Важно - машина за хляб.

• 216 436
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 335
cathie,ти вече стана голяма майсторица! HugПочна с висшия пилотаж!Не мога да те настигна,брей...,нооо почвам и аз скоро с експериментите,че време не остана! Crazy

# 1 336
Кати, видя ли каква прелест стана, а ти се притесняваше че била малка дозата, а  Laughing?
Браво на тебе   bouquet!

п.п. за да запазят розите формата си и да не втасват наравно с тестото, преди да започнеш да плетеш си отдели малко топче от тестото и го доомеси до твърдо с още брашно и от него направи розите  Wink.

# 1 337
pina, не се прикривай. Знаем, че си майстор  Hug

Зори  Heart Eyes, много мерси   bouquet.

Другия път така ще направя с розите. Ама и така са си добре, да знаеш  Laughing

http://www.bgphoto.net/photos/24482/o633105486423871250.JPG ей го разерязан хубостникът  Laughing

# 1 338
Кати сподели как печеш козунака,че аз почти винаги го прегарям .
Твоят е прекрасен . По коя точно рецепта го прави,че тая дълга тема ,ако я прочета цяла ще ме изгонят от работа

# 1 339
страшни майсторки сте!!!!11днем ми е сефтето на машината --хляб уж Winkправя, но ще се види на финала--дано да стане нещо Praynig

# 1 340
Тъй като и  на мен ми се пълнят очите, не изтрайвам и се захващам Simple Smile

Ей го на:

Ето и още: http://www.bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=24482&AlbumId=89348

мале-Кати-страшна майсторка си!!!!!!!!  bouquet

# 1 341
  • Балчик
Преди време (май повече от година) имаше магазин TCM на площад Мусала, после видях, че не съществува вече. Там някъде ли е бившия полски център?? Извинявам се, ама живея във Варна само от 14 г. и това понятие ми е неизвестно Embarassed

Не може всички да знаем всичко  Simple Smile
Като магазина, от който те пратих да си накупиш силиконовите форми  Wink  bouquet

Тането, точно за този магазин говоря-до хотел Мусала (ако аз не бъркам нещо)- там си е още и в неделя имаше ФИф-ки за 69 лв. Там където имаше преди (може и още да го има) нещо зато Еврофутбол ли какво беше, знам  че се събираха много мъже .лв. Peace Има паркинг, абе на центъра е.

# 1 342
Кати сподели как печеш козунака,че аз почти винаги го прегарям .
Твоят е прекрасен . По коя точно рецепта го прави,че тая дълга тема ,ако я прочета цяла ще ме изгонят от работа

първо на 200 и след 15-20мин на 180. Около 40мин стана този, даже по-бързо.

Момичета, карате ме да се смея относно майсторството. Много сте мили и ви благодаря.
Старая се и го правя с голям кеф. Но съм абсолютен лаик в областта.
Рецептата е на Зори, напътствията също.  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=22004.1240
NB! Половин доза   Laughing

# 1 343
Ок, Джемма, разбрахме се  Simple Smile
сутринта бях там, видях я машината. Питах пичовете в магазина и те казаха, че ги предлагат от около 1 г. и половина. Възможно е аз да съм разпитвала по-рано за това чудо, още когато се появиха темите във форума. Но наистина нашият магазин Берлин не е като софийските и пловдивски - поне полвдивските съм ги виждала - разнообразието от стоки е по-голямо и цените са по-ниски.
Сега ще мисля до утре и ако случайно машината е още там, може и да си я купя  Simple Smile

п.п. все пак аз имах предвид един друг магазин, ама карай  Simple Smile

# 1 344
Водена от стремежа да направя нещо интересно,направих козунак пак по моята рецепта,но го пекох във фурната в тенджерка,малко като Панетоне да стане.Е,имам ред кусури!По-препечено стана от това,което обичам,както и плетката ми отново не беше идеална,но все пак да покажа докъде съм с експериментите! Rolling Eyes

# 1 345
Браво   Peace
Изглежда страхотно, искам и аз такъъъв Embarassed, ама няма Twisted Evil

# 1 346
  • София
Чудесен е! Мисля тази събота да го пробвам твоя - ако наистина го направя ще докладвам.

# 1 347
днес ми беше сефтето на машината за хляб--и нищо не се получи-чудя се защо така newsm78 : Cry машината е фиф --обаче май нещо не мога да се оправя с настройките на програмите newsm78защо така   ??от къде мога да ги погледна

# 1 348
ЕЕЕЕЕЕ, пак ми подпалихте чергите с тез козунаци!  Laughing
Pina, изглежда като истински талянски козунак PeaceБраво!  bouquet
Аз днес правих питата с мед и орехи на Танита и ви я препоръчвам с две ръце Peace, но свърши преди да я снимам, та утре може и едно козуначенце да направя, а и за Италия да помечтая Hug
Munky, виж тук. Това беше пуснато по напред във форума, и пак има нещо питай! Имай предвид, че най много се използва основната програма.

# 1 349
мерси,обаче ми излиза размазано и не мога да го чета Sad
опа---кликнах върху него и сега е по-ясно----благодаря--много!!!!!!!!!!

Общи условия

Активация на акаунт