Златна есен вънка чука , а юлчето все по-смело щъпука

• 13 960
  • 284
  •   1
Отговори
# 60
Уааааау  ще ми трябват 3 седмици да ви изчета!
 Здравейте! Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Мнооого ама мнооого ми липсвахте!

След 7 дневните ни мъки на морето в къщи си е най добре! Whistling
Не ми се разказва какъв кошмар беше,сигурно по късно! Thinking

Пък и не съм в час със новините около вас така че първо ще ви изчета!

Бяхме тук http://www.villavictoriabg.com/ но и хубавата обстановка,и морето не помогнаха да си починем,със бебе и с баба не ща да видя море в близките 5 години!
Може да преувеличавам сега ,ще видим занапред!

Бай че багаж ме чака!

# 61
ДжорджиPraynig дано всичко мине по-бързо и да е нещо безобидно...от нас голяяяяяма Hug
Ели, що така стана Confused

И тук на морето стана доста хладно...направо студено Sad Пипи днес яде кус-ус следобяд и много ме зарадва, защото до сега никога не го е харесвала.
Да ви се похваля - вчера си взех един парфюм на Гучи и днес цял ден ми е едно такова хубаво и с настроение Joy

# 62
  • somewhere over the rainbow
Няма ли някой да се похвали с нещо...
Aaa, моля, моля, аз се похвалих Crossing Arms
А ти с това повръщане...съмнителна работа preggo Thinking

Ели, разкажи какво толкова лошо има по това море Thinking

Снощи ходихме на концерт на Сигнал - вчера беше празника на нашата община и те свириха на центъра. Както винаги блестящи! Party И дъжд ни наваля малко, но тъкмо стана по-романтично Heart Eyes После заграчи няк'ва чалга-фурия Sick, дето сама не можа да разбере да пее ли е излязла там или да показва цици bombs

Нита, Бета, хубави люлки си имате. Ето ни и нас на люлка.

# 63
  • София
Нарина, и Яна преди няколко дена за първи път хареса кус-кус, бяхме си направили за нас - със сиренце, масло и кафява захар и тя като започна да си иска: Ам-ам, много се учудихме.

Нани, и мен ме съмняваш нещо с това повръщане hahaha.

Ние вчера не се кърмихме през деня - от 10 сутринта до 10 вечерта си изкара, от време на време се позиционираше  breastfeeding, но аз я разсейвах. Пробутах й АМ с малко сок наобяд и си заспа с погалване на главичката  spoko.
Започна да похапва от нашите манджи и се засища повече, но пак малко яде. И любимото й си остава сандвич - с кашкавал или с яйце и сирене. Но рядко яде месо и се чудех дали не мога да й направя принцеса с кайма и кашкавал, но се притеснявам малко от тези кайми, които се продават. Някой давал ли е и каква кайма ползвате?

И да ви питам, вие как си обезопасихте къщите, все ми се струва, че нещо съм забравила на достъпно за нея място? Вчера цял ден си отваря разни шкафчета и се чудя как да ги затворя, без да е неудобно за ползване, тиксо слагахме, но като ми потрябва нещо и после не ми се лепи пак.
И тия телефони-играчки много ги харесва, но не стават за нея - на единия му изгриза клавиатурата, на другия антенката отхапа и едвам й я извадих от устата  ooooh!.

Хайде, лека вечер от мен  wavey

# 64
 wavey
тези дни нещо не съм в кондиция.
Мали N_A_N голяма госпожица е станала Дая ,как ли ще я опазиш от момците не знам  Thinking Алекс внимавай ще ти я грабнат под носа Naughty
Betta аз правих кюфтета на фурна ,но ние ходихме и си смляхме кайма от чисто месо (повече беше телешкото ) .Правих му ги на фурна без подправки с малко сол .Честно казано не беше много въодушевен ,но си ги хапна. Дори ми останаха и си сложих във фризера.За готовите кайми не смея бъкани са със всички боклуци за които се сещаш. Ако имаш домашно още по-добре ,но ние си нямаме.За шкафовете още нищо не съм правила .При Марти не ми се е налагало ,той никога не ми е отварял шкафове ,не  е пипал контакти.Но за Валери ще си помислим ,защото вече почна да пипа.Някой връзваха шкафовете с въженца.
Narina много се радвам ,че малката кукла  е по-добре Hug
jorjito колкото по-рано толкова по-добре .Всичко се израства ,а и може да е фалшива тревога. Многоооооо голяма  Hug Hug Hug Hug и целувки   love001Ако искаш можем да се чуем на SKYPE.
Eli83 що така ? изглежда много хубаво.Я кажи какви са цените.
Nanny newsm78  33uu Hug  bouquet
radostina33 ох милата и на теб не ти е лесно .Ще чакаме хубави новини  Hug Hug Hug Hug
лек и спорен ден  bouquet

# 65
Ох ама вие не ми вярвате ,само аз си знам какво беше!
 Първо бяхме на къмпихг Оазис след Лозенец!В една стая с три легла тримата ,аз, моя мъж,майка му и отгоре на това кошарата,с Юл,тясно,гадно,бунгалото беше на брега на морето ,хубаво, ама след обяд беше ад жегаааа,моя мрънка,изкарахме 2 дни,Юл с Т, реве,не яде,мрънка,не спи,ад! ,бяхме платили за 10,и само за 5 успяхме да си върнем парите и се махнахме,3 дни си останаха платени и изгубени!От там се вдигнахме пак с целия багаж и намерихме тази вила в Приморско.Пак реди багаж,почнаха 2 дни дъжд порои,не спря да вали!Моя мрънка,за всичко аз виновна,на мен трябва да ми идва и аз мрънкам,караме се,майка му отгоре на това! ooooh!
както и да е,попекохме се на следващия топъл ден на Перла,изгорях, почнаха- Т ,повръщам нищо не ми се яде,моя мрънка,караници,нищо не правя само лежа,детето не съм гледала,мрън мрън,викове,скандали,Юл почна да дриска-8 пъти за един ден,ентероли,шипки,нищо!Нищо не ще да яде,реве,на мен ми лошо,абе ужас!Свеки се подхилква!Моя се кара съ с всеки,накрая си взе чукалата и изчезна някъде,уж на плаж сам ама бански не взе!Върна се и той с разстройство!Вечерта вече така ревах преди да си ходим, че така не бях ревала от давна!Накрая ми дойде и всичко мина!И си тръгнахме!

А хората във вилата дали са ни чули как крещим-сигурно,мале сега като си помисля са ни помислили за луди! newsm78

Хайде друго няма да разказвам то стига и това!

Цените за апартамент -ние бяхме на първия етаж в апартамента с най голямата тераса за 50 лв на вечер!,имаше по голями апартаменти за 60 лв,но с малки тераси и на по годни етажи а ние с тез стълби сме скарани!Стаи за двама по 30 лв!За септември си е скъпо май! newsm78

Ами това е!
Сега ще ви почета малко! Tired

# 66
  • хасково
Eли, добре дошла. Разказвай. Не случихте на хубаво време май. Сещам се коя е вилата , в новата част на Приморско до сев. прлаж. Ние бяхме в хотел "Мираж" пак там наблизо, спокойно и тихо , а и плажа е наблизо.

Бета, не давай кайма на Яна. Мъжа ми е технолог (месния бранш) и дори каймата , която той произвежда и знае какво има в нея не я препоръчва за децата. Макар , че те слагат като консерванти -аскорбинова киселина( това е вит. С) , за другите не се знае. ако си направите от месо ,което знаете какво е , става.
Шкафовете и аз още не съм залепила , успяваме да удържаме положението , но на контактите сложих тапи. Знае ,че не се пипат, ходи до тях и казва "не , не ", но за всеки случай.
Кус-кус давам отдавна като закуска , че и омръзва само попара.
Нан, явно и Дая е фен на люлките като нас. Купихме , но на нашата явно се насити и иска само да я люшка , но не сяда в нея. Ама на тези в парка  #Crazy.
Иси, точно сега е времето за логопед. Племенника на мъжа ми също не изговаряше правилно някой букви , даже и малко заекваше и го водиха почти през цялата година преди 1 клас и с упражнения в къщи се получи. Правиха му и акупунтура за заекването. Сега говори бавно и отчетливо направо като говорител от новините. Само като е нещо въодушевен и бърза , малко заеква.
  Целувки за болничките и бързо оздравяване.
Лек ден.

# 67
NaN, Betta, ох, това мойто май си е чист вирус, 'щото освен  Sick днес имаше и  smile3550.
Така, че моля, моля, дотук със съмненията.. .Sunglasses щъркелът ме е подминал, виж за Бетта незнам, там на морето цяло ято е видяла.. Rolling Eyes stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl stork-boy stork-girl newsm63

Сега съм добре, все едно не съм била болна, но много се притеснявам за Дани. Следобяда пак нямах кърма, поядоса се малко и някак заспа.
Напоследък храня  Дани вечер към 19:30-20ч, защото незнам след това  какво количество изцоква, сакън да не си легне гладен, но май му идва в повече и именно затова се върти после цяла нощ. Онзи ден, когато се бях обезводнила след  Sick и нямах кърма,  накарах татко му да разтвори мляко/ само 0,60мл, защото до сега не е пил Фризопеп, само в пюрета и незнаех дали ще му хареса, нали малко нагарча/, та с това количество заспа и откара до сутринта без да се е будил въобще. Thinking Така, че вече хич не го насилвам, яде колкото иска, почне ли да се върти - прекратявам храненето.
Нарина, добавяш ли някакво мляко в зеленчуковите пюрета? Исках да сменя Фризопепа с някакво друго, но попадах само на такива за лактозна недостатъчност. newsm78
Ели, ама вие каква почивка сте си изкарали.  Crazy Тя свекито не отиде ли с вас да гледа Юл, а вие по кръчмите? Ама и вие с това разстройство сте били само за кръчма. ooooh!

Айде   bouquet

Последна редакция: пт, 07 сеп 2007, 22:19 от Nanny

# 68
Здравейте  Flowers Bouquet
Бо - и аз разреждам пюретата с вода и му правя сок, но Калоян не им е фен - глътне два пъти и това е.  Rolling Eyes
мунка1 - лесно адаптиране на работата, а Яница да слушка баба си.  fingerscrossed
НАН - Дая вярно е станала голяма госпожица. newsm03
Вета - нищо не сме обезопасили, освен че сменихме контактите, че бъркаше в тях. Сега обаче не са му интересни и не ги забелязва. За сега рови само в един шкаф, за да си извади сухар или бисквитка, другите ги затискам с крак, докато се опитва да ги отвори и му казвам, че не може или че днес не се отварят. Иначе има доста остри ъгли и си чуква главата понякога, но му казвам, че той си е виновен и другият път да внимава.  Sunglasses
Каймата е по-добре ти да си я правиш или да ти я смелят някъде от месо, което си видяла как изглежда. 
Какво рапично олио ползваш? Видях само едно в Била, но нещо не ми хареса и не взех.  Rolling Eyes
st.g - малии какви красоти сте видяли!!! Ех, чудна ни е страната!  coolcool
Ели - верно кошмарно ти е било, ама то заради гадния вирус, пък и време не оцелихте...  ooooh!  Hug
Нани - Фризопепа безлактозен ли е? newsm78 И аз не знам колко изцоква и почнах да му давам каша вечер към 8-8,30 ч., но пак си се буди през нощта.  33uu
Иси - как мина при логопеда?
jorji - как ще я изпращате кръвта до Мустаков? Тя като се вземе не трябва ли веднага да се изследва?  Thinking
Болните дечица и родители бързо да оздравяват.  Flowers Four Leaf Clover

# 69
Nita, Фризопепът е специално за деца с АБКМ.
Тази нощ какво въртене му удари, някъде от 5 до 6ч, ставах 100 пъти да го обръщам, че все не му е удобно...шило. Tired
st.g., забравих да ти кажа, че и на мен много ми харесаха снимките. Peace
Betta, ние още не сме обезопасили, ама аз съм плътно до него. Не го оставям да се усамотява никъде тайничко.

# 70
за логопеда: каза ми ,че децата на 3г. трябва да говорят вече като големи хора. Аз ходих при логопедката в детската градина, когато една детска стоматоложка ми каза ,че му трябва логопед.Тогава тя ми каза ,че му е много рано  #2gunfire после миналата година преди да го спра от детска градина пак се срещнахме с нея и тя каза ,че това е масово явление при децата на тази възраст и ,че с постоянство  ще се оправи .да ама не .За сега тази логопедка каза ,че не е чак толкова зле и ще ходи два пъти в седмицата.Не може да каже за колко ще успее да се оправи ,всяко дете било индивидуално. Каза ми и една статистика с която аз не бях съгласна. Понеже Марти по-добре си служи с лявата ръка ми каза ,че имало статистика ,че деца левичари имали проблеми с говора и много от тях заекват. Моя девер заеква (аз за това най-много се притеснявам да не е наследствено ,макар свекъра и свекървата да не искат да ми кажат от къде идва това заекване на девера),но не е левичар ,а на моя приятелка сина е левичар и няма проблеми с говора. Ох вече така се омотах ,само искам да се оправи. Тази логопедка е инспектор в инспектората ,млада и много бързо си спечели доверието на Марти .следващия път в понеделник ще бъдат само двамата ,защото понякога се притесняват децата от родителите.
Ами това е за сега  bouquet

# 71
Нани, Пламена не яде пюрета вече, а ядене от кухнята или дом. готвено, но не слагам никакво мляко в тях. Иначе имам 2 каши и понякога вечер в кърмата слагам от тях или бисквити Плазмон. А относно АМ-то знам, че Нестле AL 110 е диетично, но какво точно има - ще те излъжа newsm78 Сега Пипи като беше болна й взех Лечебна Хумана, а педката каза, че мога да давам и това мляко - нестле. Само, че аз вече смятам да не давам Фризопеп и когато спра кърмата ще мина направо на обикновено АМ, защото тя вече си яде кисело мляко и неща, в които има сухо Peace

# 72
Здравейте и от нас, времето е направо ужасно.От вчера на обяд не сме излизали. Ние сме при мама на гости от вчера и мислех да се разходим до Южния парк днес, ама ни се провалиха плановете. Вкъщи не съм обезопасила всичко, Ева още не отваря шкафовете, само чекмеджетата на гардероба.  Кайма не съм давала още, аз всъщност и свинско и агнешко не съм давала. Ели,  наистина морето за вас е било кошмарно.

# 73
Привет и от мен в този гаден и дъждовен ден!  Wink Умряхме си от скука. Само чистене и готвене  ooooh! Децата пощръкляха само да стоят в хола  Tired
Аз също не съм обезопасявала стаите. И Гоги беше голям любопитко и всичко се преравяше из шкафчетата. Единствено, понеже в кухнята шкафа ми е ниско долу с чиниите се принудих да ги вдигна на високо, за да не ги счупи. Иначе знам, че това е период. Венци навсякъде се вре, но почти не му обръщам внимание. По този начин се забавлява сам, а аз домакинствам. Няма как  Rolling Eyes
Кайма до скоро давах само домашна от животни на село отгледани, но напоследък си меля месо, но и там е рисковано. Не се знае какви лекарства са блъскали животните. Работила съм в такъв сектор. Дават се хиляди за лекарства само и само да не умрат животните, а това променя вкуса на месото.
Ели-явно твоята свекърва и съпругът ти са един дол дренки. Как може така да се отнасят с теб. И при това ти си била болна  #Cussing out. Защо не ги поставиш на мястото им. Ако не можеш-давай насам да помагаме. Егати почивката дето ти се е паднала от лотарията. Sad
Аз имам питане към вас: По колко мл.мляко давате вечер?
isi_kam - стискам палци за Марти бързо да се справи с логопедката. Щом я е харесал ще има ефект. Гоги на времето не хареса неговата и дори отказваше категорично да ходи на консултации. Славо богу при нас проблем беше само някои букви в изговарянето им.

Последна редакция: нд, 09 сеп 2007, 10:09 от eti_31

# 74

Общи условия

Активация на акаунт