕМАТА Е ТАКАВА А РОЗА ЧЕТЕ МНОГО И РАЗЛИЧНИ КНИГИ С РАЗЛИЧНА ТЕМАТИКА
КОЯ Е ТЕМАТА ???????????? дАВАШ ЦИТАТ А ОТ НЕГО ДА СЕ ПРАВИ ИЗВОД Е ГЛУПАВО КАКВА Е БИЛА ДИСКУСИЯТА ПРЕДИ И СЛЕД ТОВА !!!!!???? СТОЕНЧО ИМАМ ЧУВСТВОТО ЧЕ СИ СЕ ОМАГЬОСАЛ С ТАЗИ ЖЕНА  От омраза - Да не лумне любов незабравима  Mr. Green Laughing

# 3 080
Да, Шуши, омагьосала ме е... Нали чете много, сигурно е прочела как става Simple Smile А аз с моето незавършено средно и купено висше просто не мога да се меря с нея. Чета само програмата на телевизията, ама допускам грешки...

# 3 081
От омраза - Да не лумне любов незабравима  Mr. Green Laughing
hahaha hahaha hahaha
Стояне, приеми, че хората имат право на мнение, различно от твоето. И това не ги прави автоматично зли твои врагове.
Ееех Дон Кихоте  Tired

# 3 082
Знаточке, приеми, че съм свикнал да имам различно мнение. Това не ме прави Дон Кихот автоматично. Но и аз като него имам топки да си отстоявам мнението.

# 3 083
  • София
Мараба Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Теофилийоооооооооооооооооооооооо Flowers Bouquet Flowers Bouquet lovekiss lovekiss Flowers Bouquet Flowers Bouquet

# 3 084
  • СОФИЯ
Прераждането, ако не се лъжа, е древна заблуда, служеща за успокоение на нестабилни психически индивиди. Пребързано или не - мнението ми за Роза не се променя, а само се затвърждава.

По същия начин могат да ти отговорят че християнството и църквата са създадени  за да държат в подчинение хората а от страна на историята да не говориме че тези времена са били пълни със страшно насилие
Трябва да се научиме да уважаваме различното мислене на хората и да сме толерантни - това е истинското християнство

# 3 085
Няма да споря с теб.
Ти си твърдоглав.  Stop
Пети, сега ли ставаш?

# 3 086
О, 100яне, старата ти клиентка Розка, а? Е що и се връзваш бе?
Или ти е кеф да спориш с радио...

# 3 087
  • София

Не, станах в 9 сабале, мотах се, Филчо ми направи кафе и изпържи филийки за закуска, пазарувахме заедно тримата, готвих и сега сядам тука, че Стела пък досега гледа детско Hug Hug Hug

# 3 088
  • СОФИЯ
Да, Шуши, омагьосала ме е... Нали чете много, сигурно е прочела как става Simple Smile А аз с моето незавършено средно и купено висше просто не мога да се меря с нея. Чета само програмата на телевизията, ама допускам грешки...

А БЕ СТИГА ГЛУПОСТИ БРЕ , МНОГО СИ ДОКАЧЛИВ И НА МЕН В ЖИВОТА МНОГО НЕЩА И ХОРА НЕ МИ ХАРЕСВАТ Е КАКВО ДА ПРАВЯ СПОРЕД ТЕП ДА ГИ ТРЕПЯ .................... АЗ ПРОСТО ГИ ИГНОРИРАМ И ПОМНИ ЧЕ ТОВА Е НАЧИНА
НО ПЪК И ТРЯБВА  ДА БЪДЕШ МАЛКО ПО ТОЛЕРАНТЕН КЪМ ХОРА КОИТО ИМАТ РАЗЛИЧНО МНЕНИЕ ОТ ТВОЕТО  Peace

# 3 089
  • София
 Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms  Цел ден плачете за мен, сега кат се появих - нула фнимание, нема да ви разправям тогава за снощи  Naughty

Общи условия

Активация на акаунт