СРЕЩА - ГОРЕЩА!Спамо - чат темичка. 03.09 - 09.09`07

• 47 108
  • 3 715
  •   1
Отговори
# 3 210
  • СОФИЯ
http://uk.youtube.com/watch?v=omYNh7fTxXQ  newsm68  AMOR , AMOR - БЕЗ МЕН ААААААААААААА  Mr. Green

# 3 211
  • София
Леонсиня, ти не се оплаквай в колко си задремала на дивана, оти не доде в Амор, а ние пияни кранти се ДОРАЗБИХМЕ там ooooh! ooooh! ooooh!

# 3 212
Леонсиня, ти не се оплаквай в колко си задремала на дивана, оти не доде в Амор, а ние пияни кранти се ДОРАЗБИХМЕ там ooooh! ooooh! ooooh!

Ми що не казахте по-рано, щяхме да идем всички  Crossing Arms

# 3 213
  • София

Шушоно, другия път ако требе шта влача от вас до кръчмата, ма нема да се отървеш от миражи и сеири Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 3 214
  • Варна

Без теб, мила, но имаше честта и удоволствието да бъдеш в нашата неотразима компания!

# 3 215
  • СОФИЯ

Каж ку-ку  Laughing кво не ти станаха картошките оня ден? Thinking

Не  еонзи ден. Правих ги ранна пролет, когато цъфтяха дърветата и миришеше на трева...Еееех... Ми не знам какво не им стана. Аз имам самочувствието на кулинарка (в никаком случае като тебя, дарлинг мая  Hug), бът... спекоха ми се нещо, ако си спомням вярно. Сега не съм в настроение да ги експериментирам. Ще правя тирамису!!!  Sunglasses

Само че си купи МАСКАРПОНЕ и не го прави мокро като реване  Peace

# 3 216
Пети я се похвали теб кой те сваляше в Амор-а. Имаше ли някой със сини очи и за теб Simple Smile

# 3 217
  • София

Ми що не казахте по-рано, щяхме да идем всички  Crossing Arms

Ми и аз не знаех, ма, кат си затръгвахме станА неква лудница и докат се накачулим у тахито вместо каде махалата глеам пред НДК-то спрехме и айдеееееееееееееееее, как да откажа? Whistling

# 3 218
  • Варна

Що ето? Дръпнах някаква рецепта от тук, да ти я пратя на лични да ви дадеш акъл...

# 3 219
  • СОФИЯ

Шушоно, другия път ако требе шта влача от вас до кръчмата, ма нема да се отървеш от миражи и сеири Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ша са узориш че си Мираж или ша викаш помощ  Mr. Green

# 3 220
  • София
Пети я се похвали теб кой те сваляше в Амор-а. Имаше ли някой със сини очи и за теб Simple Smile

Ънбъливъбъл, тоя път никой не ми обърна грам фнимание, направо ми беше супер спокойно, само Синеоч и Руска ми размахваха по едно време ръката дясната, показваха ми халката на левентите doh doh doh

Па и аз синеоки не аресвам Naughty

Последна редакция: сб, 08 сеп 2007, 22:46 от Пети

# 3 221
  • СОФИЯ

Що ето? Дръпнах някаква рецепта от тук, да ти я пратя на лични да ви дадеш акъл...

маскарпоне можеш да си купиш от била или метро За Метро съм 100% сигурна защото съм го купувала от там Представлява нещо като заквасена сметана но е много гъсто Ще го разбиеш със пудра захар на вкус / аз работя на око/ ЗА ДА  не е водно сиропирай с малко течност  Peace

# 3 222
  • СОФИЯ

Ънбъливъбъл, тоя път никой не ми обърна грам фнимание, напваро ми беше супер спокойно, само Синеоч и Руска ми размахваха по едно време ръката дясната, показваха ми халката на левентите doh doh doh

Па и аз синеоки не аресвам Naughty

а бе толкова ли свободни мъже е имало бе ле лееее  Laughing

# 3 223
  • София
Аре, отивам да доглеам мача, или той нем да догледа, мое и аз кат Лео да заспя на дивана Joy Joy Joy Heart Eyes

# 3 224
  • София
а бе толкова ли свободни мъже е имало бе ле лееее  Laughing

А ти си стой дома, стой си..... Whistling Whistling Whistling

Общи условия

Активация на акаунт