Важно - машина за хляб.

• 217 329
  • 1 526
  •   1
Отговори
# 435
Ето я и кифлата "Кугелфох", а на вкус просто е страхотна - почти козунак. И по мое и на колежка мнение следващия път ще спестя малко от маята. Peace
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=63896

страхотно изглежда.
уж прегледах рецептите, но не можах да намеря рецепта на този хляб. Би ли ми я дала? Сигурно я има някъде, ама нещо не я откривам  newsm78
Мерсаж   bouquet

# 436
  • Sofia
..
уж прегледах рецептите, но не можах да намеря рецепта ..
Тъкмо в твоята тема- Рецепти за машина за хляб Grinning

# 437
ама съм тъпа  newsm57
аз си търсихв тазитема

# 438
  • София
Кога махате бъркалките-преди или след печене? newsm78От скоро имам машината и понеже не знам, ги махам след изпичане на хлебчето.Чудя се дали не бъркам и ако да ,как разбирате кога е подходящия момент да отворите машината. Thinking  chef  bouquet

# 439
  • Sofia
... кога е подходящия момент ..
пускала съм тази таблица и преди.. ето я пак ..

# 440
JuliS, честито прохождане! Да е живо и здраво детенцето и да ви носи много радост!  Party Time newsm51 Ако все още не си направила питката можеш да почерпиш идеи от изящните творения на Танита , тя е всепризната майсторка на пити и торти. Погледни тукhttp://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=283.0

Дани, и кифлата и хлябът изглеждат страхотно!  bouquet Тези дни ще се пробвам и аз с тази кифла.

mama1+2, сама си си отговорила на въпроса - козунаците трябва да се пекат в дълбок и тесен съд , за да бухнат. Това го знам от личен опит. Аз преди няколко дни реших да пробвам да замеся и изпека козунак в машината за хляб и мога да кажа, че опитът ми беше абсолютно успешен. За подробностиhttp://www.gotvetesmen.com/forum/index.php?topic=283.15

# 441
Момичета , благодаря ви за съветите Hug
Питката стана супер като за първи път! Mr. Green Ето я и нея
http://bgphoto.net/photos/2384/o632947225433906250.jpg
използвах рецептата на Танита, която ми предложи aneli4ka - Благодаря  bouquet Направих я "хризантема"Не беше подходяща за търкаляне но свърши идеална работа и стана и вкусна! Mr. Green
Още веднъж - Благодаря Ви!!!!

П.П. Яни се хвана в ролетката!Ще си имаме още един майстор в къщи Mr. Green

# 442
  • София
Моренка,благодаря ти!  bouquet

# 443
Момичета, отдавна искам да си купя машина за хляб и все не се решавам. Обаче като гледам тези прекрасни творения, май ще преодолея колебанията си. Ще ви бъда благодарна да споделите какви марки са машинките ви ,има ли по добри или всичките си вършат работата добре    Simple Smile

# 444
  • България Сливен
Мили всезнайки. моля ВИ помогнете! Имам машина за хляб "МУЛИНЕКС" отскоро. Изчезна ми превода. но аз ползвам вашите прекрасни рецепти за което сьрдечно Ви благодаря и се прекланям пред Вас за огромния труд! Молбата ми е  да напишете всяка програма какво означава. за да си използвам машината напълно. Благодаря на всяка от Вас. която ми помогне!  bouquet

# 445
JuliS, страхотна питка си измайсторила! smile3501 smile3501 smile3501 Още веднъж да ти е жив и здрав бъдещият майстор!А може пък да стане архитект! Simple Smile

aleks, моята машина е FIF от ТСМ , а като чета се оказва , че май на повечето съфорумки машините са с тази марка. Следва Мулинекс (по масовост, не по качество) , Клатроник и т.н. Не мога да кажа коя марка е по-добра, но като гледам чудесата, които творят притежателките им, стигам  до извода , че всичките са добри. Моята
машина я имам от около месец и съм невероятно доволна от нея. Освен да пека хляб  и козунак и да меся тесто в нея сварих сладко , лютеница, малинов сос за заливка на десерти. Това си е направо един страхотен многофункционален уред.

# 446

aleks, моята машина е FIF от ТСМ , Клатроник и т.н.  Много ти благодаря   Hug, в най скоро време ще си купя тази/ както напълно ме убедихте/ полезна машинка. И мен ме бива в приготвянето на подобни вкуснотийки, но някои мами направо ми взеха акъла!!!  Rolling Eyes     

# 447
Искам и аз да ви се похваля със новата си придобивка - FIF-че от ТСМ  Laughing.
Два дена я четох тази тема и днес хванах любимият по ръка и се прибрахме току що със хлебопечката. Сега отивам да чета и творя  Laughing.
Хайде пък като сътворя нещо, което да става за показване, ще се похваля  Grinning.

# 448
Eми Зори ЧЕСТИТО!
Ще ти хареса, ще видиш.

# 449
Здравейте и от мен .Преди 2 седми си взех  машинка за хляб -Optimum / не са лоши / , но се запалих по тези FIF от ТСМ /покрай вас  Grinning / и вчера майка ми реши да си взима и тя такова чудо , та я накарах да си всеме FIF -че , за да направим рокадо  Wink .
Morena   много благодаря за превода Peace

Общи условия

Активация на акаунт