Важно - машина за хляб.

• 216 439
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 320
Момичета,кажете как се изважда хляба?
Аз вече извадих първото си произведение ,но голям зор видях. Едва го дочаках да изстине, че да го опитам.Ми така, де, ако не става- да купя хляб за вечеря.Честно казано като за сефте се справих добре, но отгоре си остана по-бял отколкото отдолу.Къде сбърках?Сега не мога да постна снимков материал, за съжаление, но вида му не е това което трябва да бъде.Вкуса обаче съм го докарала , поне според мен, де. Ще чакам довечера конферансието да се произнесе.

# 1 321
  • ГОре на черешата...
Днес пробвах тесто за кифлички в машината - станаха невероятно мекички и вкусни:
http://images14.snimka.bg/002497709.jpg

# 1 322
  • Den Haag
Зори и  Таня П    bouquet

Последна редакция: пн, 26 мар 2007, 17:52 от Butterfly

# 1 323
  • софия
Здравейте момичета.Толкова дълго ви четох и така ме запалихте,че накрая и аз се сдобих с такава машинка.Взех си иноксовата на СЕВЕРИН.Имам вече два опита на нея с бял хляб и то успешни.Сега искам да опитам с черен хляб,малко съм объркана с брашната newsm12 и за сега си взех някакви на Техра-то само това се предлага.С номерата им съм в крайно неведение,то обикновенно нищо не пише на тях.Имам един въпрос към тези които имат същия модел машина-Може ли да се пече по-малко количество хляб в нея?  bouquet

# 1 324
Момичета,кажете как се изважда хляба?
Аз вече извадих първото си произведение ,но голям зор видях. Едва го дочаках да изстине, че да го опитам.Ми така, де, ако не става- да купя хляб за вечеря.Честно казано като за сефте се справих добре, но отгоре си остана по-бял отколкото отдолу.Къде сбърках?Сега не мога да постна снимков материал, за съжаление, но вида му не е това което трябва да бъде.Вкуса обаче съм го докарала , поне според мен, де. Ще чакам довечера конферансието да се произнесе.

След като програмата завърши и те извести със звуков сигнал, вадиш контейнерчето и го оставяш за 10-тина минутки. Хляба като се охлади малко, после като го обърнеш и разклатиш с главата надолу  Laughing изпада сам.

Тането, най-главната ми препоръка е да си избереш машинка с възможно най-голяма вместимост на казанчето. С нея можеш да правиш и малък хляб, но с малка не можеш да правиш голям.  въпроса не е само до големината на хляба, ами все пак ще видиш колко пъти ще месиш вътре козунаци, пити, теста най-различни. Иначе програмите и начина на действие на всички машинки е сходен.

# 1 325
Зори, благодаря много!  bouquet
Вече си помислих ,че никой няма да ми каже и  все със зор ще трябва да го изваждам. ooooh!Аз сигурно и други въпроси ще имам по нататък... Tired Надявам се ,че няма да ме оставите непросветена в тайните на работа с хлебопекарна.

# 1 326
Джемма и Зори,   bouquet

засега това, а после ще видим дали ще втаса. Малко малка ми се вижда дозата  Rolling Eyes

# 1 327
  • Den Haag
cathie изглежда страхотно и тези розички, направо ми се напълни устата  Crazy

# 1 328
  • Paris
Кати, голяма майсторка стана. Поздравления!!

# 1 329
Момичета, тази тема е станала ужасно дълга. Не е ли време за втора част, в която да се систематизира най-важното инфо от написаното до момента?

# 1 330
  • София
Момичета, тази тема е станала ужасно дълга. Не е ли време за втора част, в която да се систематизира най-важното инфо от написаното до момента?
Съгласна съм.  Peace

# 1 331
  • ГОре на черешата...
КатиииииCrazy станах, кви са тези чудесии, малииии, само лиги точа тука...

# 1 332
Тъй като и  на мен ми се пълнят очите, не изтрайвам и се захващам Simple Smile

Ей го на:

Ето и още: http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=24482&AlbumId=89348

# 1 333
  • София
Кати, разкошен е  bouquet. А колко ти е голяма тавата? Че викаше малко била сместта, пък колко много е станал... Peace

# 1 334
Таня, форма за кекс е,

но беше съвсем на дъното в началото.

Общи условия

Активация на акаунт