Важно - машина за хляб.

• 216 429
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 350
Олееееееееееее, пинааааааааааа, това вече е неописуемо. Много е хубав. Невероятно хубав.
Казвай рецептата.

Ама моите тенджерки всички са с пластмасови дръжки. Ще ме караш сега да купувам специално.

# 1 351
cathie,рецептата е същата,която вече съм дала и ти вече я пробва! Peaceето я

Само дето го пекох във фурната в тенджерка,та да стане кръгло и високо!Тенджерката ми е най-проста от тези дето ги продават по 8-9лв.Плетох го с 4 фитила,като и аз ползвах видеото на Наталина,за което и благодаря,че ми беше много полезно! PeaceКато го оплетох и го навих на охлюв,ама много стегнато го направих и не ми втаса красиво,тъй че по-хлабавичко трябва да се навива охлюва - за следващия път ще си го имам предвид!
Иначе пак е на супер конци,прекрасен,макар и малко препечен - трябва на по-слаба фурна да го пека! Naughty

# 1 352
ама не е ли по -малка доза тва бе newsm78

# 1 353
Не,съвсем същата е дозата,даже ми глътна този път повече брашънце - +около 50гр
Тенджерата ми е с диаметър - 20,5см /висока е около 10-11см - това да дам по-ясна представа за големината!Козунакът излезе над тенджерата малко.Сложих този път стафиди и бадеми отгоре,както се вижда на снимката!

# 1 354
Не знам, ама това е най-хубавия козунак, който съм виждала.
Абе да не си си поиграла с фотошопа  Joy

# 1 355
искам да споделя--стана ми хляба---основната рецепта--на 1 програма---екстра стана(малко солен е )но иначе бухна идеално!!
благодаря за рецептите и споделеното мнение и опити!!!  bouquet
бая четене падна Rolling Eyesобаче резултата е налице и утре смятам да продължа с опитите,че за Великден да не се изложа Embarassed

# 1 356
давай munky  Wink

И браво. Ама дай снимка де Rolling Eyes

# 1 357
Страхотни козунаци. Браво на  вас!
Каква горе-долу е трайността на домашния козунак? Искам да направя за Великден, но ще пътувам и не знам ако го направя от четвъртък, дали в неделя ще става за нещо (ако остане, разбира се).

# 1 358
е,снимка--не го снимах,,защото бързах да видя вкуса Laughingиначе  важното е че го харесаха,,след.път ще сложа по-малко сол Wink и цялото казанче напълни!! Peace
стана както трябва Laughing

# 1 359
  • Балчик
п.п. все пак аз имах предвид един друг магазин, ама карай  Simple Smile

Може и да е друг, важно че си го намерила. Да, знам, че не е точно съвсем ТСМ-ски и цените са по-височки. Но това е положението и това е най- евтината машина, която съм видяла в района. А да знаеш дали е само една и всичко наред ли и е ? ИСкам и аз да купя за свеки, но другия месец.

# 1 360
Благодаря на всички за комплиментите,особено на Кати,дето дори се усъмни,че и фотошоп е играл! LaughingИстината е,че и в къщи мноооого ми го харесаха,на вид и вкус! bowuuОбаче,на мен са ми като трън в очите кусурите! NaughtyОсобено единия,който изначално целях да избегна,а то....
Следващия вече на изложба да го пращам! Flutter
Munky,давай смело напред!Успех!

# 1 361
Страхотни козунаци. Браво на  вас!
Каква горе-долу е трайността на домашния козунак? Искам да направя за Великден, но ще пътувам и не знам ако го направя от четвъртък, дали в неделя ще става за нещо (ако остане, разбира се).
От четвъртък до неделя,ще изсъхне според мен!Множко ще му дойде! newsm78

# 1 362
момичета,,,а за козунака  какво брашно да купя???препоръчайте моля Praynig

# 1 363
момичета,,,а за козунака  какво брашно да купя???препоръчайте моля Praynig
Аз съм най-доволна от това на Мелко - тип 450!Ако не намериш обаче купи каквото намериш,но тип 500,не повече! Peace

# 1 364
Мерси,Пина---няма да се отказвам,,още повече,,че и мъжа ми го хареса хляба въпреки соления вкус,,хич няма да се предавам Wink
Мерси за брашното ,изчезвам на пазар,, Wink Wink

Общи условия

Активация на акаунт