СРЕЩА - ГОРЕЩА!Спамо - чат темичка. 03.09 - 09.09`07

• 47 089
  • 3 715
  •   1
Отговори
# 3 225
  • Варна
Само че си купи МАСКАРПОНЕ и не го прави мокро като реване  Peace

Що ето? Дръпнах някаква рецепта от тук, да ти я пратя на лични да ви дадеш акъл...

маскарпоне можеш да си купиш от била или метро За Метро съм 100% сигурна защото съм го купувала от там Представлява нещо като заквасена сметана но е много гъсто Ще го разбиеш със пудра захар на вкус / аз работя на око/ ЗА ДА  не е водно сиропирай с малко течност  Peace

Няма да правя! Crossing Arms Сега видях, че трябва форма за торта с махаще се страници. Пък нямам. Без тирамису. Crossing Arms

# 3 226
  • СОФИЯ
а бе толкова ли свободни мъже е имало бе ле лееее  Laughing

А ти си стой дома, стой си..... Whistling Whistling Whistling

doh

# 3 227
  • Варна
Аз си лягам и отивам да сънувам каква торта да спретна! Лека, банда.  Hug

# 3 228
  • СОФИЯ
Само че си купи МАСКАРПОНЕ и не го прави мокро като реване  Peace

Що ето? Дръпнах някаква рецепта от тук, да ти я пратя на лични да ви дадеш акъл...

маскарпоне можеш да си купиш от била или метро За Метро съм 100% сигурна защото съм го купувала от там Представлява нещо като заквасена сметана но е много гъсто Ще го разбиеш със пудра захар на вкус / аз работя на око/ ЗА ДА  не е водно сиропирай с малко течност  Peace

Няма да правя! Crossing Arms Сега видях, че трябва форма за торта с махаще се страници. Пък нямам. Без тирамису. Crossing Arms

защо да трябва  newsm78

# 3 229
ОоОоОоОоооооооооо  #Cussing out  толкова е готин баща ми за всичко,но има ли мач става като каруцар  #Cussing out

# 3 230
  • СОФИЯ
Аз си лягам и отивам да сънувам каква торта да спретна! Лека, банда.  Hug

лека   bouquet

# 3 231
  • София
ОоОоОоОоооооооооо  #Cussing out  толкова е готин баща ми за всичко,но има ли мач става като каруцар  #Cussing out

Щото не си чувала мен и зет ми Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 3 232
  • СОФИЯ
ОоОоОоОоооооооооо  #Cussing out  толкова е готин баща ми за всичко,но има ли мач става като каруцар  #Cussing out

ООО пролетарят - как си днес  Grinning

# 3 233
.

Последна редакция: нд, 09 сеп 2007, 21:45 от аХ`Не!

# 3 234
Добре съм,цял ден ме обнадеждават какъв купон било в този лечебен курорт.  Whistling
купон си е. Simple Smile Ако не ти хареса можеш да наминеш към Ст. Загора.. Grinning утре ли отиваш

# 3 235
Шуши, Пети, Шуши, Пети, Шуши....................диалог ли водите? Joy Hug

Шуши, оправих ония линкове.

# 3 236
Joy Joy Joy
Мач не гледаш ли, Борко newsm78
Борченценце, в сряда подробно ще ти обясня, цветно Mr. Green
Винаги съм се чудил мъж който не гледа мач, мъж ли е изобщо... newsm78
Ама във вторник сигурна ли е работата. Мъжот ти да не каже че е изморен нещо и да не стане нищо... Grinning
Значи и мъжа ми не е мъж.Щото и той не гледа мач Joy

Сигурно е естествено.Няма искам - не искам при мен.Изобщо не ме интересува, че е изморен.Цяла седмица съм на сухо Crossing Arms

# 3 237
  • София

Ми теб кат та нема да ма поздравиш с нещо любимо от наште си музички Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Офффффф, липсваше ми снощи Hug Heart Eyes Hug

# 3 238
  • СОФИЯ

опитва ме се  ooooh!
видях че си ги оправила и сега си слушам  Peace

# 3 239

Ми теб кат та нема да ма поздравиш с нещо любимо от наште си музички Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms Офффффф, липсваше ми снощи Hug Heart Eyes Hug

И вие ми липсвахте! Hug Heart Eyes Вече знам всички клюки, знам как си се изявила, кво си се кълчила, кво си правила.......... Mr. Green За поздравчетата, ще видим......

Цомбе, мархаба.

Общи условия

Активация на акаунт