Отговори
# 210

Черпя ви за рд на това Вдъхновение мое

http://212.36.3.59/site_pics/114/r_1182500877_creativity.jpg

# 211
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ НИ ДВЕГОДИШНИ БОНБОНИ!

ЧЕСТИТО И НА ИМЕННИЦИТЕ! БЪДЕТЕ МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

Фрида, снимката е страхотна  Heart Eyes

# 212
Честит Рожден Ден на Красимир, Симона, Мартин, Кристиян, Николай, Биляна, Томи, Саричка и Дари! Да бъдат много щастливи и усмихнати!
Честит Имен Ден на всички именничета, именнички и именяци!

# 213
Честит рожден ден на всички малки и големи, които съм пропуснала. Няма да изброявам, защото са толкова много и ме е страх да не пропусна някой   bouquet  bouquet  bouquet Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Момичета, безкрайно благодаря за пожеланията за рождения ден на Анди  Heart Eyes  Hug   bouquet.

Аз съжалявам, че не се включвам по-често, но просто не ми остава никакво време. При мен има доста нови неща, но най-важното е свързано с работата. Закупих една машина, която е за отслабване и антицел. процедури - Dermosonic и другата седмица отварям салона. Щях да чакам да се надстроява залата, но още нямаме разрешително и кой знае кога ще го дадат от общината, затова реших да не губя повече време и да отворя едно малко салонче, пък когато залата се надстрои, ще го преместя. Салонът ще е в центъра, близо до Оборище и Черковна, с места за паркиране, което е много важно и там ще си деля наема с фризьорката, която ме подстригва. Сега търся козметичка и маникюристка, така че ако някой има познати, да свирка.
Та, от другата седмица съм на новото място.
Другото ново е, че имам нова прическа. Подстригах се малко над раменете и много се харесвам. Ще ви пратя снимки скоро. Цвети като ме видя токова ме хареса, че поиска и нея да подстрижа по същия начин и сега сме с еднакви прически  Crazy .
Тони и Цвети тръгнаха на градина, а Анди е в Моето Гардже, където бяха лятото и се надявам, че всичко ще е наред. Реших да не го давам на ясла, защото в група са над 20 деца, а в гарджето са не повече от 3-4 деца.

Мацки, аз обещах да направим едно събиране  в двора на къщата, където сме сега, така че остава в сила. Времето е все още хубаво, така че ако искате може да направим дори общия рожден ден в нашия двор. Голям купон ще падне, сигурна съм  Laughing .

целувки на малки и големи  Hug

# 214
  • Plovdiv
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ МАЛКИ ДВЕГОДИШНИ БОНБОНИ! ВЕСЕЛ ДЕТСКИ СМЯХ И КУПИЩА ПОДАРЪЦИ!  bigdance2 Tada newsm59 ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И УМНИ ДЕЧИЦА! txtloves Two Hearts
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ИМЕННИЦИ ДНЕС! ЗДРАВЕ И УСМИХНАТИ ДЕТСКИ ЛИЧИЦА! Kissing Heart Two Hearts baloni
Не мога да ви насмогна Laughing, ясно е, че куцам с организацията. Laughing Ние също излизаме все още с количка, не защото е нужна на Лазар, на мама и трябва, да товари покупките и да го държи вързан в нея по магазините. Laughing
Тези дни организирах РД на Лазар, насочих се към Макдоналдс, пак от мързел и лесна подготовка. Ще им занеса само малко играчки от къщи и се надявам да се получи добре и интересно за двегодишните ни бебето-хлапета Laughing, защото ще са събрани 6 на една възраст. Simple Smile
Лек ден на всички. Отивам да подреждам, по пода няма къде да се стъпи от разпилени играчки и пъзели. Мъъкааа. Grinning
Иви, много ми се иска да ти кажа нещо успокоително и да ти помогна. Наясно съм на какво си подложена Grinning, умората си казва думата. При мен разликата между децата е голяма и пак имах чувството, че изпушвам на моменти, времето не стига, за собствено, лично време да не говорим. При вас разликата е много малка. Елито си е още бебе, каквото и да казваме. Laughing Hug Липсата на сън трудно се компенсира. Само да те прегърна. Hug Hug Hug
Хайде чао от мен.

# 215
Честит втори рожден ден на всички дечица, които съм пропуснала тези дни!!
 newsm59 newsm59 newsm59 newsm18 newsm18 newsm18

Честит имен ден на всички ,носещи прекрасните имена Вяра, Надежда ,Любов и София!! И най- вече на всички Веронички!!

Честита месечинка на Боби!!

Момичета, колко много сте изписали ooooh!И снимки имам да гледам, но хич нямам време, за това ще чета и пиша повечко довечера като заспи челядта Mr. Green

# 216
  • Остров Приятелство
Привет в този слънчев ден и от мен Hug
Честит Рожден Ден мили дечица!!!
Красимир на мама aseim2   
Симона на мама dani66 
Мартин на мама Des79   
Кристиян на мама telmi   
Николай на мама Velvet_nn11 
Биляна на мама mam4e_mia 
Томи на мама macoball   
Сара на мама freak_man 
Дари на мама magda 
Да сте живи, здрави, усмихнати, весели, щастливи!Да радвате майчино сърце и безгрижно детство пълно с много игри и забави!

Честит Имен Ден на малки и големи!
Да е живо и здраво името Ви и да носи почести и слава!

Аз днес съм малко тъжна - исках нещо да се случи, но.......
И ми е едно празно и чакам с нетърпение да си взема детенце, да си дойде тати и ох любов, целувки, прегръдки и ....

Лека и приятна вечер Дами!

# 217
Ехей мнооого рожденници!
Да са ни живи и здрави Краси, Симона, Мартин, Николай, Биляна, Томи, Кристиян, Дари и Саричка!
Много щастливо детство, безспирни игри и дяволии!

Честит имен ден на всички, които празнуват    bouquet

Честно казано добре че сте вие, че да се подсещам за тези празници  Embarassed
Съни, какво те е смръчило така, душа?  Hug Я виж - слънчицето ти до теб  Hug
Иви, я и ти вдигай глава! Тя депресията е временно явление, така че бутай я да си ходи  Hug   Hug
Аник, аз по твоите въпроси да се изкажа - давам му вит. С, но си нося от бг защото тук и даже мисля в Европа на малки деца не дават. Понякога му давам и осцилокоцинум, не знам колко помага, защото тук вирусите са различни. Освен това всеки ден му давам едно, казва се Попанацея с мед и ехунацея, уж за имунната система. Сутрин яде най-често овесена каша със сиене или макарони. Той ходи към 8,30 на градина та имам време. Освен това там няма закуска, а само малко нещо като снакс, което аз нося. Обикновенно е кроасан с кашкавал, някакъв плод и солети.
Той днес бил добре в градината оставихме го в 8,20 и го взехме в 12. Баща му го заведе, а аз чаках в колата. Учителката го е взела на ръце, Ади се е разплакал, ама така било по-добре - родителите да си тръгват веднага. После въобще не е плакал. А вчера като го взимахме беше седнал тихо и кротко на едно столче(това в нас не мога да го видя Simple Smile) и имаха урок по арабски. след някой друг месец съвсем няма да се  разбираме  Joy буквално ще говорим на чужд език  hahaha
мъча се да кача поне една две снимки ама мноооого трудно. дано този месец да успея
а по всичко изглежда, че ние пак ще се местим в друг апартамент другия месец и не знам да се радвам ли, да плача ли  newsm78 но пък там ще е страхотно. Той е комплекс и ще бъдат само пилоти. В комплекса има 2 басейна, един детски басей и 2 джакузина. Огромна сграда, в която ще има скуош зала, тенис корт, зала с билярд, зала, която може да се използва за аеробика, йога и т.н., фирнес зала, Тв стая, кафене, ресторант, спа за жени и мъже отделно, салон за красота и май това беше. В комплекса ще има и детска градина даже, магазин, хим. чистене,...абе може да не излизаш от там. Кофтито е, че няма да има детска плоасдка, само това, което ще е в градината, а не знам дали ще ни разрешат да я ползваме ако Ади не е там на градина. Аз съм много доволна от тази, в която е сега и не сиакм д аго местя. И без това като стане на 3, живот и здраве, ще го местим направо в някой Колеж  Mr. Green За бременните и децата тези правила не важат, както е казала Съни, ама те и доста араби май много много не си дават зор Simple Smile
Сори за дългия пост Embarassed

# 218
Честит Рожден Ден на Макси! Да е жив и здрав и да се радва на прекрасно детство!

Бутам, бутам, ама тя се непоклаща (депресията се визира тук). Аз съм малко на вълна дядо вади ряпа  Mr. Green Ама да не мислите, че кой да е дядо и коя да е баба, нашия дядо и нашата баба, и не внучката вика баба, а Валето и Тошко (братовчедите)  Mr. Green Поне не пищи като сменяме памперса  hahaha

Толкова се вълнувам като ви чета! Сигурно е от хормоните  ooooh!
Марис идвам да живея у вас  Mr. Green
Дани звучиш много свежо  Hug
Ния не се коси че е от мързел, по-добре навън хем на децата им е хубаво, хем няма после да чистиш вкъщи  Peace

Някой път трябва да ви снимам зоологическата градина у дома в действие и преди сън  Joy

# 219
Добро утро Hug

Кафенце?

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА Максимилиян !

Да расте здрав, весел и обичан!Много да радва мама и тати!

newsm59 newsm59 newsm67  bigdance2 Tada

Марис- и аз идвам у вас-звучи страхотно Peace

Съни-няма да си тъжна HugВиж какво е готино времето навън-както ти самата каза преди няколко дни-обличайте се секси и излизайте.Кой с децата,кой без- радвайте се на деня    bouquet Heart Eyes

Аз днес и утре съм с малкия, трябва да почна да го подготвям за яслата-пазаруване най-вече.Май ще уцелим учителската стачка-тя почва на 24ти ConfusedЗа сега нищо не са казали от нашата ясла, ще видим Thinking

Иви-давай снимки Hug

Днес ще водя Иво на цирк след обяд.Дали ще му е интересно?Дано.

Дани-радвам се да те"видя" Heart EyesЧакаме снимки на новата прическа Grinning А за общия РД-идеята е добра, стига да не ви притесним много.Всъщност ще пусна анкетка да питам.

Последна редакция: вт, 18 сеп 2007, 09:27 от Мечо Пух

# 220
  • Sofia
хайде и аз да се изкажа като поотметнах малко работа и преди да захвана друга Simple Smile

Мариска, голям кеф това, дето го описваш  Hug Тъкмо да ти напиша, че зимата площадката няма да ви липсва толкова и се сетих  ooooh! И аз имам малко задръжки да давам Вит.С на Габи. Знам, че много дразни стомаха. Тази нощ не кашля и нямаше сопол. Може да е било от двете ваксини, които му направихме. Знам, че трябваще да е абсолютно здрав за тях, но при нас май няма такова положение  Mr. Green
Ivy, пак имаш сили за хумор, така че си добре  Peace Как се справяш, ти си знаеш, но ние всички много ти се възхищаваме и подкрепяме морално  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes
Дани, много се радвам, че се включи и силно те подкрепям, че си сменила прическата  Peace Трябва да има промяна  Grinning Пусни снимки, когато намериш време. Явно и при теб е екшън, но така е по-интересно. Ако се позадържа в София и открадна малко време, ще посетя салона. Само дано работите до късно  Praynig Идеята за вашия двор е страхотна, но май прогнозират разваляне на времето в края на седмицата. Трябва по-бързичко да се ориентираме  Naughty
S_sunny, без лоши насторения при теб  Stop Ти си толкова лъчезарна  Hug Толкова съм ти благодарна за тортата на Габи  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes Ако не беше ти, в големия ден (утре) щяхме да се изложим  Sad

ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕННИЦИ   bouquet

# 221
  • Остров Приятелство
Здравейте,
Честит Ден Ден на
Максимилиян на мама hrand
 bdbaloni happy bd smile3510 bdbaloni happy bd smile3510 bdbaloni

Maris Искам и аз в такъв комплекс да живея  Crossing Arms Simple Smile
А после ме питате на къде съм се запътила по странско - е те там, при убавинята и при спокойствието  Mr. Green
Ivy Ще я бутнеш мила, няма къде да ходи тая пущина Hug
И давай снимки от Зоо-то Heart Eyes
Danisport Hug
Искам и аз да слабея   261uu  animal085 newsm39 и лицето ми е за почистване...
Ще ми пишеш ли на ЛС как ще са цените или пък тук -  както мислиш, че е редно.
Искам да съм хубаааавааааа Flutter Mr. Green
aniK Моля ти се, удоволствие беше за мен!
Важното е детенце да бъде щастливо и да я хареса!
Пък кой какво направил е без значение  Peace Simple Smile
Радвам се, че съм била в помощ Hug

За общия Р.Д. какво го мислите от сега времето?
Не забравяйте Шърли Темпъл и Пипи67 - те са чак на 6.08.
Трябва да ги изчакаме и те да си достигнат 2 годинки Heart Eyes
Пък и тогава ще е циганското лято и ще бъде чудно, чудно!

Аз да бягам да  1ironing
Слънчев и хубав ден на всички!

# 222
  • София/Осло
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА АДАША  Hug

Ехх, ние днес си изпращаме гостите и я подкарваме по старому Crazy...добрата новина е, че на 10.10 идва друга партида гостуващи  Joy
Все не ми остава време да кача снимки ,не ми се карайте...светва ми лампичката като почна да пиша, не съм забравила, просто трябва да си открадна повечко временце.
Мариска- аз идвам при теб, за другите не знам  Laughing
Съни- май ти помина малко  Tired
аниК- ей сега като си в София моля те дрънни един телефон до сестра ми ,че наистина ще те тепам  Twisted Evil....и си мисли за любимия град  Whistling
даниHug, наистина липсват постингите ти , целувки на мишоците
иви- направо не мога да повярвам колко бързо минава времето , ей на 1 месец минал , леле ми вие скоро погача ще правите  Hug
На болничките да оздравяват   bouquet

# 223
Здравейте момичета,
Марис ти как си го описала на човек да му се притръгва Crazy А аз, ако бях на твое място щах да преместя Ади в детската градина в комплекса. Мразя Они да е в кола (особено в София #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out
s_sunny Миличка ти си си хубава и без много козметика  4470 Много мило от твоя страна, че си хелпнала Ани    bouquet
Ivy ако знаеш как те разбирам...като се сетя за следродиланата депресия и ми се отщява да имам второ... Излизай навън докато времето позволява, срещай се дори и на сила с приятелки. На мен лично много ми помогна комуникацията с бащата на Они, споделях си всичко без срам и страх, че няма да ме разбере. Това беше моето лекарство Hug Hug Hug

Тази вечер посетихме ресторант Добро в квартала (Лозенец) и бях безкрайно изненадана като видях, че са направили детски кът в самата градина. Помещението е затворено пространство - стая и вътре е ПЪЛНО с какви ли не играчки. Основно на тема ресторант. Има много плодове, зеленчуци, яйца и какво ли, децата правят пици и се забавляват докато родителите им си хапват и си пийват спокойно. Има какичка, която ги наблюдава, разбира се, се заплаща, но е толкова удобно, че това се превърна в любимия ми ресторант Mr. Green Все си мечтаех за повече такива ресторанти, защото ние сме фенове на храненето на вън, но с малката маймунка е малко неспокойно. Е, открих своето местенце Mr. Green

Ние през уикенда пък ще ходим в Банско на едно планинско пътуване, а Ани баш сега си е в София. Бива ли такова нещо  Whistling Мислих да взема и Они да се видят с Габчо, ама така май ще си остане с баба, а ние ще се поразходим из Пирин Simple Smile

Пак попрекалих, а даже исках да ви разправям още, ама ще се спра, че да не досадя
Приятна вечер   bouquet

# 224
  • София, в полите на Витоша
Здравейте  и от нас!

Честито на всички пропуснати рожденици, на всички именници и празнувалите с повод и без повод!    bouquet

Аз напоследък изчезнах, защото ремонтираме покрива у нас и е   Crazy На обяд отивам в Лозенец при майка ми, за да спи Тея, съответно мъкна едни тон багаж плюс двата любими мишока  Laughing, следобяд наобратно, пазарувам, приготвям нещо за хапване, че майсторите са все приятели и трябва трапеза   Wink и въобще съм луднала.
Йоана тръгна на училище, карай сутрин, взимай на обед, че още няма занималня- абе какво да ви разправям...
Двете се опитват да ми карат някакво неубедително разстройство, което пресичам още в зародиш, дано не се влошат, Елена и тя е болна у свекърва си  Tired , абе направо ужас.

Попрочетох ви отгоре- отгоре, на Иви и на Съни ще кажа само да се стягат, Иви, разбирам те прекрасно и много те прегръщам, всичко ще мине, в началото е най- трудно, а пък с тези две малки дечица въобще ен знам как се справяш... важнотое че вече станахте на месец и нещата ще си идват малко по малко на мястото!  Heart Eyes

Марис, толкова свежо ми звучи това, преместването е ужас, но ще си заслужава.
Как ми се щеше да дам и аз Тея на градина, така обича да си играе с деца, но както пише Дани, като са 20 и ми се отщява.Може би ще я пусна за няколко часа в Гарджето, ние пак там ще си правим рождения ден, много готини са собственичките и създават страхотана тмосфера за децата. Ще ми се да имам и аз малко време за себе си, както казва Съни, искам да съм хубавааааааааааа, ама моето момиче като става след 9.30- за къде да я давам? newsm78

Пипиоле, ти си невероятен източник на информация за добри места за хапване и почивка! Hug Може следващото женско събиране- КОГА?- да го направим в този ресторант?

Дани, ние с теби  по комшийски не можем да се видим, възхищавам ти се на енергията! Hug

Фрида ,страхотно вдъхновение!  Grinning Изглежда толкова голяма!

Очаквам с нетърпение общия РД, за да видя прекрасните ни ГОЛЕМИ деца! Ще си проверя календарчето и ще пиша подходящите дати   Mr. Green

Няма да се отплесвам, неспоменатите да не се сърдят, целувам ви горещо и ви прегръщам от все сърце! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт