Важно - машина за хляб.

• 216 136
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 1 410
час и 17 минути ми се вижда много кратка. Абсурд е да стане хубав хляб на нея. Виж някоя програма с час по-кратка от оснвната ти, т.е. около 2 часа и кусур Wink

успех и няма страшно Wink

# 1 411
  • София
Taneto,

Според мен не пускай на толкова бърза "Бърза програма". Като вземеш предвид, че печенето е около 50-60 мин. и месенето е около 20-25, то не остава нищо за втасване.

Пускай в началото на основната програма - при мен е 1-ва.

# 1 412
  • в старата къща на село.(ехххххххххххх мечтииии)
Момичета някои има ли "Клатроник" или "Северин".Хляба в тях кръгъл ли е или правоъгълен, доволни ли сте и коя от двете беше немска ,че вече се обърках тотално?  newsm78 ooooh! ooooh!
Мерси на Правда .  bouquet

# 1 413
Благодаря, знаех си, аз че изглежда подозрително кратко програмата  Simple Smile

Изобщо българският превод е ужасен. Може да преведа още неща, които изобщо не са в бг-упътването и да ви ги дам, т.е. за тези, които сега купуват или ще купуват ФИФ.

# 1 414
Аз имам Клатроник инокс. И северин и клатроник са немски, фиф също.

Кръгъл контейнер досега не съм виждала. Тези с една бъркалка са по квадратни, докато тези с две - имат по-издължена правоъгълна форма.

# 1 415
Пухчо, писах ти на лични, но забравих да ти кажа за цената-69 лева е машината.

# 1 416
Момичета чета ви от седмица и вече съм твърдо решена да си купя и аз машина.Издирих къде е магазина на ТСМ в Бургас и вчера повлякох цялото домочадие за да се снабдим и ние с туи чудо. Crazy Crazy Crazy.Обаче там ме изненадаха много неприятно. SadКазаха че доста отдавна не са имали такава машина.От там отидохме в МЕТРО,имаше Аляска но не посмях да купя.Цената беше  96.00 ,правена е в Китай,има две години гаранция,но тук видях само една две мами да я ползват .Замислих се дали да не взема Северин(нали са немски),но разбрах че са изтеглени от Била защото са ги съхранявали неправилно.И сега седя и само това ми е в главата .От къде да си намеря машина преди Великден?Момичета помогнете,ако някоя мама от Бургас е виждала да сподели къде и на каква цена.Мерси предварително.  bouquet

Моята е от Бон апети. Доставка до вкъщи, ако искаш, можеш  от София да си я вземеш. Намалени са. Обади се на телефоните в сайта и ще ти обяснят всичко. Клатроник и северин са еднакви.

# 1 417
Мерси  момичета .  bouquet  bouquet  bouquet
Мисля за Великден да не купувам козунаци ама да видим. Whistling Whistling Whistling

# 1 418
ами вода или друга течност newsm78

Поправих си рецептата - благодаря ти. Бях пропуснала 400 мл. вода.

# 1 419
Фукла, благодаря, днес ще меся твоя ръжен хляб  Hug!

# 1 420
Зори, дано да ти хареса. После да се похвалиш.  Simple Smile

# 1 421
Момичета решихме да си вземем бялата Клатроник .Сега е на промоция 99 лева с две години гаранция и  подарък една от книгите на Бон апети.Мисля,че разликата от 30.00 лева си заслужава да се даде.Има 12 програми както фиф.Искам да попитам ако някоя  от вас има този модел дали е доволна и с колко бъркалки е машината?И дали някой знае все още има ли ги в Била?  newsm78 newsm78 newsm78

# 1 422
az da vi kaja  imam priatelka s takava ma6ina za testo i triabva da vi kaja 4e stava mnogo bavno ti ako se hvane6 da si go umesi6 na raka sto pati po arzo 6te svar6i6 sas vsi4ko . no v kraina smetka vseki si preceniava

# 1 423
  • ГОре на черешата...
az da vi kaja  imam priatelka s takava ma6ina za testo i triabva da vi kaja 4e stava mnogo bavno ti ako se hvane6 da si go umesi6 na raka sto pati po arzo 6te svar6i6 sas vsi4ko . no v kraina smetka vseki si preceniava
1,30 ч. е програма тесто - през това време мога да сготвя, да простра, да пия кафе, да изляза по магазини и каквото още се сетиш. Не цапа, винаги бухва идеално.
Май плюсовете са повече от времетраенето Wink.

# 1 424
  • София
Хич не ми се ще да развалям доброто настроение в темата... ама... #2gunfire
Направо имам чуството, че не ми е писано да имам работеща машина!
втори магазин и трета машина сменям (ФИФ) и пак не работи!!! Или са останали само повредени навсякъде или аз съм егати къръка!!!

Та понеже утре пак отивам да я връщам и ще направя последен опит с ТСМ ските - моля някой ако е виждал наскоро да сподели къде! (Магазина на Одрин и този м/у женски пазар и Т. Александров отпадат... досещате се защо #Cussing out)

Общи условия

Активация на акаунт