Днес ми е мъчно, защото.... 2

• 28 787
  • 309
  •   1
Отговори
# 90
Днес ми е мъчно,защото вчера ми беше деня на термина....
Вчера бях сред хора,но днес съм сама вкъщи и само за това мисля-как трябваше да гушкам моето бебче.....
Мислех си поне,че този месец съм успяла да забременея,но си направих тест и той е отрицателен....
Мъчно ми е...... Cry

# 91
Миличка ,плача с теб.Много боли,когато четеш такива неща,че се случват на невинни душици.Аз лично не съм го преживяла,но моята кръстница загуби бебето си след раждането.То милото се беше родило със отворена "Спина бифида" и оцеля едва 20 дни в кувьоз и си отиде.Всички преживявахме болката с нея доколкото това е възможно.На всичко отгоре нескопосания доктор,който й прави секциото й отстранил и едната фалопиева тръба.Но има БОГ и тя отново забременя след една година.Сега си има една малка душица на 1,6месеца-ДАРИНА.Така,че дръж се .Детенцето ти със сигурност не би искало мам да е тъжна и да плаче.Винаги преди изгрев е най тъмно.

# 92
Мъчно ми е, че едно детенце днес е напуснало този свят.
Едно обичано и желано детенце, за чиято майка последните години мисията й беше да прави всичко възможно и невъзможно, за да порасте в любов.
Искирица Надежда, една невероятна жена ... Поклон пред самоотвержената майчица, която е вдъхвала кураж на не едно семейство от форума на Родители с дечица с увреждания.
Един от първите ми спомени за форума свързвам с Искрича Надежда и нейното покойно вече малко ангелче. 
 newsm20

# 93
  • София
кОЛКОповратен е живота.Ужас,голяма трагедия.Поклон!

# 94
  • Mediterraneo
Е, не...

# 95
  • Стара Загора
Мъчно ми е..... Cry

# 96
  • София, "Младост 3"
не ми е мъчно, а ми се иска направо да летна и да си заспя и толкоз. няма болка и мъка, няма човешка злоба и безразличие...
Калончо, а после пускам това
http://video.google.com/videoplay?docid=-9176914173325307126
и ми се иска да се свия и да избягам, защото с толкова безчовечност и с толкова мъка и болка не ми се живее....
мъчно ми е че ние хората си причиняваме един на друг толкова болка и мъка
сякаш с Калончо си отиде една моя надежда, че света може да стане и по-добър, че доброто побеждава и че ...нямам думи просто

# 97
Мъчно ми е,защото на днешния ден преди една година почина ВАЛЕТО на мама Ружа  Cry http://www.snimka.bg/album.php?album_id=33302&photo=16
 Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry Cry 
 Почивай в мир Валенце!
Ружа,прегръщам те!

# 98
От няколко дни си мисля за Ружа и нейното Валенце. Явно е имало причина.
Вале, да ти и светло на душичката, мъниче.  Praynig Flowers Rose Flowers Rose

# 99
ужасно! много ми е мъчно за Искрица Надежда и малкото човече! Още едно ангелче ще свети във нощта...

# 100
  • София, "Младост 3"
Валето  не пише...дано където и да е да е намерила покой и утеха за тежката загуба

# 101
Ники, много, много те гушкам!  Heart Eyes
Бебчо,  Praynig и  Flowers Rose.

# 102
  • София
Ники, прегръщам те! Кураж! Hug
Спи спокойно, Мъниче Flowers Rose Flowers Rose

# 103
  • София
Ох, постоянно се сещам за Искрица ииии... Cry
Толкова ми мъчно... Вече нищо не разбирам в този живот...  Cry

# 104
...отидох на църква и запалих една свещичка в пясъка...
        ...а можеше да бъде торта за първия рожден ден
Честит рожден ден,мъниче мое... Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Общи условия

Активация на акаунт